Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 İzmir burun estetiği doktor önerisi acil
- Konu Sahibi Aleysn123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #izmirburunestetiği burunestetiği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne zaman oldun memnunmusunBen düzgün ateşe oldum
11 ay once yanı genel olarak memnunum ama bazı takımtılarım sevmedıgı yerlerı var her doktorda oldugu gibi goruşmeye gıttın mı duzgun beyleNe zaman oldun memnunmusun
Yok hayır bugün gideceğim senin sevmediğin şey ne tam olarak11 ay once yanı genel olarak memnunum ama bazı takımtılarım sevmedıgı yerlerı var her doktorda oldugu gibi goruşmeye gıttın mı duzgun beyle
Bana yanuk gelıyor bıraz vs şeyler gittn mi görüşmeyeYok hayır bugün gideceğim senin sevmediğin şey ne tam olarak
meliissaa0805Evet görüştüm Instagram kullanıcı adını verirmisin
Koray Balcıyı kesinlikle önermem Eylül 2022de ameliyat oldum eğrilik vardı kesinlikle düzelmedi kavisli eğri bi burun oldu şimdi daha çok dikkat çekiyor yapamadığını kendiside kabul etti revizyon yapayım ama düzelmeyebilir şansına belki düzelir gibi saçma şeyler soyledi İnstagramdan tüm hastalarınızı paylaştınız öncesi sonrası ama beni paylaşmadınız dediğimde trajik bir şekilde sen güzel kızsın rahatsız ederler diye paylaşmadım dedi bende revizyonu elbette onun yapmasını istemediğimi söyledim bunu söylediğim için bana dusman oldu hicbir kontrol muayenesine gidemedim İnstagramdan takip ediyordum oradan dahi beni çıkarmış çok garip bir insanArkadaşlar lütfen bana doktor önerirmisiniz İzmir de ameliyat olan var mı
Onur Gündoğan
Düzgün ateş
Mehmet sucubaşı
Yücel birinci
Koray balcı bu doktorlarla görüşmem var bunlardan herhangi birine ameliyat olan var mı başka doktor önerirmisiniz
- 14 Ağustos 2023
- 104
- 18
- 18
- 26
İbrahim korhan yaptığı burunları çok beğeniyorum ama fiyatları yüksek 80-100 arasıIbrahim korhani taniyan varmi?
Gerçekten mi onur beyle de görüştüm çok bilgisi doktor aslında ama instangramda yaptığı burunları hep büyük bırakmış gibi simülasyon yaptı bana orda da çok büyüktü burnum o yğzden düzgün ateşe ameliyat olmaya karar verdimOnur Gündoğana ameliyat oldumm çok memnunum
Ciddimisin ya güzel kızsın rahatsız ederler nasıl bir yalan yaptığın burunun arkasında dur bari çok kötü olmuşKoray Balcıyı kesinlikle önermem Eylül 2022de ameliyat oldum eğrilik vardı kesinlikle düzelmedi kavisli eğri bi burun oldu şimdi daha çok dikkat çekiyor yapamadığını kendiside kabul etti revizyon yapayım ama düzelmeyebilir şansına belki düzelir gibi saçma şeyler soyledi İnstagramdan tüm hastalarınızı paylaştınız öncesi sonrası ama beni paylaşmadınız dediğimde trajik bir şekilde sen güzel kızsın rahatsız ederler diye paylaşmadım dedi bende revizyonu elbette onun yapmasını istemediğimi söyledim bunu söylediğim için bana dusman oldu hicbir kontrol muayenesine gidemedim İnstagramdan takip ediyordum oradan dahi beni çıkarmış çok garip bir insan
- 14 Ağustos 2023
- 104
- 18
- 18
- 26
Sizin kararınız tabiki ama benimki minnacık olduu ben çok memnunum ve her istediğimde ulaşabiliyorum. Sizede hayırlı olsun şimdidenGerçekten mi onur beyle de görüştüm çok bilgisi doktor aslında ama instangramda yaptığı burunları hep büyük bırakmış gibi simülasyon yaptı bana orda da çok büyüktü burnum o yğzden düzgün ateşe ameliyat olmaya karar verdim
- 25 Nisan 2024
- 8
- 5
- 1
- 30
- 13 Temmuz 2024
- 7
- 1
- 1
- 31
özelden yazarmısınız bana4 ay önce düzgün ateşe oldum çok memnunum