op dr ali toka | deü 2016da uzman olmuş | genel olarak benzer burunlar yapmış gibi, biraz geniş önden | ||
op dr düzgün ateş | deü 2015te uzman olmuş | kötü durmuyor ama biraz tek tip gibi | bayraklı | |
op dr ibrahim korhan | ege 2010da uzman olmuş | tek tip gibi | ||
op dr sezgin öztürk | ege 2002de uzman olmuş | doğal görünümlü burunlar ama zor bir burun göremedim | alsancak | |
op dr fırat demirtaşoğlu | ege 2004te uzman | genel olarak doğal görünümlü, bazısı önden geniş gözüküyor ama hastadan hastaya değişiyor gibi | bayraklı | |
doç dr aykut erdem dinç | hacettepe 2006da uzman | doğal görünüm ama yeterli foto yok, çoğunlukla ameliyat masasından | alsancak | |
doç dr sercan göde | hacettepe 2010da uzman şuan egede hoca olarak çalışıyor | doğal görünüm, zor revizyon ameliyatları. egede doktor tanıdık tavsiye etti ama çok yüksek fiyat | ||
opr. dr eray uzunoğlu | hacettepe 2021de uzman | genel olarak doğal burun, çiğli ekolde. Yine önden biraz geniş burunlar | ||
doç dr ender şahin | hacettepe | önden çok kalın durmayan doğal burun | bayraklı | |
Dr Ali oğuz demir | Atatürk 2016da deüden mezun | Doğal burun, genelde önden kalın görünmüyor | alsancak |
Yukarıda ameliyat öncesi araştırdığım doktorlar var. Ben doğal burun isteyen biri olduğum için bir çok doktoru instagramdan hesaplarına bakarak eledim geriye bunlar kalmıştı. Hepsi KBB doktoru. Ender Şahin, Aykut Erdem Dinç, Ali Oğuz Demir ve Fırat Demirtaşoğlu'yla yüzyüze görüştüm. Görüştüklerimle ilgili detaylı görüşlerim:
1)Ender Şahin
Benzer burun seviyoruz, burnun önden kalın gözükmez dedi
simülasyon yapmadı kısa muayene
Balçova ekolle anlaşmalı
12 günde bandaj çıkıyor
ücretin yarısı nakit yarısı havale ya da kart olabilir
Ameliyat sonrası burun deliklerim daha oval olacak, burun tıkacı veriyor
2)Aykut Erdem Dinç
Benim beklediğimden biraz daha kısa burun seviyor gibi
Benim fikirlerimi de dinleyip şekillendirdi
ilgili, detaylı anlattı
Gazi hastanesinde ameliyat
Fotoğrafları hemen çekip simülasyon yaptı
ücret ameliyat günü peşin
Genel olarak 6.haftadan sonra burna rahatça dokunabiliyoruz
3 haftadan sonra hapşırmada sorun yok
10 günde bandaj çıkıyor
Nostril retailer 400 tl
3)Ali Oğuz Demir
muayene ücreti 500tl
Tam benim istediğim gibi bir burun yaptı simülasyonda
Detaylı bir form verildi muayene öncesi
Balçova ekolde ameliyat
ameliyat tarihini kesinleştirmek için bir miktar önden ödeme kalan ameliyattan önceki kontrolde nakit
Yeni tanışacağın insanlar bakınca hemen ameliyat olduğunu anlamayacak
2 ay gözlük yok
Önden tam görünüşünü alması 1 yılı buluyor
Nostril retailer veriyor
Burun deliklerimle deri kısmı 50 50 oran
4)Fırat Demirtaşoğlu
muayene ücretli
ameliyat ücretinin bir kısmı nakit bir kısmı havale
600 tl ameliyat sonrası için kremler
En rahatsız olduğum şeyleri ve ameliyatla ilgili korkularımı sordu
Simülasyonda benim istediğim gibi bir burun yaptı zevklerimiz aynı
Önden ilk 6 ay 1 yıl biraz kalın gözükebilir
2 ay spor yok
Burun deliklerime pek ellememeye çalışacak ameliyat sırasında belli oluyormuş
Ameliyat bornova entoda
Ameliyat 3-4 saat aynı gün çıkış
Görüştüğüm bütün doktorlar içime sinmişti ameliyat fiyatları da neredeyse aynıydı 70-80 arası değişiyor ama sonuç olarak Fırat Demirtaşoğlu'na yaptırdım 3 ay oldu memnunum. Yeni tanıştığım kişiler burnumun ameliyatlı olduğunu anlamıyor arkadaşlarım da çok doğal durduğunu söylüyor tam istediğim gibi. Biraz yamuk ve kemerliydi burnum şuan hiç yamukluk yok kemer yok. Yapay kalkıklık burnun önden fazla kalın gözükmesi burun deliklerinin büyük durması benim korktuğum şeylerdi çok şükür hiçbiri olmadı. Sadece göz altımda morluk oldu 2 günde geçti ama ilk 48 saat gerekirse az uyuyarak sürekli buz koymak lazım. Atel çıktığı gün bile korktuğum kadar kalın gözükmüyordu o şiş haliyle. Kalın derili olduğum için burun ucuna doğru şişlik biraz daha fazla onun için de bantlama yapıyorum 2 haftadır falan ama şimdiden iyi geliyor.
Umarım yazı ve doktor incelemesi işinize yarar.