2024 ikiz gebelik

Bana 28. Haftaydı sanırım vuruldu. Bir de sularımdan biri gelmeye başlayınca vuruldu.

Merhaba kızlar ciğer geliştirici iğne tüm ikiz gebeliklerde vuruluyor mu ben şu an 28. Haftamdayım ama doktor vurmadı ve hiç bahsi de geçmedi

Reactions: dhn
Merhaba kızlar ciğer geliştirici iğne tüm ikiz gebeliklerde vuruluyor mu ben şu an 28. Haftamdayım ama doktor vurmadı ve hiç bahsi de geçmedi
Merhaba zorunlu durum olduğunda vuruyorlarmıs. Ben de sordum 30. Haftadayım iğnenin esas etkisi 72 saatmiş oradan sonra azalıyormus. Ve hocam iki defadan fazlasını uygun bulmadıklarını söyledi bebeklerin beyin gelisimini etkiliyormus fazlası. Doğum durumu olduğunda zaten önce onu vuruyolarmıs hemen benim erken dogum riskim çok yüksek de o yüzden cuma konustuk

Tamam canım teşekkür ederim ben de 28. Haftamdayım ama bebeklerden biri bir anda 2 hafta geriledi gelişimi hep haftalarıyla uyumlulardı ama son gidişimde biri 26 ile uyumlu çıktı çok üzüldüm kasılmalarım da sık sık oluyor

Hiç üzülüp kendini de bebekleri de üzme ve strese sokma lütfen. Benim özellikle oğlan 2.5 hafta ileriden gidiyor şeker yok bende , bısey yok ıkısınde de ben de bundan dolayı baya sıkıntıdaydım hoca gerileme ilerleme normal dedi tekrar birbirini yakalar onlar dedi daha zaman var dedi. Kendini strese sokmandan da kasılmalar oluyor olabilir canım o yüzden daha sakin kalmamız gerekıyor. Ben her an doğurcam mesela artık ama baya koyvermiş durumdayım en sonunda Allahın dediği olacak nasılsa dedim koyverdım

Doğru söylüyorsun peki sende de ara ara 1-2 gün hareketlerinin yavaşladığı oluyor mu bazı günler çok hareketliler bazı günler hem hareket çok az hem aşırı sakin ve yavaş

Doğru söylüyorsun peki sende de ara ara 1-2 gün hareketlerinin yavaşladığı oluyor mu bazı günler çok hareketliler bazı günler hem hareket çok az hem aşırı sakin ve yavaş
Tabi özellikle ayakta isem o gün bi tık fazla, daha az hareket etmiş oluyolar. O da anne hareket ederken bebeklerin içeride uyuduğunu söyledi ayakta sallamak gibi düşün dedi hastanedeki ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…