2024 doğum ücretleri ve hastane önerisi

karpuzlskz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
2
1
25
Merhaba ben 24 haftalık gebeyim İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum doğum için hastane önerisinde bulunabilecek var mı ve fiyatlar konusunda bilgileriniz nelerdir şuanda Pendik medikalparkta kontrollere devam ediyorum en son sorduğumda doğum ücreti 55 bindi şuan ne oldu bilemiyorum bir sonraki kontrolde bilgi almayı planlıyorum

Merhaba ben 35+3 deyim. Doğum Aralık başı ya da 2. Haftası olacak gibi. Kendi doktorum çok uçuk bir rakam istedi doğum için. Bize son dakika golü attı diyelim.
Şuan medikal park göztepe den 2 doktora bakıyorum. Biri Gökmen iyigün, diğeri de Ahmet Mehmet canbaz. Yakın zamanda bu doktorlarda doğum yaptıran var mı ? Memnun kaldınız mı? Ve doğum ücreti ne kadardı? Yardımcı olur musunuz ?

Medipol acıbademde 65 bin normal 75 bin sezaryen diye söylediler. Ben hastaneyi çok beğendim yeni açıldığı için cihazları yeni ekibi aktif heryer tertemiz. Ben henüz doğum yapmadım ama 36. Haftadayım.

Medipol pendikte sanırım doğum yapan arkadaş vardı. O baya uyguna 25-30 bin gibi bişey söyledi ama ne kadarı nasıl karşılanıyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…