• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 🌸Temmuz Ağustos gibi trasfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor🪷🪷🪷🪷🪷🫄

Çok emek vermişsin hak etmişsin gerçekten bu sonucu çok mutluyum senin için☺️ histeroskopi veya daha farklı tedaviler uygulandı mı negatif sonuçlardan sonra
Uygulanmadı çanim.
Rahim gerekli görünüm ve kalınlığa geliyordu. Ondan sanırım gerek gormedi.

Kızlar tsh kaç olunca doktorlar ilaç veriyor? Yani herkes tiroid ilacı kullanıyor mu buradaki ?

Canim saglicakla gelissin bebisin... pozitif haberini okurken nasil heyecanla firladiysam balkondaki sehpayi devirdim ustundeki herseyi kirdim :KK66:).. kendi pozitifimde boyle reaksiyon vermemistim... 🫣🫣🫣
Yaaaa 😁 bende 9 doğurdum o saate kadar.
2 gün önce kaset test yapmıştım. O kadar silikti ki. Girmek için mi goruyorum diye kendimi paraladim. Ondan sonucu öğrenmek benim için de cok heycanliyfi
Darısı bana inşallah en yakın zamanda☺️
tesekur ederim canım benim. Dualarım seninle. Rabbim kısmet etsin

kızlar dualarınıza talibim bugün transferim gerçekleşecek çok çok heyecanlıyım umarım hakkımızda hayırlısı olur 💞💞

Çok sağolun Allah razı olsun hepimizz sağlıklarla kucağımıza alalım Rabbim isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı evlatlar nasip etin🥺🙏🙏❤️❤️❤️
Kızlar kalbim de duam de sizinle. O an rabbi yesir duasını bol bol okuyun ayetel kürsi, nas, felak yani aklınıza ne gelirse ama en çok rabbi yesir ❤️ bol bol okumuştum ve çok rahat geçmişti çok şükür

Back