• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 🌸Temmuz Ağustos gibi trasfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor🪷🪷🪷🪷🪷🫄

Öyle tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bebiş olsun da kızda olsa erkek de olsa candır 🥰😍
Aynen kuzum ama gönlümden geçen kız🥰 oğlum var çok şükür rabbime. Bir de kız olursa Allah’ıma zor gelen bir şey yok O benden isteyin ben vereyim diyor ben sadece istemekle görevliyim🙈 am iş dediğim gibi olmazsa da başımın üstünde yeri var

Kızlar nasıl hissediyorsunuz? Benim kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi 😞 blastedcey blastedcey morella70 morella70
Benim de çok ağrım var kasiklarim ağrıyor gaz problemim de var sanki adet olacak gibi bugün idrar testi yaptım 6. Gün negatif çıktı ama inşallah pozitif olur erken olduğu için çok güvenmiyorum zaten testlere öylesine yapmıştım

Bende aynı dua edip duruyorum neolur güzelce gelişin kaliteli olun diye🥲bende perşembe opu oldum herseyimiz hemen hemen aynı..yarın yine yüreğimiz ağzımızda olacak her tlf çaldığında bu mübarek günde inşllh yarın ikimizde güzel haberler alalım🤲
Merhaba canım.haber var mı...ben bekliyorum arayan olmadı...muhtemel ogleden sonraya

Back