2024 Aralık Tüp bebek sürecim

sarem0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
6
1
32
Merhaba arkadaşlar
Bu zamana kadar hep okuyup bugünde hesap açıp buraya yazmak kısmetmiş. Sürecimi anlatmak istiyorum belki birilerine yardımcı olurum bende.
Ben 2021 e evlendim. 1 sene kendimiz korunarak son 2,5 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Sonuç malesef sebepsiz infetilite. Adetim düzenli olmasına rağmen 3 yada 4 kez çatlatma tedavisi sonra belki olur diye bir kez aşılama tedavisi gördüm. Sonuç tekrardan hüsran. Tüp bebeğe kesin karar verdik. Tedaviye Adana’da başlandık ve 6 tane yumurta toplanıp sadece 2 tanesi gelişti. 5ba kalitesinde taze transferim gerçekleşti. 7.gündeyim Doktorum günlük hayata devam edebilirsin dedi fakat ben haliyle dikkatli oluyorum evin içindeyim ya uzanıyorum biraz kan dolaşımında sıkıntı olmasın diye yürüyorum evin içinde. 1 den 4 güne kadar karnımda regl sancısı vardı. 4 ve 5. Gün şiddetli bel ağrısı vardı. Ne yürüyebiliyordum ne oturabiliyordum ne de uzanabiliyordum. Sonra o belirtide gitti 6 ve 7. günde hiç bir belirti yok sadece çok arada sol kasığıma iğne batıyor gibi bi kaç saniye olup geri gidiyor. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız. Benimle aynı süreçte olup pozitif olanlar her hangi bir belirti yaşayanların deneyimlerini bekliyorum 🌸

Son düzenleme:
Benm ilk transferim pozitifti ve aynen regl ağrısı yaşadım ayrıca sağ sol kasığımda ufak seyirmeler oluyordu anlattkladınız pozitife benziyor inşallah tutunmuştur bebekk 🥰🥰

Benm ilk transferim pozitifti ve aynen regl ağrısı yaşadım ayrıca sağ sol kasığımda ufak seyirmeler oluyordu anlattkladınız pozitife benziyor inşallah tutunmuştur bebekk 🥰🥰
Ayyyy çok mutlu oldum aynı belirtiler yaşayıp sizin pozitif olmanıza🥰😍. Umarım benimde pozitifle sonuçlanır. Zaman malesef geçmek bilmiyor. 🙏

X