2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Sizin kaçıncı gününüz peki aşılamada

Sizin kaçıncı gününüz peki aşılamada
Şimdi gördüm canım 6. Günüymüş valla ne diyeyim benim ilk aşılamam olduğu için ben çok tecrübesizim belirtileride tecrübelilerden dinliyoruz işte aslında belirtileri ne pozitife ne negatife yormakta istemiyorum. Çünkü herkezin bünyesi farklı. Ama çokta merak ediyorum sabır sabır sabır yarabbim hepimize birden

Ugurluceyli . Sanırım yarın kan testi vereceğim . Sizin ayın kacinda oldu aşılama?
Canım benim 16sında aşılamam yapıldı. Normalde 30unda kan ver dedi ama dayanamıyorum yarın randevu aldım kan vereceğim işin garip yanı olumlu yada olumsuz hiç bi belirtim yok

Canım benim 16sında aşılamam yapıldı. Normalde 30unda kan ver dedi ama dayanamıyorum yarın randevu aldım kan vereceğim işin garip yanı olumlu yada olumsuz hiç bi belirtim yok
Benim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Dün yine mide bulantısı yaşadım. Umarım gebelik belirtisidir.

İnşallah adet ağrısı değildir . Belirtidir canim
o öyle geldi geçti ama bu akşam adet ağrısı gibi bacaklarım karnım hafiften ağrıyor moralim bozuldu bakalım. haftasonu yatılı misafir gelecek kayınpederim vs. pazartesi 14. günüm aşılamada. o gün kan tahlili yaptırırım artık bakalım adet olmazsam tabi

Ayy benimde aynı tarih , ayni belirtiler adet olmayayim diye dua ediyorum. İnşallah pozitifi goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…