- 18 Kasım 2024
- 185
- 44
- 13
- 33
Sizin kaçıncı gününüz peki aşılamadaBenim adet günüme daha var yumurtlama erken olduğu için ama bende de sivilce çıktı normalde sadece adet zamanı sivilce çıkardı ve dün çok sevdiğin bir meyveden yediğim anda midem bulandı biliyorum daha erken ama ilk defa mide bulantısı yaşadım anlamsızca çok sevindim
Bende gonalf900 ovitrella ve progesyorena 2300 tl ödedim. Sizin gonalf iğneniz kaç ml di acabaDevlet hastanesinde yaptırdığım için sadece yumurta büyütme için hap çatlatma iğnesi ve rahim duvarını kalınlaştırmak için hap toplamda 1300 tl ödedim
Şimdi gördüm canım 6. GünüymüşSizin kaçıncı gününüz peki aşılamada
Ben gonalf kullanmadım canım. klomen kullandımBende gonalf900 ovitrella ve progesyorena 2300 tl ödedim. Sizin gonalf iğneniz kaç ml di acaba
Hmm anlAdım canımBen gonalf kullanmadım canım. klomen kullandım
bugün 6.günümSizin kaçıncı gününüz peki aşılamada
Canım benim 16sında aşılamam yapıldı. Normalde 30unda kan ver dedi ama dayanamıyorum yarın randevu aldım kan vereceğimUgurluceyli . Sanırım yarın kan testi vereceğim . Sizin ayın kacinda oldu aşılama?
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Canım benim 16sında aşılamam yapıldı. Normalde 30unda kan ver dedi ama dayanamıyorum yarın randevu aldım kan vereceğimişin garip yanı olumlu yada olumsuz hiç bi belirtim yok
Benim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Dün yine mide bulantısı yaşadım. Umarım gebelik belirtisidir.Canım benim 16sında aşılamam yapıldı. Normalde 30unda kan ver dedi ama dayanamıyorum yarın randevu aldım kan vereceğimişin garip yanı olumlu yada olumsuz hiç bi belirtim yok
Amin canımmmmm hepimiz inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.
Valla bende hiç bişey yokBenim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Dün yine mide bulantısı yaşadım. Umarım gebelik belirtisidir.
19-20-21-21-25Geçen sene özelde yaptırdığımda 25di benim sizin şuan kaç olduğunda yapmadılar
Kaç yumurtan oldu ? Ohss olabilirsinBenim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Dün yine mide bulantısı yaşadım. Umarım gebelik belirtisidir.
8. gün canımValla bende hiç bişey yoksenin kaçıncı günün canım
o öyle geldi geçti ama bu akşam adet ağrısı gibi bacaklarım karnım hafiften ağrıyor moralim bozuldu bakalım. haftasonu yatılı misafir gelecek kayınpederim vs. pazartesi 14. günüm aşılamada. o gün kan tahlili yaptırırım artık bakalım adet olmazsam tabiİnşallah adet ağrısı değildir . Belirtidir canim
Olabilir canım. Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum doktorum 1 yumurta gibi bahsetti sanırımKaç yumurtan oldu ? Ohss olabilirsin
Aynı bela benim de başımda şuan
enfeksiyonda yanmada oluyor sanırım ama yaBak ben enfeksiyonu hiç düşünmemiştim. Belkide öylede olmuş olabilirim doğru diyorsun. Bugün 8.gün ne gögüs nede kasık ağrım va
Ayy benimde aynı tarih , ayni belirtiler adet olmayayim diye dua ediyorum. İnşallah pozitifi goruruzo öyle geldi geçti ama bu akşam adet ağrısı gibi bacaklarım karnım hafiften ağrıyor moralim bozuldu bakalım. haftasonu yatılı misafir gelecek kayınpederim vs. pazartesi 14. günüm aşılamada. o gün kan tahlili yaptırırım artık bakalım adet olmazsam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?