2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Bende bakicam bugun hamak valla yildim cidden artik .

Icme yavrum icme . Bi kere baslarsan devami gelir . Bi sekilde kendini firenlemeye calis bekara kari bisamasi kolay biliyorum ama genelde etrafinda gorduklerimden yola cikarak boyle bir yorum yaptim

İçme canım içme guzum bir taneyle başlar, devamı gelir. Sonra kendini çok kötü hissedersin, bundan üç beş yıl sonra ay ne iyi yaptım demezsin emin ol. Bak maşallah Mercan yumuşak huylu bir bebek, stresten delirmelik bir durum da yok çok şükür. Sütün de var mis gibi

nasıl oldunuz canım görmedim yazdıgını bir süredir merak ettim senle bebişi

Dudagımda ucuk cıkmış ya hofff bebişi cok öpüyordum unutup öpmesem bari dün asırı asırı bir bas agrım vardı kabus gibi sonra gece de ucuk pırtlamış
Ben uçuk çıktığında 5 gün maske ile yaklaştım çocuğa çok kötüydü sarımsak sür çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun

Merhabalar bende de sut incisi olustu tedavi edebildiniz mi acaba ?
Selamlarr ıslak ve ılık havlu koydum her emzirme öncesi. Memenin ucunu değil komple kahverengi alanı almadığında hala acıyor ama havlu baya iyi geliyor yumuşattoğı için, bebek de emince açılıyor kanallar.

nasıl oldunuz canım görmedim yazdıgını bir süredir merak ettim senle bebişi
Sen de benim hep aklımdasın, sabah olunca geceniz nasıl geçti diye düşünüyorum. Aşk itirafı gibi oldu Ne diyelim, çok şükür bir gün daha sağ salim bitti, yeni bir gün başladı, üç ayın bitmesine bir gün daha az kaldı artık bu kafada kalmaya çalışıyorum yoksa baktım zor olacak

Dün hiç uyumadı, en uzun uyku 10-15 dk. Sürekli kucakta ve memede. Ciddi anlamda bebekle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapamıyorum. Allah hepimize fiziksel ve ruhsal güç kuvvet versin de kolay atlatalım bu süreci

Sizin nasıl geçiyor, az da olsa rahatladınız mı sen ve bebiş? Biraz önce onu dedim eşime, keşke bu dönemin ne zaman biteceğini bilsek de ona göre gün saysak diye. Sence bu sürekli kucak meme durumu ne zaman rahatlar?

Dudagımda ucuk cıkmış ya hofff bebişi cok öpüyordum unutup öpmesem bari dün asırı asırı bir bas agrım vardı kabus gibi sonra gece de ucuk pırtlamış
Ah canım benim çok geçmiş olsun. Unutmazsın merak etme, onun o unutur muyum stresi yetiyor zaten. eelifeylull en iyi bir şey geliyor demişti ama neydi ki?

Benimki kucakta ve memede de uyumuyor artık gaz geliyor kıvranıyor 3-5 dk sonra uyanıyor oyle oyle 5-10 dklık uykularla tüm gün nerdeyse ya da oturuyorum yere kıpırdandıkca sallıyorum nunayı elimle oyle biraz uzun uyuyor gündüzleri ama basını bırakıp bir yere gidemiyorum. Yemek hazırlarken fln kızlara diyorum sallayın biraz onlar idare ediyorlar arada gece de cok gec uyuyor 1den sonra dün nerdeyse 3 tü sabah 8 de kalkıyor genelde(arada emmeye kalkıyor tabi) geri uyuyacak ana gazdan dalamıyor garibim bu sabah bagıra bagıra bir sürü gaz cıkarttı ama uylusu da acıldı.
Etrafa ilgisi baslayınca kucak işi bitiyor bence onu oyalayacak seyler cıkıyor oyun falan yapsan anlıyor 3-4 aylıkken maksimum bence.

Ben uçuk çıktığında 5 gün maske ile yaklaştım çocuğa çok kötüydü sarımsak sür çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun
Sağol cnm. Evde maskeyle takılmak da cok zor. Toplasan 3 kere cıkarmamışımdır ucuk hayatımda simdi cıkması da hiç iyi olmadı. Süreyim bakalım sarımsagı

Icme yavrum icme . Bi kere baslarsan devami gelir . Bi sekilde kendini firenlemeye calis bekara kari bisamasi kolay biliyorum ama genelde etrafinda gorduklerimden yola cikarak boyle bir yorum yaptim
Tüm düzeneği hazırladım dün ama içmedim ya. Tedirgin oldum, hala aklımda ama olsundu akfkdk

İçmedim çok hazırdım halbuki

Benimki burnu tıkanıkken böyle yapıyordu açınca normale döndü

Sağol cnm. Evde maskeyle takılmak da cok zor. Toplasan 3 kere cıkarmamışımdır ucuk hayatımda simdi cıkması da hiç iyi olmadı. Süreyim bakalım sarımsagı
Çok dikkat etmek lazım dediler bana işte elin ağzına götürdüğümde sakın çocuğa dokunma çok yaklaşma uçunla eli değmesin vs vs çok korkuttular o yüzden taktım ben de maskeyi
Ben düzenli olarak uçuk çıkarırım doktor fucidin kullanabilirsin demişti bana. En iyisi sarımsak hemen geçiriyor

Nuna da işe yaramadı bizde, ona da razıydım. Hiç yemek falan yapamaz oldum hamak işini düşünüyor musun? Bu gidişle ben de alacağım. Sling denedim olmadı, kanguru deneyeceğim. 3-4 ay elim kolum dayanmaz ya, ne yapacağım nasıl olacak Allah yardımcımız olsun Damlalar hiç işe yaramadı mı canım?

Biz ilk günden beri nunada uyutuyorduk gündüzleri arada sallayınca güzel uyuyordu hele bir de eve misafir gelsin cocuk uyanmıyordu resmen ama tabi oyle bütün gün uyuyan yenidoganlar gibi diildi de idare ediyorduk . Ne olduysa su 7-8 günde ben anlamadım. Relectaz ve maflorla devam ediyorum bir arkadaş hemen etki etmemişti dedi etki edecek diye bi ümit bekliyorum işte ben de 3 gündür veriyorum daha. Biz de elektrikli salıncak da var ortancadan kalma onu da kurdum fayda etmedi. Hamağın da işe yarayacagını sanmıyorum hamagı da yine basında durup sen sallamıcak mısın?

Cocuk habire kucagımda nasıl yaklaşmayayım ki yine de elimden geldiğince yüzüme yaklaştırmayayım. Maskeden başka care yok heralde hiç değilse emzirirken takarım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…