Sabdan pek fayda görmedim ameticol var damla onun içinde kimyon yagı rezene yagı dereotuyagı falan var onunla dönüşümlü kullanıyorum sabı.Eşim dışarı çıkınca şu kiraz çekirdeği kemerini sipariş etmiştim yazık adam patiğini de almışBen de bir çay kaşığı kimyon çayı mı versek dedim ama eşim korkuttu nasıl etkiler bilmiyoruz, kaynağı da belli değil diyerek. Çayı sabah akşam aç karna içiyorum. Gaz yapan yiyecekler yemiyorum ama oluyor Sab simplex kullanıyor muydun sen? Çok küçük diye başlamak istemedik ama çare olur mu onu da bilmiyorum.
Ben şöyle yemek yapamadım kv çocuk kokar dedi snfkfkşu şekil yarım saattir uyuyorben de çorba yaptım anca. sıkışıklık seviyor bebe. kendini sıka sıka ağlıyordu buna koymadan önce
valla ben kokmuşum çocuk da koksunBen şöyle yemek yapamadım kv çocuk kokar dedi snfkfk
Ben de aynı durumdayım çocuk meme ememiyor 2 3 dk emip sonra ıkınmaya ağlamaya başlıyor. Gazını çıkardıktan sonra da aynı şekilde devam edip hiç gaz derdi bitmiyor böyle böyle sütüm de azaldı biberona da alisacak diye korkuyorum . Mama da veriyorum sagdiklarim yetmiyor. Relectaz iyi gelirse ben de kullanayimBen relectazı denicem canım. Sindirim Enzimi var onun içinde diğer gaz damlalarına göre daha farklı o yüzden. Benimkinin sütümle bir derdi oldugu kesin emmesinin yarısında bagırıs cagırıs oluyor kaldırıp gegirteme kadar pıtpıtlıyorum sırtını sonra devam ediyor emmeye bir tur daha. Alttan da cıkartsa sürekli bagıra bagıra ıkınıyor yetmiyor resmen hiç birzaman cıkarttıgı gazlar nasıl bir gaz bombasıysa. Kasım annelerinde relectazdan cok fayda görenler varmış dün baktım biraz da yarın getirtcem eczaneden.
Ay aşağıda hamilelik günlüğü yazıyor 24 günlük olmuş beben öyle gözüküyor nasıl yapılıyor ki o bende de yazıyor ama yanlışBen şöyle yemek yapamadım kv çocuk kokar dedi snfkfk
Ben de ayni durumdayım nasıl bir diyet uygulamamız gerekiyor rahatça emebilmesi için?Laktoz intoleransı için diye hatırlıyorum, sütü laktozsuz süt haline çevirmek için laktaz enzimiydi herhalde. Emzirmeden hemen önce kullanılıyor. Dediğin gibi gaz çıksa bile bitmiyor yine ıkınma ağlama devam
İlk çocukta da laktaz enzimi, nurse Harvey, biogaia, sab simplex hepsini kullanmıştık. Şimdi yine aynı yerde olmak canımı sıkıp modumu bu kadar düşürüyor sanırım. Bir hafta daha bir şeyler deneyeceğim, bu relactazı da denerim ama hiçbir ilerleme olmazsa yine alerji diyetine başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımıza şifa olacak ne varsa karşımıza sağlıkla, kolaylıkla çıkarsın
Ben başından dikkat ediyordum yediklerime bi kaç gündür çok hafif değişiklik yaptım araya farklı şeyler koydum dört gündür felan öyle ağlıyor ki uymuyor durmuyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan bağırsağından ses geliyor zor atıyor gazını mahvoldu. Kesinlikle yediklerine dikkat et araştırarak yeSenin ufaklık daha cok küçük ama ya düzelir inşallah kısa süre içinde. Dün valla Allah affetsin bir cay kasığı calpol verdik gece 1 de. Bir yeri agrıyormuş gibi bagırarak aglıyordu sünnet oldgunda bile oyle aglamamıştı. Esim dedi versek mi verdik sonra uyuttum cocuk uyudu valla deliksiz kaç saat. Heralde dogdugundan beri o kadar deliksiz uyumamıştır. Ya da artık yorgunluktan bayıldı bilmiyorum. Ben de tüm tuşlara basıyorum su anda kimyon rezene papatya cayına yeni başladım kahve bagımlısı gibi birşeydim onu içmemeye karar verdim bgn. Damlalarını düzenli veriyorun karnını sıcak tutucam daha da aklıma birsey gelmiyorson care ben de süt ürünleri diyeti yapıcam artık
Ay aşağıda hamilelik günlüğü yazıyor 24 günlük olmuş beben öyle gözüküyor nasıl yapılıyor ki o bende de yazıyor ama yanlış
Bunu keşke almadan bilseydimBende elektrikle ısıtılan sıcak su torbalarından sipariş ettim. Eğer mikrodalga yoksa kiraz çekirdeğini ısıtmak zor oluyor. Fırında ısıtmak uzun sürüyor çünkü 20dk falan. Ama mikrodalga ile 2dk. İkizleri olan abim gaz sancılı bir gecede onu fırında ısıtmaktan bunalıp mikrodalga almıştı marketten
Bu ameticol işe yarıyor mu canım sence, fark oldu mu? Ay neyi kullanacağımı şaşırdım. Kendimde olsa hepsini aynı anda kullanırdım da haliyle bebeğe olmuyor.Sabdan pek fayda görmedim ameticol var damla onun içinde kimyon yagı rezene yagı dereotuyagı falan var onunla dönüşümlü kullanıyorum sabı.
Benim ilk cocugumda çoklu besin alerjisi vardı, o yüzden diyet ya da alerji seçeneği bana uzak değil ama denemek için uygulanabilir tabii ki. İlk süt ve süt ürünleri diyeti ile başlar, fayda görmezsem genişletirim.Ben de ayni durumdayım nasıl bir diyet uygulamamız gerekiyor rahatça emebilmesi için?
Süt hiç içmiyorum peynir de 1 2 dilim filan .ama sorun şu ki anne sütünü biberonla verince ıkinmadan iciyorBenim ilk cocugumda çoklu besin alerjisi vardı, o yüzden diyet ya da alerji seçeneği bana uzak değil ama denemek için uygulanabilir tabii ki. İlk süt ve süt ürünleri diyeti ile başlar, fayda görmezsem genişletirim.
Comotomo ve philips avent yenidoğan kullanıyorum ben arada, sıkıntı yaşamadım. Comotomo daha hızlı akıyor avent çok yavaş, ilk günler çekemiyordu bileAkışkanlığı yavaş gaz yapmayan biberon tavsiyesiniz var mı?
Aventin hangisi canım bakayım biComotomo ve philips avent yenidoğan kullanıyorum ben arada, sıkıntı yaşamadım. Comotomo daha hızlı akıyor avent çok yavaş, ilk günler çekemiyordu bile
Alerji icin kakada kan veya mukus da olmasi gerekiyor saniyorum. Yani ben de alerjiden suphelendim ama doktoru kan ve mukus yoksa simdilik diyet yapmayalim dedi, ama kaka kivami sulu biraz. Sizinki nasil? Bu arada relaktaz biraz fazla rahatlatti bizi, bi sureligine biraktikBenim ilk cocugumda çoklu besin alerjisi vardı, o yüzden diyet ya da alerji seçeneği bana uzak değil ama denemek için uygulanabilir tabii ki. İlk süt ve süt ürünleri diyeti ile başlar, fayda görmezsem genişletirim.
Bunu almıştımAventin hangisi canım bakayım bi
Süt ve süt ürünleri süt, yoğurt, tereyağı, peynir ve bunları içeren paketli paketsiz gıdalar oluyor. Süt içerken ıkınma sebebi ne olabilir bilemiyorum ama etkilense biberonla da etkilenir gibi düşündüm.Süt hiç içmiyorum peynir de 1 2 dilim filan .ama sorun şu ki anne sütünü biberonla verince ıkinmadan iciyor
Alerji ilk günden kan veya mukus yapmamıştı bizde, aşırı gaz yapmıştı. Bu konuda benim güvenebileceğim doktor sayısı bir tane maalesef. İlkinde teşhis konulana kadar çok uğraştım. Kan, mukus falan 4. ayda belirti verdiler galiba ama öncesinde de alerji vardı sonuçta. Kaka kıvamını tam göremiyorum çünkü bez hemen emiyor, gözüme çarpan bir durum olmadı ama. Relactaz ishal mi yaptı? Gaz sancısına iyi geldi mi peki?Alerji icin kakada kan veya mukus da olmasi gerekiyor saniyorum. Yani ben de alerjiden suphelendim ama doktoru kan ve mukus yoksa simdilik diyet yapmayalim dedi, ama kaka kivami sulu biraz. Sizinki nasil? Bu arada relaktaz biraz fazla rahatlatti bizi, bi sureligine biraktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?