2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Sabdan pek fayda görmedim ameticol var damla onun içinde kimyon yagı rezene yagı dereotuyagı falan var onunla dönüşümlü kullanıyorum sabı.

Ben de aynı durumdayım çocuk meme ememiyor 2 3 dk emip sonra ıkınmaya ağlamaya başlıyor. Gazını çıkardıktan sonra da aynı şekilde devam edip hiç gaz derdi bitmiyor böyle böyle sütüm de azaldı biberona da alisacak diye korkuyorum . Mama da veriyorum sagdiklarim yetmiyor. Relectaz iyi gelirse ben de kullanayim

Ben de ayni durumdayım nasıl bir diyet uygulamamız gerekiyor rahatça emebilmesi için?

Ben başından dikkat ediyordum yediklerime bi kaç gündür çok hafif değişiklik yaptım araya farklı şeyler koydum dört gündür felan öyle ağlıyor ki uymuyor durmuyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan bağırsağından ses geliyor zor atıyor gazını mahvoldu. Kesinlikle yediklerine dikkat et araştırarak ye

Bunu keşke almadan bilseydim Mikrodalga yok, artık fırında

Sabdan pek fayda görmedim ameticol var damla onun içinde kimyon yagı rezene yagı dereotuyagı falan var onunla dönüşümlü kullanıyorum sabı.
Bu ameticol işe yarıyor mu canım sence, fark oldu mu? Ay neyi kullanacağımı şaşırdım. Kendimde olsa hepsini aynı anda kullanırdım da haliyle bebeğe olmuyor.

Ben de ayni durumdayım nasıl bir diyet uygulamamız gerekiyor rahatça emebilmesi için?
Benim ilk cocugumda çoklu besin alerjisi vardı, o yüzden diyet ya da alerji seçeneği bana uzak değil ama denemek için uygulanabilir tabii ki. İlk süt ve süt ürünleri diyeti ile başlar, fayda görmezsem genişletirim.

Kızlar merhaba 18 günlük olduk biz ancak benim sürekli olarak bir baş dönmem var mide bulantımda var sersemlik hali içerisindeyim hep sizlerde de bu tip sorunlar oldu mu önerisi olan var mı

Süt hiç içmiyorum peynir de 1 2 dilim filan .ama sorun şu ki anne sütünü biberonla verince ıkinmadan iciyor

Alerji icin kakada kan veya mukus da olmasi gerekiyor saniyorum. Yani ben de alerjiden suphelendim ama doktoru kan ve mukus yoksa simdilik diyet yapmayalim dedi, ama kaka kivami sulu biraz. Sizinki nasil? Bu arada relaktaz biraz fazla rahatlatti bizi, bi sureligine biraktik

Süt hiç içmiyorum peynir de 1 2 dilim filan .ama sorun şu ki anne sütünü biberonla verince ıkinmadan iciyor
Süt ve süt ürünleri süt, yoğurt, tereyağı, peynir ve bunları içeren paketli paketsiz gıdalar oluyor. Süt içerken ıkınma sebebi ne olabilir bilemiyorum ama etkilense biberonla da etkilenir gibi düşündüm.

Alerji ilk günden kan veya mukus yapmamıştı bizde, aşırı gaz yapmıştı. Bu konuda benim güvenebileceğim doktor sayısı bir tane maalesef. İlkinde teşhis konulana kadar çok uğraştım. Kan, mukus falan 4. ayda belirti verdiler galiba ama öncesinde de alerji vardı sonuçta. Kaka kıvamını tam göremiyorum çünkü bez hemen emiyor, gözüme çarpan bir durum olmadı ama. Relactaz ishal mi yaptı? Gaz sancısına iyi geldi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…