2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Benimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum
Aslımda 1 numara 2 numarayla öyle çok fark yok ya azcık büyük 2 numara alsan olur bence çünkü bir numara muhtemelen yarısında elinde kalır çabuk büyüyorlar çünkü

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
İhmal etme canım onu sağlık ocağına git en azından yada kontrole gidince bebegin kan tahlili kendinde ver bende kendimin kntr gitmedim 1 ay sonra gel demişti kadın d. Gitmedim idrar yollarımda enfeksiyon var arada kahvrengi akıntı geliyo öncekiler de olmamistk

amin inşallah hepimiz görelim
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor

Eklentiler

• IMG_2907.jpeg
    252 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah bugün bizim de kırkımız çıktı

Oiiyy maşallah sana kuzu ama güzelce uyursanız bizler daha performanslı anneler oluruz az önce şu i love you masajını da yaptım, gaz çıkardı hakikaten ona mı bağlı bilmiyorum ama aklında bulunsun canım. Bu akşam bebe ağladı gazdan ben de yine mi diye ağladım ne yapayım sağlık olsun da bu günler bu zorluklar kolaylıkla hızlıca geçip gitsin

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim

Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim
Yok canım daha 23 gün oldu. Pazartesi vereyim demiştim kan o zaman üşenirsem az daha erteleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…