2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
İnşallah değildir. Kendin içinde düzgünce bir kontrole git inşallah geçer gider

Resmen dogurup kv ye evlatlik vermis senin eltin . Tasiyici annelik yapMis bi nevi

Resmen dogurup kv ye evlatlik vermis senin eltin . Tasiyici annelik yapMis bi nevi
Allam küçük kız hasta. Kreşe erken başladı ana baba çalışıyor kv de bize gelecek diye. 1 yaşında yoktu yani 7 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam. Bana diyo ki şimdi küçük ölür mü? Ya niye ölsün küçücük çocuk, insan dillendirmeye korkar

Böyle duruyor banada çökük geliyor ama rahatta uyuyor bunda birde nereye gitsem evde yanımda taşıyorum onun rahatlığıda var full bunda uyurken gece gündüz
Ya aynen bizimki de rahat görünüyor ama boynu rahat ettirmedi beni. Ana kucağında da boynu bükük duruyor :/

İnşallah düzelir çok garip hissetmemek

Ya aynen bizimki de rahat görünüyor ama boynu rahat ettirmedi beni. Ana kucağında da boynu bükük duruyor :/
Biraz bebelerin zaten boynu bükük gibi kucakta falan da bana çok yamuk geliyor bazen üzülüyorum korkuyorum hatta doğru tutamam diye. Bilemedim ya düz zeminde uyutmak daha mı sağlıklı olur acaba bu yatakta aşırı konforlu bilemiyorum ne yapsak kv fikri var mı bu konuda aydınlatsın bizi

Var koymamak ndfnfn

İnşallah düzelir çok garip hissetmemek
Korse takınca birazcık hissetmeye başladım bugün ben. Ama o da iğne batması gibi karın ağrısı gibi şeyler oluyor. Yeri geniş diye bence hissetmiyoruz sıkışıklık yok ne kadar mantıklı bilmiyorum ama korse takınca biraz hissetmemden buna bağladım

Ben de aynı ya, demek ki hava yutmuyor

Az bir ölçek mama denerdim ben olsaydım, bazen sütümüzün içeriği bebekleri tatmin etmiyor olabilir. Benim bebiş mama içince daha uzun uyuyor, şekeri hızlı yükseltiyormuş ya. Bu süreçte her tuşa basıyoruz valla yapacak bir şey yok

Bana yenidoğan hemşiresi en çok kafadan üşür çocuk takın şapka dedi, biz takıyoruz hep. Emzirirken çıkarıyorum sadece
Ya şimdi taşlar yerine oturdu benimki hep kucakta ya, hangi ara takıp hangi ara çıkaracağım ki LeyLA84db Sen şapka takıyor musun canım? Ben yatağında yatan bebeklere göre yapmamalıyım sonuçta

Benim kv de hiç sevmiyor juno yatağı çocuk içeri gömülüyor yazık diye diye e dedim anacım amaç o zaten amannn ben sevmedim zaten zır sıgar 1 aya diyo öyle telkin ediyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…