• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

İlaç yan etkisi dedi ama doktor anlamadım. Bi de korkuyorum sanırım bu da tutmayacak diye 2.transferim çünkü. 2 tane koydurduk ama orta kalite diye icim yine de pek rahat değil.
Kaliteleri neydi bende transfere hazirlaniyorum. Sureç iptal oldu bir daha ki aya inş. Benjmde embriyolarda 2 tane 5. Gün birisi 2bc diye biliyom digerini hiç bilmiyom

Kizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?

Bugün transfer günü hariç 3. Günüm arada bir regl ağrısı arada bir sağ kasık batması ile günleri geçiriyorum bakalım neler olacak tek 5aa transfer edildi

İlk iki transferde de üçüncü transferde de 3. Günden sonra tek taraflı yoğun kasık ağrısı yaşadım. Şişkinlik gaz göğüs hassasiyeti üçünde de vardı. İki negatiften sonra çok şükür pozitifi gördüm ama belirtiler hep aynıydı. Pozitifte belirgin hissettiğim tek fark göğüs uçlarım hassaslaştı 11 ve 14 günler belli belirsiz açık kahverengi lekelenmelerim oldu. Vücudumuzda ki değişiklikler çoğunlukla ilaçlardan ben bunu deneyimledim. Lütfen kendinizi dinleyerek olumlu yada olumsuz düşüncelere dalmayın kızlar. Gebelik testi içinde mümkünse kan gününü bekleyin. Ben 5. Günden itibaren test yapmaya başladım mesela 9. Gün kuruma çizgisi gibi görünüyodu. 10 gün 182 değerle saklamak için test yaptım onda bile belli belirsiz çıktı erken gebelik testinde.

Kizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
Bunun için hiç üzülmeyin benim de öyle oldu 2 embriyo konuldu.5.ve 6.gün yaptim direkt negatif gördüm test gününde kan verdim ve pozitifi gördüm çok şükür

Back
X