- Konu Sahibi Siyah Palto
İNŞALLAH o zaman iki katı dua ederimİnsallah pozitif haberinle gelirsin … maşallah 10 gündür heryerinden ses dinliyorsun dinleyip durma kendını salıver bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH o zaman iki katı dua ederimİnsallah pozitif haberinle gelirsin … maşallah 10 gündür heryerinden ses dinliyorsun dinleyip durma kendını salıver bi
Ediyorum da duam kabul olursa sürekli şükredeceğim için o anlamda dedimSen şimdi de iki katı dua et kendıne
Evet orası da doğru bakalım yarın ne olacakRabbım ol der ve olur sen doktora değil rabbime güven
Güzel haberlerını bekliyorumEvet orası da doğru bakalım yarın ne olacak
İnşallah canımGüzel haberlerını bekliyorum
Kaliteleri neydi bende transfere hazirlaniyorum. Sureç iptal oldu bir daha ki aya inş. Benjmde embriyolarda 2 tane 5. Gün birisi 2bc diye biliyom digerini hiç bilmiyomİlaç yan etkisi dedi ama doktor anlamadım. Bi de korkuyorum sanırım bu da tutmayacak diye 2.transferim çünkü. 2 tane koydurduk ama orta kalite diye icim yine de pek rahat değil.
Benim 2 adet orta kalite koyuldu. Çok şükür pozitif aldım ben.Kaliteleri neydi bende transfere hazirlaniyorum. Sureç iptal oldu bir daha ki aya inş. Benjmde embriyolarda 2 tane 5. Gün birisi 2bc diye biliyom digerini hiç bilmiyom
Yaaa sen negatif die üzülüyordun hayırlı olsunBenim 2 adet orta kalite koyuldu. Çok şükür pozitif aldım ben.
Teşekkür ederimYaaa sen negatif die üzülüyordun hayırlı olsun
Kaç çıktı betaTeşekkür ederim
Bunun için hiç üzülmeyin benim de öyle oldu 2 embriyo konuldu.5.ve 6.gün yaptim direkt negatif gördüm test gününde kan verdim ve pozitifi gördüm çok şükürKizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
En son beta 600 lerdeydiKaç çıktı beta
Maşallah sen çok üzülmüştün :) negatıf dieEn son beta 600 lerdeydi
Benimki üzüntü değildi aslında umitsizliktiMaşallah sen çok üzülmüştün :) negatıf die
Siz ne yaptınız kalp atışını duydunuz muBenimki üzüntü değildi aslında umitsizlikti
Allah var neler var :) keseyı gormedım ki daha :)Benimki üzüntü değildi aslında umitsizlikti