Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilemiyorum çoğu kişi öğrendi gibi yorumlara baktığımızda kendimi alıştırmak istedim biraz da ilaçlara devam edeceğim cumartesi test günüm pek umudum yok
Ben de 31 Ağustos ta transfer oldum bugün 5. Günüm ben de de bel bacak arada böbreğimde sancı hissediyorum ve regl gibi ağrım hep var bekliyoruz bakalım inşallah testleriniz pozitif çıkmıştır bize de umut olur.
Ben de 27 agustosta transfer oldum.5 gün dondurulmuş embriyo.2 tane.persembe kan verdim 24 çıktı, çok üzüldüm ağladım harab oldumm.doktorum pazartesi tekrar kan ver dedi.dayanamadim kan testinden sonraki gün idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı, benzer durumu yaşayıp kan değeri artan var mi .sigarayi bırakmıştım transferden önce ama 24 ü görünce basladim tekrar ((