Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Safransari sen soru bankası çözmeyi bıraktım demistin dimi canım? Peki denemedeki yanlışlarını nasıl tekrar ediyorsun? Atıyorum coğrafyada tarımdan bi soruyu yanlış yaptın denemede. Sadece notlarını tekrar edip mi geçiyorsun yoksa soru da çözüyo musun o konudan ?
Benim hatlar orda karışıyor. Soru çözmem hem gerekli hem gereksiz gibi hissediyorum soru çözünce bana birsuru şey hatirlattigi için iyi geliyo bi yandan.
Art arda branş çözmek mi daha iyi sence? ( genel denemeler hariç onları zaten cozuyorum)
 
Canim her yanlışta o konuyu tekrar etmek çok zaman alıcı. Denemede 95 net yapıyorsun diyelim, bunun 25 i bos yada yanlış. Bu da yaklaşık 20 farklı konu demek. 20 farklı konuyu tekrar etmek yada soru cozmek her deneme sonrası çok oyalayıcı olur.

Ben notlarımı yada özetleri okuyordum sürekli. Mesela anayasa 10 günde bir başa sarıyor, coğrafya da öyle, tarih 15 güne bir.

Ama bu yeni programimda artık tekrar yok.

Yeni programim soyrl
Deneme
Paragraf deneme
Matematik deneme
1 dilbilgisi testi (15 tane kalmis tüketmeye çalışıyorum)
Güncel okuma.

Bunları yapmak zaten 5-6 saatimi alıyor.

Bunların yanına MEB kazanim tarih ve karakutu daki yanlislarimi da ekleyeceğim ama düzene binmedi daha.
 
Umarım atanabilirim. Aksi halde ne yaparım pek bilmiyorum. :'/
 
Hmm anladım canım sen daha farklı bi planla ilerliyosun.
 
Maşallah canım
 
Deneme çözerken de aslında tekrar yapmış oluyoruz canım
 
Sorular açıklandı. Cozseler izlesek evet niye gelmedi ki
Öyle mi bu ne hız masallah
Deneme çözerken de aslında tekrar yapmış oluyoruz canım
Doğru söylüyorsun canım. Ben 2020de çok deneme çözdüm bu şekilde. Bi yerde hata yaptım ki yüksek alamadım diyorum. Ondan sürekli bi arayış içindeyim. yapmadığım şey de tekrarlardi üzerinde fazla durmadim ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.

Bu sefer elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum deneme soru tekrar branşlar.
 
Canim bende geçen sene yaptığımın aynisini yapıyorum nerdeyse
Ama ben yüzde yüz yanlış çalıştığım için başarısız olmadım, birşeyler ters gitti, bilmediğim yerden geldi, zihnim benimle oynadı vs. Senin için de geçerli bu.

Birileri çok doğru programla çalıştıkları için yüksek net yapmıyorlar ve tek doğru onlarınki değil. Yüksek yapanların çalışma hikayelerini dinleyince de bu belli oluyor, herkesin taktiği farklı, önemli olan hangisinden nasıl verim aldığın.


Sana tavsiyem şu saatten sonra çok konu agirli gitmemek. Çünkü konuların genel hatlarını öğrendin, bu öğrendiklerini pratikligini yapıp sınavda bunları yapsan sana yeter.
 
Stresi,heyecanı, kaygimizi yonetemiyoruz. Bence en büyük etken bu..
 
Doğru söylüyorsun canım..
Stresi,heyecanı, kaygimizi yonetemiyoruz. Bence en büyük etken bu..
Haklısınız kızlar
Stresten okuduğunu anlamamak.. heyecandan acele etmek acele ettikçe işlem hatalari..
ayy neyse inşallah bu sefer şu gibi akcak gitcek sinavimiz
 
Canim pegem sınavları kacincidan sonra zorlayıcı ?
Valla canım ben 11in Türkçesinde aşırı aşırı zorlandim.. ama yorum gördüm bi yerde 12 yi zirvede bırakmışlar sınavdan sonra kendinizi pencereden atmayın diyolardi wbdhwj 12ye yarin gircem.
Ya genel kültür aslında çok zor degildi ama benim zamanım yetmicek diye aşırı acele ettim hep iki şık arasında kaldım. Bildigim bikac soruyu düşünmeden atladığım için yanlış yapmışım.
Mat de aşırı zor değildi ama işte sınav anı işlem hatalari başa dön dene derken..

Ama türkce cidden zordu ona dicek bi sözüm yok asla.

Zorluk kolaylık değil de hepsini çok begendim 2022lerin ben. Bastakileri seviye olarak tam hatırlamıyorum aralikta falan yapmıştık çünkü.
 
Temmuzda da bu denemelere ek olarak 3 tane daha yapcaklarmis. Ona ayrı kayıt gerekiyor ama ben onlara gitmicem evde çözerim artık. Onlar da güzel diyolar bazı şehirlerde yapılmış bile galiba.
13 14 15. Denemeler yani.

Pdflerini buldum evde çözerim artık.
 
Ya bizim cuma pegem 11 denememiz vardı, ama ben misafir var diye göremedim. Eşim aldı getirdi denemeyi.
Bugün ,4 u cozdum bende, diğer denemelerle ortalama aynı geldi. Tarihte 5-6 soruda ikilemde kaldım ama doğru cikti. Matematiği kolay güzel geldi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…