Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı yerde cektirmisdim rahim filmimi, iciniz rahat olsun bence videoda çekebilirsiniz yaninizdaki kişi cekebilir benim eşim cekmisdi.film şeklinde de veriyolar CD de veriyolar.ekrandan da cektirmislerdi bana.cihazda c kollu cihaz ben spekulumu takarlarken zorlandım biraz sadece.oda benim yapımla ilgiliymis.rahim agzi biraz geride demisdi.tulay hanıma çektirin oradaysa ilgilidir kendisi.

Ayy bi gebe daha içim ferahlıyo yemin ederim çok sağol evet tülay hanımla görüştüm ondan randevu aldım. Senindemi filmden sonra oldu gebelik

Ayy bi gebe daha içim ferahlıyo yemin ederim çok sağol evet tülay hanımla görüştüm ondan randevu aldım. Senindemi filmden sonra oldu gebelik
Ben Haziran ayında cektirmisdim rahim filmini, Ekim ayında gebe kaldım canım.filmden değildir benimki bence ama tabi Allah bilir.filmde hicbisey cikmamisdi çünkü.ayni ay amh testim 0.90 çıkmisdı sonra 2 kere daha verdim 1.30 ve 1.09 cikdi görünen yumurtayla uyumsuz buldular doktorlar vs vs.ben tüpe başlayacakdim son karar cam sakurada Kasım reglimde, evraklarım hep hazırdı regli gelmedi.o şekilde oldu yani artık sebebini Allah bilir

Nasip kısmet tabi herşeyin başı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…