- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.061
Aynenn zalım şey hem pahalı hem nazlı öyle kafamıza göre yiyemiyoruzGeçen yediğimde kusacaktım zorla yedim, araştırdım çok olgunlaşırmışım. İçi hafif kahve olmuştu, öyle kötü olurmuş. Ayarını iyi tutturmak gerekiyor. Bugünkü tam olmuştu, güzeldi mesela
Kocan kahvaltı istemiyor mu?Kız yine iyisin, 11 den önce gözümü açamıyorum. Allahtan öğlenciyim. Bata kaç gün var
8 de kalkıp kahvaltısını verip tekrar uyuyorumKocan kahvaltı istemiyor mu?Valla bat ne zaman bilmiyorum ki yumurtlamayı takip etmedim bu ay, takvime göre 5 gün var
Çalışmadığım zamanlar 10:00 da uyandığımda off çok erken biraz daha uyuyayım diyodumKızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum. Sizler kocanıza kahvaltı veriyor musunuz? Nasıl kalkıyorsunuz?
Yani kendileri birşeyler yiyip gitse nolur8 de kalkıp kahvaltısını verip tekrar uyuyorum
Hazırlamazsam yemeden gidiyor dışarda poğaça falan yiyor o da içime sinmiyor. Gözümün önüne güçsüz spermler geliyorYani kendileri birşeyler yiyip gitse nolurbaşta alıştırdım kahvaltıya, şimdi de şikayet ediyor vermeyince
Kız jannayı etiketleyemedim başka Janna çıktıKızlar bir ayrıntı hatırladım, janna da mavi ojeliydibence hepimiz iş işten geçmeden ya nicklerin önüne mavi koyalım ya da hemen mavi oje sürelim hikmet mavide
Ahhshajajaja ben gördüm seni merak etmeKız jannayı etiketleyemedim başka Janna çıktı
Yine basliyorDürt ayağınla
UZHSHAHZJZJAJjK ne zaman doguruonAhhshajajaja ben gördüm seni merak etmebu mavi muhabbeti nedir halide önüne mavi eklemiş
Nickin önünde mavi olanlar hep hamiş buaralarAhhshajajaja ben gördüm seni merak etmebu mavi muhabbeti nedir halide önüne mavi eklemiş
Oy ne tatlis 15 haftalık olmuş bile masallahAhhshajajaja ben gördüm seni merak etmebu mavi muhabbeti nedir halide önüne mavi eklemiş
Adında mavi planlar hemen hamile kalıyor totem olduAhhshajajaja ben gördüm seni merak etmebu mavi muhabbeti nedir halide önüne mavi eklemiş
Asjjsjsjsjaj agustosta doguruyom gıUZHSHAHZJZJAJjK ne zaman doguruon
Oldu ya vallaOy ne tatlis 15 haftalık olmuş bile masallah
Ahhshsjsjs evet bu dikkatimi çekmedi değilAdında mavi planlar hemen hamile kalıyor totem oldu
En sevdiğim renk mavi yeterli olur mu acepAdında mavi planlar hemen hamile kalıyor totem oldu
Dillendir bol bolEn sevdiğim renk mavi yeterli olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?