Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyammmmmmmmmmmm hayırlı olsun hemen kan ver sonucu bildir tarihini bugünden giriyorum sağlıkla gelsin
Yaaaa inşallah kuzummmm yarin sabah ilk idrarla da bakıp gideyim diyorum hastaneye inşallah sağlıkla ilerler inşallah hep birlikte peş peşe taşınırız anneler grubuna

Yaa çok net görünüyor sabaha daha da koyulaşır inşallah

Eklentiler

• 20220301_030709.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20220301_030534.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20220228-WA0016.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 73
Çook silik bir çizgi gördüm canım, vay günü bir tık daha net olması lazım ama geç döllenme olabilir
Aynen canim bende goruyorum ekrandan daha net ama bakalim =) aynen bende oyle düşünüyorum bir onceki bebegjmde de adet gunu ogrenmistim silikti yone ama biraz koyuydu =)

9 10 gecesi kazaylan oldu aslinda 16 si yumurtlamamdi tutttuuuuuu geldi 11 de yumurtladim saka gibi resmen hamile kalayim diye yumurtladi vucudum ya bebegim 8 aylik daha

Selam canım
Ben regl bitirdim, aşılama olumsuz.
22. Günde regl oldum
Baya erken olmussun be kuzu
Zaten tedavi aşamasında ya gecikiyor ya erken oluyor bu regl, bende yaşadım aynı durumu daha önce
Sağlık olsun
Şimdi bi kez daha aşılama deniceksin değil mi, tüp raporu için
Yada düşünüyo musun daha doğrusu =)

Bu da çıktı kaldı gebelik

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-01-15-41-11-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 68
Evet bir aksilik olmazsa bu süreçte, bir ay sonra aşılama deneyeceğim ikinci aşılamayı beklerim.
Yani mantıklı bilemiyorum ama bu yolculuk sonuçta..
Evet ilk kez 22. Gün geldi aşılamada 11. Gün olmuştu.

Nasibi varmış,

canım çok sağol sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..hala inanasım gelmiyor adet olmadım diye şaşırıyorum sürekli gözlerim doluyor
Amiiiin teşekkür ederim bende hala inanamıyorum bazen nasipse cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…