- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.621
Yaaaa inşallah kuzummmm yarin sabah ilk idrarla da bakıp gideyim diyorum hastaneye inşallah sağlıkla ilerler inşallah hep birlikte peş peşe taşınırız anneler grubunaRüyammmmmmmmmmmm hayırlı olsunhemen kan ver sonucu bildir tarihini bugünden giriyorum sağlıkla gelsin
Yaa çok net görünüyorKızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım
Selam bugun 1 mart bat gunum ama testlerim asagidaki gibi bilemiyorumMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
İnşallah kuzum yaa bi daha yaptım inanamadigimdan o da aynı o kadar umutsuzdum ki inşallah sağlıkla devam eder hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebislerimizeYaa çok net görünüyorsabaha daha da koyulaşır inşallah
Kaç gün var bata?Yaaaa inşallah kuzummmm yarin sabah ilk idrarla da bakıp gideyim diyorum hastaneye inşallah sağlıkla ilerler inşallah hep birlikte peş peşe taşınırız anneler grubuna
Çook silik bir çizgi gördüm canım, vay günü bir tık daha net olması lazım ama geç döllenme olabilirSelam bugun 1 mart bat gunum ama testlerim asagidaki gibi bilemiyorum
Aynen canim bende goruyorum ekrandan daha net ama bakalim =) aynen bende oyle düşünüyorum bir onceki bebegjmde de adet gunu ogrenmistim silikti yone ama biraz koyuydu =)Çook silik bir çizgi gördüm canım, vay günü bir tık daha net olması lazım ama geç döllenme olabilir
Baya erken olmussun be kuzuSelam canım
Ben regl bitirdim, aşılama olumsuz.
22. Günde regl oldum
Evet bir aksilik olmazsa bu süreçte, bir ay sonra aşılama deneyeceğim ikinci aşılamayı beklerim.Baya erken olmussun be kuzu
Zaten tedavi aşamasında ya gecikiyor ya erken oluyor bu regl, bende yaşadım aynı durumu daha önce
Sağlık olsun
Şimdi bi kez daha aşılama deniceksin değil mi, tüp raporu için
Yada düşünüyo musun daha doğrusu =)
İnşallah canım, sağlıkla ilerlesin keseler kalp atışları görmek nasip olsun. Önce sana ardından da hepimizeİnşallah kuzum yaa bi daha yaptım inanamadigimdan o da aynı o kadar umutsuzdum ki inşallah sağlıkla devam eder hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebislerimize
5 gün var kuzum takvime göre, ne ara oldu da idrara geçti şaşkınım erken yumurtladım demek ki ovu da yapmıyordum ağrım sancim da olmamıştı yumurtlamaya dair gün aşırı değerlendirdik tahmini yumurtlama haftasınıKaç gün var bata?
Nasibi varmış,Aynen canim bende goruyorum ekrandan daha net ama bakalim =) aynen bende oyle düşünüyorum bir onceki bebegjmde de adet gunu ogrenmistim silikti yone ama biraz koyuydu =)
9 10 gecesi kazaylan oldu aslinda 16 si yumurtlamamdi tutttuuuuuu geldi 11 de yumurtladim saka gibiresmen hamile kalayim diye yumurtladi vucudum ya bebegim 8 aylik daha
Ne güzel yaaaa5 gün var kuzum takvime göre, ne ara oldu da idrara geçti şaşkınım erken yumurtladım demek ki ovu da yapmıyordum ağrım sancim da olmamıştı yumurtlamaya dair gün aşırı değerlendirdik tahmini yumurtlama haftasını
Öyle kuzum ya oyle isteyen herkese nasip etsin ama biz bida dikkatli olsak iyi olcak =)Nasibi varmış,
Senin de pozitif testlerini gorucez bu ay inaniyorum ben, sen benden daha iyi çalıştınNe güzel yaaaa
İnşallah canım, kendimi çok motive ettim, olmazsa üzülücemSenin de pozitif testlerini gorucez bu ay inaniyorum ben, sen benden daha iyi çalıştın
Sana da bahar mujdesiyle gelecek inşallah sağlıkla kavuşacağız kuzum
Amiiiin teşekkür ederimcanım çok sağol sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..hala inanasım gelmiyor adet olmadım diye şaşırıyorum sürekli gözlerim doluyor
Sen böyle yazınca sonuç olumsuz gibi sandım bir an ama öyle değil henüz belli değil, moral bozma hemen, inşallah en yakın zamanda pozitif haberini alırız yürekten söylüyorum bunuBu da çıktı kaldı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?