- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.601
Keseye bakacak canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinay çok heycanlı cinsiyeti öğreneceksincanım ben de çok yeni hamileyim inşallah dün kan verdim perşembe tekrar kan ver dedi doktor artışa bakacak sanırım haftaya da kontrole gel dedi neye bakacak keseye mi.. Allahım ne cahilim aylardır olsun diye uğraşıyorum ama sonrası hakkında hiçbir fikrim yok
Gozunaydin canim sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğinay çok heycanlı cinsiyeti öğreneceksincanım ben de çok yeni hamileyim inşallah dün kan verdim perşembe tekrar kan ver dedi doktor artışa bakacak sanırım haftaya da kontrole gel dedi neye bakacak keseye mi.. Allahım ne cahilim aylardır olsun diye uğraşıyorum ama sonrası hakkında hiçbir fikrim yok
canım çok sağol sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..hala inanasım gelmiyor adet olmadım diye şaşırıyorum sürekli gözlerim doluyorKeseye bakacak canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzumGozunaydin canim sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğinilk çocuğum da inan ki bende hiç bisey bilmiyormusum hepsini bunda öğrendim değerin güzel artarsa inşallah haftaya da keseye bakacaktir canim sonraki hafta da kalp atışına çağırır o şekilde ilerliyor süreç Rabbım isteyen bekleyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Ne mutlu sanacanım çok sağol sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..hala inanasım gelmiyor adet olmadım diye şaşırıyorum sürekli gözlerim doluyor
Sen test yaptın mı kuzuNe mutlu sana
Yaa ne kadar güzel sahiplenmesi sevmesi ilk kardes ise gayet normal canim bütün deneyimleri beraber yaşayacaksınız sana yardımcı bile olacaktır eminim kiikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzum
Selam canımSen test yaptın mı kuzu
Cuma mıydı senin test gününn
Yazdında kaçırdıysam kusura bakma lütfen, kafam o kadar dolu ki
Ayy sende mi taze hamişssin.. Maşallah.. sağlıkla değerlerin katlansın artsın inşay çok heycanlı cinsiyeti öğreneceksincanım ben de çok yeni hamileyim inşallah dün kan verdim perşembe tekrar kan ver dedi doktor artışa bakacak sanırım haftaya da kontrole gel dedi neye bakacak keseye mi.. Allahım ne cahilim aylardır olsun diye uğraşıyorum ama sonrası hakkında hiçbir fikrim yok
Normalde genetik testleri bile 3 düştükten sonra yapıyorlar. Kimyasal olması rahim duvarının ince olması tutunamaması vb sebeplerle de olabiliyor. Bence sen aşılama denemeden tüpe geçmeHamile kalabiliyorsun diyor, kimyasal ile sonuçlanması dogru embriyo oluşmadığı için oluyor diyor. Dogru oluşması aşılama ile olmayabilir normal birliktelikten bi farkı yok diyor
Ben hapını kullandım bu ay, hapı ağrı yapiyorduKızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan var mı?? Aşılama sonrası kullanıyorum 5 gündür.. regl başlangıcı gibi hafif hafif sancım ve acayip bir depresif ruh halim var.. bu hormondan mı acaba??
Hamiş misinnn çennnKızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım
Yaaaaa olabilir mi acabaHamiş misinnn çennn
Rüyammmmmmmmmmmm hayırlı olsunKızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım
Ağrı bulantı halsizlik hepsini yaptı valla, internette de yazıyormuş şimdi baktımBen hapını kullandım bu ay, hapı ağrı yapiyordu
Benim biraz enfeksiyon tedavisi dönemine denk geldiği için belirtileri tam anlayamadım ama kasık ağrısı yapıyor adet olacakmış gibi inşallah kuzum sağlıcakla tutunsun bebişAğrı bulantı halsizlik hepsini yaptı valla, internette de yazıyormuş şimdi baktımişe yarasında..
Yaa tabi inşallah tutunsunlar bıcırıklar da biz her türlü ağrı sızıya hazırızBenim biraz enfeksiyon tedavisi dönemine denk geldiği için belirtileri tam anlayamadım ama kasık ağrısı yapıyor adet olacakmış gibi inşallah kuzum sağlıcakla tutunsun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?