Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keseye bakacak canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gozunaydin canim sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin ilk çocuğum da inan ki bende hiç bisey bilmiyormusum hepsini bunda öğrendim değerin güzel artarsa inşallah haftaya da keseye bakacaktir canim sonraki hafta da kalp atışına çağırır o şekilde ilerliyor süreç Rabbım isteyen bekleyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

ikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzum

ikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzum
Yaa ne kadar güzel sahiplenmesi sevmesi ilk kardes ise gayet normal canim bütün deneyimleri beraber yaşayacaksınız sana yardımcı bile olacaktır eminim ki

Ayy sende mi taze hamişssin.. Maşallah.. sağlıkla değerlerin katlansın artsın inş

Kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan var mı?? Aşılama sonrası kullanıyorum 5 gündür.. regl başlangıcı gibi hafif hafif sancım ve acayip bir depresif ruh halim var.. bu hormondan mı acaba??

Hamile kalabiliyorsun diyor, kimyasal ile sonuçlanması dogru embriyo oluşmadığı için oluyor diyor. Dogru oluşması aşılama ile olmayabilir normal birliktelikten bi farkı yok diyor
Normalde genetik testleri bile 3 düştükten sonra yapıyorlar. Kimyasal olması rahim duvarının ince olması tutunamaması vb sebeplerle de olabiliyor. Bence sen aşılama denemeden tüpe geçme

Bı tek bu çıkmış da diğerleri aynı

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-01-14-36-27-20_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f~2.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım

Eklentiler

• P_20220301_145602_p.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan var mı?? Aşılama sonrası kullanıyorum 5 gündür.. regl başlangıcı gibi hafif hafif sancım ve acayip bir depresif ruh halim var.. bu hormondan mı acaba??
Ben hapını kullandım bu ay, hapı ağrı yapiyordu

Hamiş misinnn çennn

Hamiş misinnn çennn
Yaaaaa olabilir mi acaba gözümle çok net karartarak çektim belli olsun diye ne düşüneceğimi bilemedim bir dış gebelik bir kimyasal gebeligim oldu korku heyecan hepsini aynı anda yaşıyorum şu an birazdan bi daha yapicam

Rüyammmmmmmmmmmm hayırlı olsun hemen kan ver sonucu bildir tarihini bugünden giriyorum sağlıkla gelsin

Ağrı bulantı halsizlik hepsini yaptı valla, internette de yazıyormuş şimdi baktım işe yarasında..
Benim biraz enfeksiyon tedavisi dönemine denk geldiği için belirtileri tam anlayamadım ama kasık ağrısı yapıyor adet olacakmış gibi inşallah kuzum sağlıcakla tutunsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…