- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.561
Biraz geç yumurtlama olmuş olabilir. Ya kan testi ver net olsun, ya da idrar testi yap belki çıkarKızlar selam reglim 1 gün gecikti 3 gün önce test yapmistim çıkmadı. 1 hafta önce adet sancım oldu geçti şeffaf akıntım var. 1 kere testim negatif çıktı diye uzun süre gecikmedem yapmak istemiyorum. Fikirleriniz var mı acaba her ne kdr negatif olsada test kafam karıştı .
Canım ikinci kontrolde yeterince büyümediğini görüp ilaç dozunu arttırabilirdi. Doktorun biraz acemi mi acabaKızlar günaydın. Epeydir bakamadım buralara.beni doktor klomen başlattı 5 gün sadece tek tablet kullandım. 17. Gündü bugün solda ki yumurtam hala 13 mm sağda 2. Kontrolde 10mm demişti bugün yok dedi. Cuma 20. Günüm olucak bi daha kontrole gidicem. Yumurta büyüyene kadar ne kadar bi süre geçiyo büyümüzse regl olup bi daha mı başlanıyo. Benim yumurtalara mı özel bu yavaşlık genelde mi böyle ağır anlamadım. İlacın kalanını neden kullandırmıyolar büyümüyorsa
Öyle mi oluyor, akrep severim. Özgüvenli olurGünaydın kızlar
Mutlu haberler alacağımız bi ay olsun Mart ayı
Şimdi bu ay hamile kalırsak Akrep burcu bebeler mi doğurucaz
Gercekten nasip kısmet bu işler rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasıp etsinOlası sonumBizde 2 yıla doğru yol aldık bakalım nasip kısmet olursa hepimize şok olur
Bende de olmadı sağda ki 25 mm solda 20 mm olmuşCanım bunu şimdi gördüm yapmıştım hiç pik olmamıştı bende
25mm olan cok büyümüs ama 20mm olana hemen iğne yaptıysa tutabilir canım. Benimde 21mm idi. Birde bundan önce geçen Haziranda denemistik o zaman 25mm idi yumurta tutmamıstı. cok büyük olunca tutmuyorBende de olmadı sağda ki 25 mm solda 20 mm olmuş
Canım bende bu ay tek doz 5 gün klomen kullandım. 11 12. Günde çatlayan yumurtalar bir türlü büyümedi, hatta yumurtalar takip sırasında eridi 2 tane kaldı.17, gün iğne oldum sağda 25 solda 20 mmdi. Ovulasyon günüm 5 gün falan gecikti, ilaç çok geciktirdiKızlar günaydın. Epeydir bakamadım buralara.beni doktor klomen başlattı 5 gün sadece tek tablet kullandım. 17. Gündü bugün solda ki yumurtam hala 13 mm sağda 2. Kontrolde 10mm demişti bugün yok dedi. Cuma 20. Günüm olucak bi daha kontrole gidicem. Yumurta büyüyene kadar ne kadar bi süre geçiyo büyümüzse regl olup bi daha mı başlanıyo. Benim yumurtalara mı özel bu yavaşlık genelde mi böyle ağır anlamadım. İlacın kalanını neden kullandırmıyolar büyümüyorsa
Hayırlısı bakalım artık25mm olan cok büyümüs ama 20mm olana hemen iğne yaptıysa tutabilir canım. Benimde 21mm idi. Birde bundan önce geçen Haziranda denemistik o zaman 25mm idi yumurta tutmamıstı. cok büyük olunca tutmuyor
Yumurtlamadan sonra 14-15 gün geçtiyse kana geçmiştir bat öncesi çıkmayabilir yaşadım daha önce ins. pozitife döner canımKızlar selam reglim 1 gün gecikti 3 gün önce test yapmistim çıkmadı. 1 hafta önce adet sancım oldu geçti şeffaf akıntım var. 1 kere testim negatif çıktı diye uzun süre gecikmedem yapmak istemiyorum. Fikirleriniz var mı acaba her ne kdr negatif olsada test kafam karıştı .
Sen çatlatma iğnesi vurdurmadın mı?Hayırlısı bakalım artık
Bende akrep burcuyum eşime diyorumki olurda tutarsa bi evde iki akrep Allah yardımcın olsunÖyle mi oluyor, akrep severim. Özgüvenli olur
YaaaaBu arada cinsiyeti dün öğrendim ben KIZ bebek geliyormuşdarısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda inşallah Selizay MaviMujdem MaviSasa234 Mavigrill Hali Papatyamveben-Mavi adını unutugum varsa affola
Dün 13.05 te acilde vurulduSen çatlatma iğnesi vurdurmadın mı?
Ayyyy cimcime geliyooooooBu arada cinsiyeti dün öğrendim ben KIZ bebek geliyormuşdarısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda inşallah Selizay MaviMujdem MaviSasa234 Mavigrill Hali Papatyamveben-Mavi adını unutugum varsa affola
Sağlıkla gelsin ipeğimizEveeetİpek cimcimesi geliyorrr
İnşallah kuzum darısı sizeSağlıkla gelsin ipeğimiz
Yaaa demiştin zaten içine doğmuş demekki sağlıkla gelsin minik kuzuBu arada cinsiyeti dün öğrendim ben KIZ bebek geliyormuşdarısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda inşallah Selizay MaviMujdem MaviSasa234 Mavigrill Hali Papatyamveben-Mavi adını unutugum varsa affola
Kuzum benim cok sağoll darısı bu ay size inşallahYaaaaMaaşallah minik mercimeğimize, çok heyecanlandım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğim
20mm yumurtayı ne zaman görmüştünüz dün mü? Kurut bizde de 3 gün üst üste olmuştu birde iğneden önce olmuştuDün 13.05 te acilde vuruldudünden önceki gün birliktelik olmuştu, doktorda 3 gün üstüste birliktelik dedi.4 günde adamın iliğini kurutucam iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?