- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.541
Neden aşılama mantıklı olmaz dedi?Canim deniz hoca aşılama dedi. Semih hocaya gittim bende. Aşılama mantikli olmaz dedi o da ve bana da mantıklı geldi dediği şey. Pgt araştırdım maliyetli ama yapılabilecek son şey artık benim icin
Amin Allah cümlemizden razı olsunİnşallah canm sizden böyle dualar almak kuvvet veriyor Allah razı olsun
Sende sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah duaalrda benide unutmayın yarına kadar
Yok hala yarını bekliyorum havada soğuk test alasımda gelmiyor2 çocuk doğurdum emin ol aynı belirtiler ayırt etmek zor gelen giden var mı.
Regl ve gebelik gerçekten o kadar benziyor ki ben bu ay olmadı regl olcam dedim sivilcelerim çıktı göğüslerim ağrıyordu regl ağrısı karın ağrısı başladı akıntı başladı regl bekliyordum artık eşim bı test yapalım dedi pozitifi görünce çok şaşırdım benYok hala yarını bekliyorum havada soğuk test alasımda gelmiyor
Kuzum iyi geldi..Eşimin değerleri yükseldi normale bindi aşılamadan vazgeçildi. Bu ay ya da önümüzdeki ay doktor gebelik bekliyor..Bu ay bebek tutunsun diye Duphaston verdi kullandım ama ağır bı enfeksiyon geçirdim ilaçlar yumurtlama donemime denk geldi ilişki felan oldu ama büyük ihtimal kalitesini bozmuştur diye düşünüyorum o yüzden bu ay gebelik beklemiyorum..yine de nasip..Bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakalım gelecek mi diyeBursalim hosgeldin nasılsın uzaklaşmak iyi geldi mi neler yaptın bu süreçte bakalım varmi gelişmeler Allahin izniyle
Aynilari bendede var ama ben umutlanmiyorumRegl ve gebelik gerçekten o kadar benziyor ki ben bu ay olmadı regl olcam dedim sivilcelerim çıktı göğüslerim ağrıyordu regl ağrısı karın ağrısı başladı akıntı başladı regl bekliyordum artık eşim bı test yapalım dedi pozitifi görünce çok şaşırdım ben
Gerçekten öyle ben hiç yalancı pozitif bile görmemiştim 3 yıl içinde hep tek çizgi hep tek çizgi bu sefer de tek olacak sandım hatta ilk test islanirken görmedim çizgiyi yine yok dedim ellerimi yıkadım saniyelik birşey yani kafamı bir çevirdim silik çizgi yok ya diyorum ben yanlış görüyorum herhaldeAynilari bendede var ama ben umutlanmiyorumfelaket derecede üşüyorum ya ne bilim valla hiç test alaşım gelmiyor hep tek çizgi tek çizgi bıhtıkkk yaş
Ohh çok sevindim herseyin yolunda olmasına enerji olarak da toparlamis gelmişsin inşallah bebisin tutunmuştur da sana bir şok yaşatır kuzucum. Vallahi orası Allahin işi o ol deyiverince hersey oluyor bekle bakalım pozitif sonuçların olsun inşallahKuzum iyi geldi..Eşimin değerleri yükseldi normale bindi aşılamadan vazgeçildi. Bu ay ya da önümüzdeki ay doktor gebelik bekliyor..Bu ay bebek tutunsun diye Duphaston verdi kullandım ama ağır bı enfeksiyon geçirdim ilaçlar yumurtlama donemime denk geldi ilişki felan oldu ama büyük ihtimal kalitesini bozmuştur diye düşünüyorum o yüzden bu ay gebelik beklemiyorum..yine de nasip..Bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakalım gelecek mi diyesen neler yapıyorsun
Inşaallah kuzum bakalım bakim. 7 Gün sonra test yapacam. Hayırlı sonuç çıkar İnşaAllah. Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin.Hadi bakalım bebek olsun inş
Ben de 8 gün sonra yapacam, senin için 7 gün sonra yapayım 8 martta. Beraber bakalım,Inşaallah kuzum bakalım bakim. 7 Gün sonra test yapacam. Hayırlı sonuç çıkar İnşaAllah. Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin.
Inşaallah kuzum valla avokado hiç aklıma gelmedi. Belkide pahalı olduğu içindirOhhh tutsun inşallah. Avokado ye
Annnemmm hakket kız 8 mart dünya kadınlar günü.Ben de 8 gün sonra yapacam, senin için 7 gün sonra yapayım 8 martta. Beraber bakalım,Anammm çok heyecanlo
Yok ben ovulasyon takibi yaptım iğnesiz doğal seleksiyonAnnnemmm hakket kız 8 mart dünya kadınlar günü.aynen o gün beraber yapalım. Belki güzel günde güzel haber veririz burda. Inşaallah olur kuzu. Bak şimdi daha cok heyecanlandim
Sende mi iğne vurdurdun kuzu
Heee iyi bakalım. Dilerim tutmuştur kuzum. 8 mart bayram havası olsun İnşaAllahYok ben ovulasyon takibi yaptım iğnesiz doğal seleksiyon
İnşallahhhhhhhHeee iyi bakalım. Dilerim tutmuştur kuzum. 8 mart bayram havası olsun İnşaAllah
Olası sonumGerçekten öyle ben hiç yalancı pozitif bile görmemiştim 3 yıl içinde hep tek çizgi hep tek çizgi bu sefer de tek olacak sandım hatta ilk test islanirken görmedim çizgiyi yine yok dedim ellerimi yıkadım saniyelik birşey yani kafamı bir çevirdim silik çizgi yok ya diyorum ben yanlış görüyorum herhalde
Oyy kuzum yaş maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 12.nci haftadasin galiba cinsiyetiiii neeeOhh çok sevindim herseyin yolunda olmasına enerji olarak da toparlamis gelmişsin inşallah bebisin tutunmuştur da sana bir şok yaşatır kuzucum. Vallahi orası Allahin işi o ol deyiverince hersey oluyor bekle bakalım pozitif sonuçların olsun inşallahAralıkta sen gittin Ocak topigini ben açayım dedim o ay ovulasyon da kullanmıştım bir ne göreyim çift çizgi hala inanamıyorum bu duruma çok şükür suanlik hersey yolunda Rabbım sizlerin mutluluğunu görmeyi de nasip etsin inşallah her birinize sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbimden
Aslında 12 olmam lazım ama geç yumurtladigim için geriden geliyor bir hafta kadar o yüzden hiç bisey söylemedi bende sormadım iki hafta sonra tekrar gidicem umarım netleşir artıkOyy kuzum yaş maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 12.nci haftadasin galiba cinsiyetiiii neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?