Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canm sizden böyle dualar almak kuvvet veriyor Allah razı olsun
Sende sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah duaalrda benide unutmayın yarına kadar
Amin Allah cümlemizden razı olsun
Amin çok teşekkür ederim , sürekli isteyen herkese hamile olanlara şuan doğum yapanlara hep dua ediyorum rabbim hayırlı bir şekilde sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

Yok hala yarını bekliyorum havada soğuk test alasımda gelmiyor
Regl ve gebelik gerçekten o kadar benziyor ki ben bu ay olmadı regl olcam dedim sivilcelerim çıktı göğüslerim ağrıyordu regl ağrısı karın ağrısı başladı akıntı başladı regl bekliyordum artık eşim bı test yapalım dedi pozitifi görünce çok şaşırdım ben

Bursalim hosgeldin nasılsın uzaklaşmak iyi geldi mi neler yaptın bu süreçte bakalım varmi gelişmeler Allahin izniyle
Kuzum iyi geldi..Eşimin değerleri yükseldi normale bindi aşılamadan vazgeçildi. Bu ay ya da önümüzdeki ay doktor gebelik bekliyor..Bu ay bebek tutunsun diye Duphaston verdi kullandım ama ağır bı enfeksiyon geçirdim ilaçlar yumurtlama donemime denk geldi ilişki felan oldu ama büyük ihtimal kalitesini bozmuştur diye düşünüyorum o yüzden bu ay gebelik beklemiyorum..yine de nasip..Bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakalım gelecek mi diye sen neler yapıyorsun

Aynilari bendede var ama ben umutlanmiyorum felaket derecede üşüyorum ya ne bilim valla hiç test alaşım gelmiyor hep tek çizgi tek çizgi bıhtıkkk yaş

Aynilari bendede var ama ben umutlanmiyorum felaket derecede üşüyorum ya ne bilim valla hiç test alaşım gelmiyor hep tek çizgi tek çizgi bıhtıkkk yaş
Gerçekten öyle ben hiç yalancı pozitif bile görmemiştim 3 yıl içinde hep tek çizgi hep tek çizgi bu sefer de tek olacak sandım hatta ilk test islanirken görmedim çizgiyi yine yok dedim ellerimi yıkadım saniyelik birşey yani kafamı bir çevirdim silik çizgi yok ya diyorum ben yanlış görüyorum herhalde

Ohh çok sevindim herseyin yolunda olmasına enerji olarak da toparlamis gelmişsin inşallah bebisin tutunmuştur da sana bir şok yaşatır kuzucum. Vallahi orası Allahin işi o ol deyiverince hersey oluyor bekle bakalım pozitif sonuçların olsun inşallah Aralıkta sen gittin Ocak topigini ben açayım dedim o ay ovulasyon da kullanmıştım bir ne göreyim çift çizgi hala inanamıyorum bu duruma çok şükür suanlik hersey yolunda Rabbım sizlerin mutluluğunu görmeyi de nasip etsin inşallah her birinize sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbimden

Ben de 8 gün sonra yapacam, senin için 7 gün sonra yapayım 8 martta. Beraber bakalım, Anammm çok heyecanlo
Annnemmm hakket kız 8 mart dünya kadınlar günü. aynen o gün beraber yapalım. Belki güzel günde güzel haber veririz burda. Inşaallah olur kuzu. Bak şimdi daha cok heyecanlandim
Sende mi iğne vurdurdun kuzu

Annnemmm hakket kız 8 mart dünya kadınlar günü. aynen o gün beraber yapalım. Belki güzel günde güzel haber veririz burda. Inşaallah olur kuzu. Bak şimdi daha cok heyecanlandim
Sende mi iğne vurdurdun kuzu
Yok ben ovulasyon takibi yaptım iğnesiz doğal seleksiyon

Kızlar selam reglim 1 gün gecikti 3 gün önce test yapmistim çıkmadı. 1 hafta önce adet sancım oldu geçti şeffaf akıntım var. 1 kere testim negatif çıktı diye uzun süre gecikmedem yapmak istemiyorum. Fikirleriniz var mı acaba her ne kdr negatif olsada test kafam karıştı .

Olası sonum Bizde 2 yıla doğru yol aldık bakalım nasip kısmet olursa hepimize şok olur

Kızlar günaydın. Epeydir bakamadım buralara.beni doktor klomen başlattı 5 gün sadece tek tablet kullandım. 17. Gündü bugün solda ki yumurtam hala 13 mm sağda 2. Kontrolde 10mm demişti bugün yok dedi. Cuma 20. Günüm olucak bi daha kontrole gidicem. Yumurta büyüyene kadar ne kadar bi süre geçiyo büyümüzse regl olup bi daha mı başlanıyo. Benim yumurtalara mı özel bu yavaşlık genelde mi böyle ağır anlamadım. İlacın kalanını neden kullandırmıyolar büyümüyorsa

Oyy kuzum yaş maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 12.nci haftadasin galiba cinsiyetiiii neee

Oyy kuzum yaş maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 12.nci haftadasin galiba cinsiyetiiii neee
Aslında 12 olmam lazım ama geç yumurtladigim için geriden geliyor bir hafta kadar o yüzden hiç bisey söylemedi bende sormadım iki hafta sonra tekrar gidicem umarım netleşir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…