Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar saçma ki gerçekten aklım almıyor devletin sistemini sanki iğneyle gelişen yumurta döllenecek mantığa bak neyse saol cnm mecbur bir daha aşılama yaptrcm
Rica ederim canim bana da çok saçma gelmişti Rabbimden hayırlısı canım

Günaydın kuzu.. bende de geri sayım başladı
Allahım topikte coşku sevinç mutluluk ağlaması bunları yaşayalım sasacımm güzel haberinle inşAllah sen transfere girmeden hepimiz bir dua okuyalım ardından haber et

Günaydınlar dayanamadım evdeki testi yapmadım ama sağlık ocağına gittim kan verdim
Kan sayımı falanda yapılacakmış sanırım bilmiyorum ben gebeelik testi istiyorum dedim doktoruma neyse verdim geldim
Selizay yarın 2 gibi gel dedi
2 gün sonra yine gidicem nasılsa en azından kafamda belirir bisiler
Kasıklarım ağıriyor sancı yapıyor arada
Aynada baktım yanları sis mi kilodan mi anlamadım kafam karıştı resmen vücudumu tanıyamadım belkide gebelik etksiidir belki strestir bı de o kasiga taktım hiç uyuyamadım ya fıtikss gebelik değilse sabah 8 buçukta uyandım gitsem mi gitmesem mi gittim yarın 2 de bakalım ne olcak

Sen 4 gibi ara sağlık ocağını sor beta hcg aynı gün çıkabilir

Artık bundan sonrası senin elinde değil canım veren de belli alan da. Çok umutlandırmadan kendini bekle bakalım sonucu, düşünmemeye çalış. Güzel haberler alırsın inşallah

Yok cnm sonraki gün geliyormuş tahliller dünde sormuştum sanırım kan sayımı falan bisiler de dedi doktor ,3 tüp aldılar
11 de dedi başta ama sen 2 gibi gel dedi netten de bakılmıyor yani daha da delircem ah kuzum elimde olsa keşke dün uyucam takmicam dedim aynada gece kasik sis gibi durdu sancılar ondan mı dedim
Ve ben regl olurken kasik ağrısı bilmem genelde onuda irdeleeim yatmadan ancak şişkinlik ve karnım şişkin olur sabaha karşı kan gelirdi anlardım regl gelcek diye bunda hiç bişi anlamadım strese giricegime vereyim dedim 2 gün sonra yine gidicem nasılsa orda da netleşir yoksa da söktürücü verir aşılama için giderim tekrar ne yapayım dua ede ede gittim bakalimm

İnternettende baktım kasik sisliklerine yazılmayan şey yoktu daha da ürktüm ama Rabbimden hayirlsii

Canım bunu şimdi gördüm yapmıştım hiç pik olmamıştı bende

Öncelikle hayirlisi olsun canim barkodu alsaydın onların sistemlerine önce düşünüyor barkod numarası ile görebilirdin öncesinde canim nasil sabrediyorsun test yapmadan

Kuzu sağlık ocaklarında 1 gün sonra öğlen çıkıyor hemen çıkmıyor gideceklerin aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…