- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.501
Rica ederim canim bana da çok saçma gelmiştiO kadar saçma ki gerçekten aklım almıyor devletin sistemini sanki iğneyle gelişen yumurta döllenecek mantığa bak neyse saol cnm mecbur bir daha aşılama yaptrcm
Amin canım hepimize inşallahRica ederim canim bana da çok saçma gelmiştiRabbimden hayırlısı canım
Yenii bir yumurtlama haftasından hepinize kucak dolusu günaydınlargüzell annilerim
Allahım topikte coşku sevinç mutluluk ağlaması bunları yaşayalım sasacımm güzel haberinle inşAllah sen transfere girmeden hepimiz bir dua okuyalım ardından haber etGünaydın kuzu.. bende de geri sayım başladı
Yenii bir yumurtlama haftasından hepinize kucak dolusu günaydınlargüzell annilerim
Sen 4 gibi ara sağlık ocağını sor beta hcg aynı gün çıkabilirGünaydınlar dayanamadım evdeki testi yapmadım ama sağlık ocağına gittim kan verdim
Kan sayımı falanda yapılacakmış sanırım bilmiyorumben gebeelik testi istiyorum dedim doktoruma neyse verdim geldim
Selizay yarın 2 gibi gel dedi
2 gün sonra yine gidicem nasılsa en azından kafamda belirir bisiler
Kasıklarım ağıriyor sancı yapıyor arada
Aynada baktım yanları sis mi kilodan mi anlamadım kafam karıştı resmen vücudumu tanıyamadım belkide gebelik etksiidir belki strestir bı de o kasiga taktım hiç uyuyamadım ya fıtikss gebelik değilse sabah 8 buçukta uyandım gitsem mi gitmesem mi gittim yarın 2 de bakalım ne olcak
Yok cnm sonraki gün geliyormuş tahliller dünde sormuştum sanırım kan sayımı falan bisiler de dedi doktor ,3 tüp aldılarSen 4 gibi ara sağlık ocağını sor beta hcg aynı gün çıkabilir
Artık bundan sonrası senin elinde değil canım veren de belli alan da. Çok umutlandırmadan kendini bekle bakalım sonucu, düşünmemeye çalış. Güzel haberler alırsın inşallah
Kız dur deli hahah git iş falan yap sen kafayı yemedenİnternettende baktım kasik sisliklerine yazılmayan şey yoktu daha da ürktüm ama Rabbimden hayirlsii
Yapıyorum zatenKız dur deli hahah git iş falan yap sen kafayı yemeden
Canım bunu şimdi gördüm yapmıştım hiç pik olmamıştı bendeBende sadece sabah içtim, her ay güzelce pik olup çatlayan yumurtalar bu ay şaşırdıdün lh test yaptım 14 mm olan yumurtaya göre bayağı koyu çıktı ona şaşırdım. Sen doktorun yeterince gelişmemiş dediği dönemde lh test yapmış mıydın?
Öncelikle hayirlisi olsun canim barkodu alsaydın onların sistemlerine önce düşünüyor barkod numarası ile görebilirdin öncesinde canim nasil sabrediyorsun test yapmadanGünaydınlar dayanamadım evdeki testi yapmadım ama sağlık ocağına gittim kan verdim
Kan sayımı falanda yapılacakmış sanırım bilmiyorumben gebeelik testi istiyorum dedim doktoruma neyse verdim geldim
Selizay yarın 2 gibi gel dedi
2 gün sonra yine gidicem nasılsa en azından kafamda belirir bisiler
Kasıklarım ağıriyor sancı yapıyor arada
Aynada baktım yanları sis mi kilodan mi anlamadım kafam karıştı resmen vücudumu tanıyamadım belkide gebelik etksiidir belki strestir bı de o kasiga taktım hiç uyuyamadım ya fıtikss gebelik değilse sabah 8 buçukta uyandım gitsem mi gitmesem mi gittim yarın 2 de bakalım ne olcak
Kuzu sağlık ocaklarında 1 gün sonra öğlen çıkıyor hemen çıkmıyor gideceklerin aklında bulunsunSen 4 gibi ara sağlık ocağını sor beta hcg aynı gün çıkabilir
Artık bundan sonrası senin elinde değil canım veren de belli alan da. Çok umutlandırmadan kendini bekle bakalım sonucu, düşünmemeye çalış. Güzel haberler alırsın inşallah
Önceki yaşadığım hayal kırıklıklari canımÖncelikle hayirlisi olsun canim barkodu alsaydın onların sistemlerine önce düşünüyor barkod numarası ile görebilirdin öncesinde canim nasil sabrediyorsun test yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?