Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da saatliye gerek yok sperm vücutta belli bir süre canlı kalıyor dedi yumurta da öyle catlamadan önce ilişki olabilir dedi bizde 2 gün üst üste değerlendirdik eşim varikosel ameliyatı olduğu için fazla zorlanmadık sonra gün aşırı 1 hafta devam dedi

Merhabalar benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu 4. Ayımız değerler de iyileşme var umutla bekliyoruz. Sizin acaba kaçıncı ayda oldu gebelik bir de aşılama ile mi gebelik elde ettiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim eşim ameliyat olalı 1 yılı geçti Aralık'ta, doktoru 6 ay içinde gebelik bekliyoruz değerler çok güzel demişti olmadı durumunuz varsa aşılama tüp bebek deneyin direk dedi bizde önce bı normal sıralamaya gidelim dedik pcos var bende adetleri düzene soktuk yumurta geliştirici hap ve ovitrelle iğne ile ilk denemede hamile kaldım çok şükür , amiin çok teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsin

Bir işim düzgün gitse olmaz kuzum sağdaki yumuş 25 mm olmuş kistleşir büyük ihtimalle dedi, solda 20 mm vardı yaptık bakalım kafam karışık benimde

Yani bana da saçma gelmişti madem 3 gün canlı kalıyor neden tam 36 saat bekleniyor demiştim iğne bu ay mı oldu peki?

devlette aşılama tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olcak şimdi tüp bebek raporu İçin 2 iğneli aşılama şartı var ya çatlatma iğnesi de iğne değil mi sonuçta illa gonalf felan mı kullanmış olmam lazım çünkü bn letu+çatlatma iğnesiyle tedavi oldum

Cnm ben devlette yaptırdım yumurtlama içinde iğneli göbekten iğneli olması lazımmış rapor çıkması için ben fostimon kullandım 14 adet bı ovittirelle

Cnm ben devlette yaptırdım yumurtlama içinde iğneli göbekten iğneli olması lazımmış rapor çıkması için ben fostimon kullandım 14 adet bı ovittirelle
O kadar saçma ki gerçekten aklım almıyor devletin sistemini sanki iğneyle gelişen yumurta döllenecek mantığa bak neyse saol cnm mecbur bir daha aşılama yaptrcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…