Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bugün yapsan belli olur ama sen bilirsin
İdrar testine güvenemiyorum nedense yeni evliyken de yaptigimdan sanırım korku var bide idrarda geç çıkıyor diyolar ya o da bı korku içim içimi yiyor dua ediip duruyorm
Nöbetçi eczane biraz uzak eşimde pek gitme taraftari olmadinbende hep kanda ogrnnek istemişimdir of kafamda deli sorular

Kızlar çatlama iğnesi olmadan önce lh testle hiç takip ettiniz mi biri yazsın lütfen 6 yıldır evliyim hiç çocuğum yok, çatlama iğnesi olsam umudum olacak gibi geliyor. Lh test bugün pik durumda, çatlama iğnesi öncesi testlerinizin durumu neydi???

Sen değerlendir bugünü. Kendi kendine çatlayabilir kaçırma nolur ne olmaz. Çatlama iğnesi çatlatmak için zaten,

Doktorum iğne için cuma gel demişti, çarşamba pik görmüştüm. Cuma gittiğimde çatlamıştı.. At bakayım testini?

Ah kahveyi azaltamıyorum ben de ve tek tük sigaraya da başladım eski yaşantıma dönüyorum yavaş yavaş 8-9 ay sağlıklı besleniyordum sigarayı tamamen bırakmıştım ama olmadıkça strese girdim ve en sonunda amannn dedim sanki oluyor da bıraktım her şeyi dikkat etmiyorum pek

Ah canımm çok çokk geçmiş olsunn kötü bşey gibi görünüp iyi bir şeye vesile olmuş kistin küçülmesine çok mutlu oldum. Geri büyümeden bebiş haberinide vereceksin inşallahh ben bu ay covidten dolayı değerlendirme yapamadık umudum yok hiç o yüzden.martta beni neler bekliyor bilmiyorum

Kızlar folbiol ağır değil mi benim doktor 4 e bölüp iç çok gelir dedi 1 hapı 4 gün kullanıyorum bn
Hamilelik olana kadar hep günde bir tane içtim ben canım sonrasında doktor başka yazdı ona devam ediyorum zarari mi oldu faydası mi oldu bilmiyorum

Yaa bat ne zamandı peki? Ovulasyon yaptın mı bu ay?

Kuzum her ay çatlıyor progesteron 15 üstü çıkıyor yok olmadı iğne sadece çatlatmıyormuş yumurtayı da besliyormuş, bir umudum o kaldı artıktesti gece yapmıştım, 16.00 da yapacağım saati bekliyorum yapınca atarım
Kandil gününün hürmetine bu ay yüzümüz gülsün inşallah kızlar, dualarımdasınız

Beslediğini ilk defa duyuyorum kim dedi

Beslediğini ilk defa duyuyorum kim dedi
Kkda okudum şaşırıp arkadaşımla konuştum oda evet ismi çatlatma iğnesi olduğu için bende öyle sanıyordum ama yumurtayı besliyor aynı zamanda dedi.Sonra araştırdım, doktora falanda sordum içinde lh hormonu olduğu için yumurtayı besliyormuş, ortalama 36 saat sonra çatlama oluyormuş bu nedenle

Anladım, dediğim gibi her ihtimale karşı değerlendir. Senin eşinin değerleri nasıldı?

Anladım, dediğim gibi her ihtimale karşı değerlendir. Senin eşinin değerleri nasıldı?
Doktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artıkBuarada test yaptım sanırım çatladı
İlk resimdeki son test dün 16.00 gibi, ikinci resim gece 03.00, üçüncü bugün 16.00, sonuncu resimde son durum, muhtemelen gece pik oldu bugünde çatladı, bir iğne olmayı bile beceremedim

Eklentiler

• _20220226_154659.JPG
    64,2 KB · Görüntüleme: 28
  • _20220227_122659.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 23
  • _20220227_163403.JPG
    25,4 KB · Görüntüleme: 31
  • _20220227_165008.JPG
    48,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…