- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.261
İdrar testine güvenemiyorum nedense yeni evliyken de yaptigimdan sanırım korku var bide idrarda geç çıkıyor diyolar ya o da bı korku içim içimi yiyor dua ediip duruyormAslında bugün yapsan belli olur ama sen bilirsin
Sen değerlendir bugünü. Kendi kendine çatlayabilir kaçırma nolur ne olmaz. Çatlama iğnesi çatlatmak için zaten,Kızlar çatlama iğnesi olmadan önce lh testle hiç takip ettiniz mi biri yazsın lütfen6 yıldır evliyim hiç çocuğum yok, çatlama iğnesi olsam umudum olacak gibi geliyor. Lh test bugün pik durumda, çatlama iğnesi öncesi testlerinizin durumu neydi???
Ah kahveyi azaltamıyorum ben de ve tek tük sigaraya da başladım eski yaşantıma dönüyorum yavaş yavaş 8-9 ay sağlıklı besleniyordum sigarayı tamamen bırakmıştım ama olmadıkça strese girdim ve en sonunda amannn dedim sanki oluyor da bıraktım her şeyi dikkat etmiyorum pekBenim kistimde kanama alanı %75lik kısmı kaplıyor, doktorum kahveyi bile azaltacaksın dedi. Adaçayı, yeşilçay, maydonoz ödem atan herşey kistine zararlı dedi. Ocak reglim bir tuhaf oldu bir türlü sökülmedi bende civanperçemi çayı kaynatıp içtim 2 saat sonra bir ağrı başladı ama anlatamam kıvrandım yürüyemedimsonra duşa girdim sıcak suyla ovdum ki kesinlikle oda yasaktı ağrıyla unuttum sonra banyoda siyah bişey düştü löp diye ardından ıkındıkça sert ciğer gibi aşırı siyah bişeyler çıkmaya başladı kendim resmen tutup çekerek çıkardım.doktora resmini gösterdim kistin parçası gibi duruyor dedi 6 cm kist 3e düşmüştü koparak düştüğü için zehirledi.Ocaktan bu yana yarım cm daha büyüdü.O günden beri toparlanamadım hala ağrılarım devam ediyor. Allah sana da biran önce güzel haberler verirsin kuzum
Hamilelik olana kadar hep günde bir tane içtim ben canım sonrasında doktor başka yazdı ona devam ediyorum zarari mi oldu faydası mi oldu bilmiyorumKızlar folbiol ağır değil mi benim doktor 4 e bölüp iç çok gelir dedi 1 hapı 4 gün kullanıyorum bn
Yaa bat ne zamandı peki? Ovulasyon yaptın mı bu ay?Ah kahveyi azaltamıyorum ben de ve tek tük sigaraya da başladım eski yaşantıma dönüyorum yavaş yavaş 8-9 ay sağlıklı besleniyordum sigarayı tamamen bırakmıştım ama olmadıkça strese girdim ve en sonunda amannn dedim sanki oluyor da bıraktım her şeyi dikkat etmiyorum pek
Ah canımm çok çokk geçmiş olsunn kötü bşey gibi görünüp iyi bir şeye vesile olmuş kistin küçülmesine çok mutlu oldum. Geri büyümeden bebiş haberinide vereceksin inşallahhben bu ay covidten dolayı değerlendirme yapamadık umudum yok hiç o yüzden.martta beni neler bekliyor bilmiyorum
Kuzum her ay çatlıyor progesteron 15 üstü çıkıyor yok olmadıSen değerlendir bugünü. Kendi kendine çatlayabilir kaçırma nolur ne olmaz. Çatlama iğnesi çatlatmak için zaten,
Doktorum iğne için cuma gel demişti, çarşamba pik görmüştüm. Cuma gittiğimde çatlamıştı.. At bakayım testini?
Canım beni de ekler misin listeye adımı göremedimHoşgeldin canım, grupta aşılama olanlar var ama uyumuşlardır muhtemelen. İnşallah tutar bu ay
Beslediğini ilk defa duyuyorum kim dediKuzum her ay çatlıyor progesteron 15 üstü çıkıyor yok olmadıiğne sadece çatlatmıyormuş yumurtayı da besliyormuş, bir umudum o kaldı artık testi gece yapmıştım, 16.00 da yapacağım saati bekliyorum yapınca atarım
Kandil gününün hürmetine bu ay yüzümüz gülsün inşallah kızlar, dualarımdasınız
Kkda okudum şaşırıp arkadaşımla konuştum oda evet ismi çatlatma iğnesi olduğu için bende öyle sanıyordum ama yumurtayı besliyor aynı zamanda dedi.Sonra araştırdım, doktora falanda sordum içinde lh hormonu olduğu için yumurtayı besliyormuş, ortalama 36 saat sonra çatlama oluyormuş bu nedenleBeslediğini ilk defa duyuyorum kim dedi
Beni de yazın lütfen ben de istiyorum Allah bana da nasip etsin inşallahInsallah guzel haberler alacağımız, sağlıklı bebislerimizin olacagi bir sene olsun ❤
Topic in şans getirsin bize canim ❤
Anladım, dediğim gibi her ihtimale karşı değerlendir. Senin eşinin değerleri nasıldı?Kkda okudum şaşırıp arkadaşımla konuştum oda evet ismi çatlatma iğnesi olduğu için bende öyle sanıyordum ama yumurtayı besliyor aynı zamanda dedi.Sonra araştırdım, doktora falanda sordum içinde lh hormonu olduğu için yumurtayı besliyormuş, ortalama 36 saat sonra çatlama oluyormuş bu nedenle
Folbiol alma fikri çık aklımdanHamilelik olana kadar hep günde bir tane içtim ben canım sonrasında doktor başka yazdı ona devam ediyorum zarari mi oldu faydası mi oldu bilmiyorum
Ooo rahatsın. Kız batma vs var mı bir şeyler? Ayy hadi yazam tarihini yaaaaOturuyorum öyle sabahtan yaptım yemekleri yarına da yeter rahayim yani
Ama ne yapsak dusuncesi beni de mafeder
Yok hiç bişi hala gelen giden de yok beklicem ya 3 Mart'ta öğrencem malesefOoo rahatsın. Kız batma vs var mı bir şeyler? Ayy hadi yazam tarihini yaaaa
Doktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artıkAnladım, dediğim gibi her ihtimale karşı değerlendir. Senin eşinin değerleri nasıldı?
Fırına tavuk patates aticam vallaSelam canlar nasıl gidiyor, hala akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum, en nefret ettiğim şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?