- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.081
O kadar haklısın ki.. Peki önceden neden klomen vs ya da aşılama denenmedi hiç kistlerden dolayı mı canımİnşallahilk defa denemenin verdiği bir stres var
Ay hadi bakalım gebelikten önce gördüğün son adet olsunGünaydın canım kızlar
Regl oldum bugünn bi hafta gecikmeyle
Perşembe günü histeroskopi içinde randevu aldım doktordan
Hayırlara vesile insallahhhh=)
Hem de 1 hafta gecikmeylee.. Hayırlısı olsun canımm. Histereskopi ne içib yapılacak ve nasıl yapılıyorGünaydın canım kızlar
Regl oldum bugünn bi hafta gecikmeyle
Perşembe günü histeroskopi içinde randevu aldım doktordan
Hayırlara vesile insallahhhh=)
Ahh cağnımm memleketimmmHayır canım Kocaeli
İnşallah tutunacak sıkı sıkı, dualarım seninle, çok yazamasam da takip ediyorum hepinizi kızlarEvet inş haftaya cuma transfer günüm
Güzel bekleyişler.. İnş hiç gerek kalmaz ve güzel haberler alırız
Folbiol ilk 3 aylik icin olanFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz? Hatırlamıyorum ben hiç hangisini kullanmadığımi önerilere açığım
Aynen forumdakiler hep 1 ay ara veriliyor dedi.. Ama doktor herşeyin çok güzeldi. Tekrar deneyelim dedi.. Bende ramazana denk gelmiyor diye kabul ettim.. Hemde özel sağlık sigortası yaptırdım. Laporoskopi gibi operasyonlar için 3 ay bekleme şartı varmış. Sonrasında da onu beklerim dedim… 2. Olumsuz olmadan çok sebebi irdelenmiyor.. Tutmazsa zaman kaybı aza indirim dedim..Ay hadi insallah canim ya
Arayi degerlendirdiniz mi siz de?
Sen ramazana denk gelir diyordun ama 2. transfer icin hic beklenmemis anladigim kadariyla
Hadi artik Mart’la onumuz bahar… Bahar hepimize guzellikleriyle gelsin
Bana günde bir tane dedi yani tüp bebek bölümüne başladığımdan beri içiyoruzKızlar folbiol ağır değil mi benim doktor 4 e bölüp iç çok gelir dedi 1 hapı 4 gün kullanıyorum bn
Ben bu folbiol u aliyorum her kapsulde 800 ie varKızlar folbiol ağır değil mi benim doktor 4 e bölüp iç çok gelir dedi 1 hapı 4 gün kullanıyorum bn
Ay benimkinin adi. Folio imisFolbiol ilk 3 aylik icin olan
Benimki de folikasit (b9) diyorDirek Folat olan daha iyiymiş, seninkinde Folat mı var yoksa folik asit mi?
İnsallah kuzuuuuuAy hadi bakalım gebelikten önce gördüğün son adet olsun
Kistlerden ona sıra gelmedi hiçO kadar haklısın ki.. Peki önceden neden klomen vs ya da aşılama denenmedi hiç kistlerden dolayı mı canım
Saol canımHem de 1 hafta gecikmeylee.. Hayırlısı olsun canımm. Histereskopi ne içib yapılacak ve nasıl yapılıyor
Şaka maka 15 ay oldu benimdeKızlar geçen sene bu zamanlar hiç aklıma gelmezdi şuan hala gebelik için uğraşacağımseneye bu zamanlar hepimiz bebişi doğmuş olsun lütfen 18 ay oldu bebek isteyeli Rabbim daha fazla aratmasın inşallah Selizay @ejce MaviSasa234 Maviesra @A R Y A M mavili_yeshll @Hali
Insallahhhh canim talihsizlikler biterse çok ca aminAynen kuzum inş darısı başına.. En kısa vakitte sende sürece başla ve bolca embryon olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?