• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda tecrübeliler var bir sorum olcak ben bugün ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım en son perşembe akşamı ilişki oldu doktor yarın akşam ve sonrada gün aşırı önerdi ama sanki kaçırıcam gibi geliyo bu akşamda değerlendirsem mi acaba problem olur mu? eşimin değerleri iyi bu arada

Selizay Selizay bebeğim sende görünce aklıma geldii ben bu şekilde yapıyorum diğer türlü gitmiyor artık 🤣

İnş histeroskopi sonrası senden güzel haberler alacağız...
İnsallah kuzu❤️
Doktorlada konuscam, o ne düşünüyor bilmiyorum ama senin dediğin gibi histeroskobiden sonra bikaç ay kendimiz deneyelim diye düşündük eşimle
Araştırdım biraz seninle konusunca, sadece tutunmaya engel değilmiş polip
Gebelik olusmaması için başlı başına bir sebep olabiliyormuş bazen, senin bahsettiğin gibi
Hepimizden güzel haberler alalım artık❤️

Selizay Selizay bebeğim sende görünce aklıma geldii ben bu şekilde yapıyorum diğer türlü gitmiyor artık 🤣
Oha çok güzel oldu 😂😂 içine burçak da ufalayıp atayım 🤩

Özelliğini yitirmez dimi 🤣

Kızlar aranızda tecrübeliler var bir sorum olcak ben bugün ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım en son perşembe akşamı ilişki oldu doktor yarın akşam ve sonrada gün aşırı önerdi ama sanki kaçırıcam gibi geliyo bu akşamda değerlendirsem mi acaba problem olur mu? eşimin değerleri iyi bu arada
Canım ben en son Aralık ayında çatlatma iğnesi olmuştum vurulduğum saati baz alıp 24-36-48 saatleri değerlendirmiştim benimde eşimin değerleri iyi benim doktorum 3 gün üst üste olsun demişti değerler iyi ise bugünden itibaren 3 günü değerlendir bence 🤗

Eşinin değeri iyiyse koş 😂hemen yap bir de yarın akşam yap

Aynen forumdakiler hep 1 ay ara veriliyor dedi.. Ama doktor herşeyin çok güzeldi. Tekrar deneyelim dedi.. Bende ramazana denk gelmiyor diye kabul ettim.. Hemde özel sağlık sigortası yaptırdım. Laporoskopi gibi operasyonlar için 3 ay bekleme şartı varmış. Sonrasında da onu beklerim dedim… 2. Olumsuz olmadan çok sebebi irdelenmiyor.. Tutmazsa zaman kaybı aza indirim dedim..
Dedim de dedim yani😅
Ay cok iyi demissin hepsini 😅
Hadi insallah bu sefer hic laparoskopiye filan gerek kalmadan tutar 🙏🏻🥰

Bugün 5 gibi yaptm oviltreyi hayırlısyla 🙏
Sabah birliktelik olmuştu bizde eşimin değerler o kadar iyi değil yarıni beklesek mi yoksa bu akşami da değerlendirsek.
Gün aşırı demişlerdi ama oda sanki geç oluyor gibi😂

Eşinin değerler iyiyse bence bu akşam ı da değerlendirin en son Perşembe olmuş zaten fazla da beklemesin spermler bayatliyr gibi 😂😂

Eşinin değerler iyiyse bence bu akşam ı da değerlendirin en son Perşembe olmuş zaten fazla da beklemesin spermler bayatliyr gibi 😂😂
Bir problem yok değerlerinde Değerlendircem bu akşamı doktorun verdiği saatide değerlendiririm tutacak olan her türlü tutar 😄

Bir problem yok değerlerinde Değerlendircem bu akşamı doktorun verdiği saatide değerlendiririm tutacak olan her türlü tutar 😄
Aynen bu akşami değerlendirin zaten 3 gün yaşıyor sperm
Bide 36. Saati
Hayırlısı olsun inşallah tutar bende bugün çatlatma yaptım 🤗🌺

İnsallah kuzu❤️
Doktorlada konuscam, o ne düşünüyor bilmiyorum ama senin dediğin gibi histeroskobiden sonra bikaç ay kendimiz deneyelim diye düşündük eşimle
Araştırdım biraz seninle konusunca, sadece tutunmaya engel değilmiş polip
Gebelik olusmaması için başlı başına bir sebep olabiliyormuş bazen, senin bahsettiğin gibi
Hepimizden güzel haberler alalım artık❤️
Amin inş.. Bence çok mantıklı olur.. Hem sende zaten tüp bebek deneyeceğin için kafan rahat devam edersiniz…
Bana da ablam dedikten sonra baya araştırdım.. Arkadaşı polip nedeniyle 3.5 yıl çocuğu olmamış sonra ameliyat olunca olmuş…

Kizlar daha ilk test ikindi vakti 4 u geciyodu yaptim digerini simdi yaptim iliski sabah olsun diyorum ilk kez sabah deniycem belki daha etkili olur spermler catlamaya denk gelir sanirim henuz kasik agrim baslamadi cunku
IMG-20220226-WA0025.jpeg

Back