- 13 Eylül 2021
- 3.342
- 3.946
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.061
muzla karıştır acımsı tadını alıp götürüyor hatta lezzetli bile oluyorAvokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 3014467
Bende izmit Gölcükizmit mi
Muzla karıştır daha rahat yersinAvokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 3014467
Tamam aynı şey o da progesteronDuphaston içiyorum kuzum aşılamadan iki gün sonra başladım bu gece bitiyor son hapı icicem varsa tutunmuştur insallah bitince gebelik testi yap dediler ama cesaretim yok hemen bakalım gelirse gelir
Ay deneyeyim Allah razı olsunmuzla karıştır acımsı tadını alıp götürüyor hatta lezzetli bile oluyor
Blender dan geçir hatta bir kaç kaşıgıda bal koy öğlen öğünü oluyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor ben onu yapınca çikolata aramıyorum evdeAy deneyeyim Allah razı olsun
folic trio kullanıyorum ben 1 senedir memnunum canımFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz? Hatırlamıyorum ben hiç hangisini kullanmadığımi önerilere açığım
Aynen heyecan ve stres ikisi bı arada yarin regl günüm bakalmTamam aynı şey o da progesteronyaaaaa çok heyecanlı
Diofol kullanıyorum canımFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz? Hatırlamıyorum ben hiç hangisini kullanmadığımi önerilere açığım
Evet canımizmit mi
Ya onu günde 3 defa içmek zor oluyor unutuyorum. Ard arda 3 tane içince de midem bulanıyorfolic trio kullanıyorum ben 1 senedir memnunum canım
3 tane içemiyorum bende kabız yapıyor sanki doktorda 1 yeterli demişti arada eşimede kaptırıyorum yavrum ne verirsem tamam diyoYa onu günde 3 defa içmek zor oluyor unutuyorum. Ard arda 3 tane içince de midem bulanıyor
aynı şehirdeyiz deseneEvet canım
Direk Folat olan daha iyiymiş, seninkinde Folat mı var yoksa folik asit mi?Folbiol verdi bana da doktorum sabahları 1 defa iciyorum
Bilmiyorum ki bakiyim canımDirek Folat olan daha iyiymiş, seninkinde Folat mı var yoksa folik asit mi?
Folik asit mis canım en başından beri içiyorumDirek Folat olan daha iyiymiş, seninkinde Folat mı var yoksa folik asit mi?
Amaaann eskiden folik asit mi varmış ( eşim gibi başlayayım konuşmaya)Folik asit mis canım en başından beri içiyorum
İçim dişim ilaç olduAmaaann eskiden folik asit mi varmış ( eşim gibi başlayayım konuşmaya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?