- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 46.380
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.821
Günün en karanlık vakti şafağa en yakın vakit demişlerYok kuzum ya.. Bu ay sanki o ay değil.. İçim hiç olmadığı kadar karamsar... Sadece yapmak için transfer yapacağım. tutmazsa irdelensin birşeyler bulunsun diye yapacağım.. Bilmiyorum bu embryo hiç sahiplenemiyorum.
Eşimde ben çok yoğun çalışıyorum seni çok yalnız bıraktım. Bundan dolayı böyle düşünüyorsun diyor. Ama öyle değil... Resmen istemiyorum. Doktor randevusunu bile unutuyorumDoktora gitmek o kadar zor ve zaman kaybı olarak geliyor ki.. Harcadığım benzine acıyorum
Bilmiyorum doktor incelemek istemedi. Sağlıksız embryoydu deyip kestirip attı ve kabullenemiyorum... Test bile almadım
Maraştan mı ev aldınız ayEv aldık ama gelemiom yaza inşallah eğitim durumuyla olur
Bu ne ya 20gun önce gittim ilk kez 12bin dedi tupe prp yaparken geçen hafta sordum değişti mi diye 13 800 dedi arada 15gun yok ve bana en erken nisanda yapacaklar o zamana nolur bilemem dedilerBenimki 550₺ di 700₺ olmuştur galiba
Niye beğenmiyor musun kiz gelebilsem ömürlük kalcaz heralde kötü mü bu maras yaMaraştan mı ev aldınız ay
Yok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.Oldun mu transfer canım heh sen böyle umutsuzken inşallah kalırsın genelde millete öyle oluyor=)
Yok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.
Kuzum artık ağır geliyor.. Ama farklı bir ağırlık..
Dün arkadaş ile söyleşiye gittik. Eşi ile eşim çocuğa baktılar.
Neyse döndük oturduk yemek istedik... Bebek ağlamaya başladı durmadı.
Eşi, Sen gelene kadar iyiydi.. Resmen nazar değdi dedi... Arkadaşta öyle galiba dedi.. O kadar zoruma gitti ki...
Ne nazar değmesi ya, annesini özlemiş görünce de ağladı dedim.. Sonra acıktığı için ağlıyormuş emzirdi neyse sonra kalktılar..
Eşimde dönerken negatif olursa arkadaşlarımıza söyleyelim artık dedi... Bu kadar badire atlattıktan sonra ona buna söylemenin anlamı yok zaten yakın hissetsek başında söylerdik dedim.. Kimseyi ilgilendirmeyen kendi kendimize yaşadığımız bi süreçte bir de onları söz sahibi yapamam dedim..
Bugün başka bi arkadaş ile görüşecektik ve istemedim.
Canım söyleme bence ben yakın arkadas dedigim kişiye en basından beri söyledim süreci sonradan o hamile kaldı sürekli konu onun hamileliğine geliyor konusmalarımızda benim moralim bozuluyor ve anlasılmıyor bile.. söylememek en iyisiymiş onu anladım yani.. ben ondan önce baslamıstım calısmalara onun için cok cok seviniyorum ama icim bi garip oluyor anlamadan.Yok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.
Eşi, Sen gelene kadar iyiydi.. Resmen nazar değdi dedi... Arkadaşta öyle galiba dedi.. O kadar zoruma gitti ki...
Ne nazar değmesi ya, annesini özlemiş görünce de ağladı dedim.. Sonra acıktığı için ağlıyormuş emzirdi neyse sonra kalktılar..
Eşimde dönerken negatif olursa arkadaşlarımıza söyleyelim artık dedi... Bu kadar badire atlattıktan sonra ona buna söylemenin anlamı yok zaten yakın hissetsek başında söylerdik dedim.. Kimseyi ilgilendirmeyen kendi kendimize yaşadığımız bi süreçte bir de onları söz sahibi yapamam dedim..
Evet canım sabah akşam işe giderken gelirken iki.saat sürüyor, Avcılar / Esenler arasi tabi servis olunca trafik ve dolan dolan baya uzuyor,Bu 5-6 saat olan trafik mi? Kız bende istanbuldayım... Hemde nereden gidersem gideyim merkezde çalıştığım için trafiğin göbeğinde yaşıyorum...
Neredesin ki böyle ...
Ben söylemedim ama mecbur goruyorlardi elimde olsa söylemek istemezdim doğru diyosunCanım söyleme bence ben yakın arkadas dedigim kişiye en basından beri söyledim süreci sonradan o hamile kaldı sürekli konu onun hamileliğine geliyor konusmalarımızda benim moralim bozuluyor ve anlasılmıyor bile.. söylememek en iyisiymiş onu anladım yani.. ben ondan önce baslamıstım calısmalara onun için cok cok srviniyo
Yok kızz ondan değil olayı anlamadım ondan sordum. Hiç bahsetmedin maraşa gelmektenNiye beğenmiyor musun kiz gelebilsem ömürlük kalcaz heralde kötü mü bu maras ya
Bende paylasırsam rahatlarım belki diyordum ama öyle olmadı.. Rabbim bize de o mutlulukları yasatsın inşaallah hep dua ediyorumBen söylemedim ama mecbur goruyorlardi elimde olsa söylemek istemezdim doğru diyosun
Cok gecmıs olsun mısır püskülü cayı aktardan bulabilirsen iyi geliyor idrar yollarına gebeliğe engel mi onu bilmiyorum amaMüjdemi isterim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yanıyooooorher yumurtlama dönemi aynı şey
Şaka gibi ya gerçekten Allah yardımcimiz olsunBu ne ya 20gun önce gittim ilk kez 12bin dedi tupe prp yaparken geçen hafta sordum değişti mi diye 13 800 dedi arada 15gun yok ve bana en erken nisanda yapacaklar o zamana nolur bilemem dediler
Kuzum sen hangi hastaneye gidiyorsunBu 5-6 saat olan trafik mi? Kız bende istanbuldayım... Hemde nereden gidersem gideyim merkezde çalıştığım için trafiğin göbeğinde yaşıyorum...
Neredesin ki böyle ...
Dirsek teması olduğum çalışma arkadaşlarıma söyledim. Çünkü birilerinin senin durumunu idare etmesi gerekiyor. Ama onun dışında kimseye söylemedim. Aileme de söylemedim. Sürekli hayatımın içinde iyilik adına önerilerini hesap sormalarını istemiyorum..İstemiyorsan soyleme bence söyleyince de zor oluyor.
Ben sürekli kan falan veriyorum herkes biliyor işte kendileri alıyor zaten kaniben anneme söyledim soruyordu çünkü herkeste bilmiyor ama Anlasiliyordur 3 yıl olcak bizim ama 1 yıldır istiyoruz sene çok olunca anlaşılmaya müsait oluyor.
Ben de dusuk yaptigimi bir iki yakin arkadasim disinda kimseye soylemedim bebek haberi icin zaten üc ayin dolmasini bekliyorduk. Sizinle sevinip sizinle uzulmeyeceklerse zaten aciyi sevinci paylasmanin ne anlami var en fazla dedikodu malzemesi olurYok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.
Bende tüp bebeğe geçtiğimi söylediğim arkadaşın evlenir evlenme hamile kaldığını öğrendimCanım söyleme bence ben yakın arkadas dedigim kişiye en basından beri söyledim süreci sonradan o hamile kaldı sürekli konu onun hamileliğine geliyor konusmalarımızda benim moralim bozuluyor ve anlasılmıyor bile.. söylememek en iyisiymiş onu anladım yani.. ben ondan önce baslamıstım calısmalara onun için cok cok seviniyorum ama icim bi garip oluyor anlamadan.
Genis capli bir enfeksiyon taramasi mi yaptirsan, smear disinda, soyle kulturlu falanMüjdemi isterim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yanıyooooorher yumurtlama dönemi aynı şey
Düşünceye bak ya tövbe yarabbim.Yok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?