Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günün en karanlık vakti şafağa en yakın vakit demişler

Benimki 550₺ di 700₺ olmuştur galiba
Bu ne ya 20gun önce gittim ilk kez 12bin dedi tupe prp yaparken geçen hafta sordum değişti mi diye 13 800 dedi arada 15gun yok ve bana en erken nisanda yapacaklar o zamana nolur bilemem dediler

Oldun mu transfer canım heh sen böyle umutsuzken inşallah kalırsın genelde millete öyle oluyor=)
Yok kuzum ya... Haftaya cuma inş.. Yarın progesteron tahlili var. 1 den küçük olması gerekiyor. Yumurta çatlamamış olmalı... Öyle çıkarsa 4 martta transfer dedi. İzin bile almadım.
Kuzum artık ağır geliyor.. Ama farklı bir ağırlık..
Dün arkadaş ile söyleşiye gittik. Eşi ile eşim çocuğa baktılar.
Neyse döndük oturduk yemek istedik... Bebek ağlamaya başladı durmadı.
Eşi, Sen gelene kadar iyiydi.. Resmen nazar değdi dedi... Arkadaşta öyle galiba dedi.. O kadar zoruma gitti ki...
Ne nazar değmesi ya, annesini özlemiş görünce de ağladı dedim.. Sonra acıktığı için ağlıyormuş emzirdi neyse sonra kalktılar..
Eşimde dönerken negatif olursa arkadaşlarımıza söyleyelim artık dedi... Bu kadar badire atlattıktan sonra ona buna söylemenin anlamı yok zaten yakın hissetsek başında söylerdik dedim.. Kimseyi ilgilendirmeyen kendi kendimize yaşadığımız bi süreçte bir de onları söz sahibi yapamam dedim..
Bugün başka bi arkadaş ile görüşecektik ve istemedim.

İstemiyorsan soyleme bence söyleyince de zor oluyor.
Ben sürekli kan falan veriyorum herkes biliyor işte kendileri alıyor zaten kani ben anneme söyledim soruyordu çünkü herkeste bilmiyor ama Anlasiliyordur 3 yıl olcak bizim ama 1 yıldır istiyoruz sene çok olunca anlaşılmaya müsait oluyor.

Canım söyleme bence ben yakın arkadas dedigim kişiye en basından beri söyledim süreci sonradan o hamile kaldı sürekli konu onun hamileliğine geliyor konusmalarımızda benim moralim bozuluyor ve anlasılmıyor bile.. söylememek en iyisiymiş onu anladım yani.. ben ondan önce baslamıstım calısmalara onun için cok cok seviniyorum ama icim bi garip oluyor anlamadan.

Bu 5-6 saat olan trafik mi? Kız bende istanbuldayım... Hemde nereden gidersem gideyim merkezde çalıştığım için trafiğin göbeğinde yaşıyorum...
Neredesin ki böyle ...
Evet canım sabah akşam işe giderken gelirken iki.saat sürüyor, Avcılar / Esenler arasi tabi servis olunca trafik ve dolan dolan baya uzuyor,

Ben söylemedim ama mecbur goruyorlardi elimde olsa söylemek istemezdim doğru diyosun

Niye beğenmiyor musun kiz gelebilsem ömürlük kalcaz heralde kötü mü bu maras ya
Yok kızz ondan değil olayı anlamadım ondan sordum. Hiç bahsetmedin maraşa gelmekten nereden aldınız evi? Güzel maraş ben mutluyum

Ben söylemedim ama mecbur goruyorlardi elimde olsa söylemek istemezdim doğru diyosun
Bende paylasırsam rahatlarım belki diyordum ama öyle olmadı.. Rabbim bize de o mutlulukları yasatsın inşaallah hep dua ediyorum

Müjdemi isterim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yanıyooooor her yumurtlama dönemi aynı şey
Cok gecmıs olsun mısır püskülü cayı aktardan bulabilirsen iyi geliyor idrar yollarına gebeliğe engel mi onu bilmiyorum ama

Bu ne ya 20gun önce gittim ilk kez 12bin dedi tupe prp yaparken geçen hafta sordum değişti mi diye 13 800 dedi arada 15gun yok ve bana en erken nisanda yapacaklar o zamana nolur bilemem dediler
Şaka gibi ya gerçekten Allah yardımcimiz olsun

Dirsek teması olduğum çalışma arkadaşlarıma söyledim. Çünkü birilerinin senin durumunu idare etmesi gerekiyor. Ama onun dışında kimseye söylemedim. Aileme de söylemedim. Sürekli hayatımın içinde iyilik adına önerilerini hesap sormalarını istemiyorum..
Ama toplumsal olarak algı bozukluğumuz hat safada..

Ben de dusuk yaptigimi bir iki yakin arkadasim disinda kimseye soylemedim bebek haberi icin zaten üc ayin dolmasini bekliyorduk. Sizinle sevinip sizinle uzulmeyeceklerse zaten aciyi sevinci paylasmanin ne anlami var en fazla dedikodu malzemesi olur

Bende tüp bebeğe geçtiğimi söylediğim arkadaşın evlenir evlenme hamile kaldığını öğrendim
Ben kimsenin hamile kalmasına onuna bununa karışmıyorum. Herkes kaldırabileceği kadar yükü kaldırmaya çalışıyor. Biz bu noktada imtahan ediliyoruz onlar başka noktada...
Ben sadece gölge edip etmediklerine bakıyorum...

Düşünceye bak ya tövbe yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…