- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.581
Bugünü değerlendireyim yumuş 15 mm falan olmuştur dün 13tü. Yarın akşam iğne yap dese 36 saat sonrası cumartesi sabah oluyor.Kuzu denk getirmeye çalış sen24 saat sonra da olur
Bu sabah tam pik oldu daha, yarın başlarım havucaHayırr selizimm yumurtlama görünce masajı kesiyoruz havuç yiyelimmm
Ne zaman test günün?Milyon olarak harika, sayıya vurunca ileri hızlı milyon sayısı gayet iyi
Ben bu ay aşılama sonucu bekliyorum bakalım
Evet canım ertesi gün çıkar genelde. Güzel haberler alırsın inşallahMerhabalar,ben dün sabah kan verdim (bat 2gun var) normalde bir gün sonra çıkacak dedi hemşire fakat bugün e nabız uzerinden bütün gün sonuc bekledik çıkmadı,bu normal mi ilkdefa beta HCG yaptırıyorum
Ben laboquick ovulasyon testi alıyorum yanında 3 tane gebelik geliyor. 30 ovulasyon 2 normal gebelik 1 ultra erken gebelik testi toplam 99 tl aldım geçen ayKızlar bu gebelik testi fiyatları ne olmuş öyle yaahangi marka aldınız en son?
Laboquick 10 lu gebelik testi 30 lira nasıldır bilmiyorumBen laboquick ovulasyon testi alıyorum yanında 3 tane gebelik geliyor. 30 ovulasyon 2 normal gebelik 1 ultra erken gebelik testi toplam 99 tl aldım geçen ay
Bende 3 aydır dhea prowomen maxijuno ve ayrıca başka takviyeler kullanıyorum esime ayrı bana ayrı vala bi ton masrafEvet doktor benim eşime de proxeed yazdı aldım baslicak bir sorunu yok ama yazdı.ama ta agustosta bakildi o ayri.cok palalılar bezdim bana imprly deha falan yardirdi 3 tanesi zaten batırdı beni
Funda hoca mi yoksa bursada mi var medikalpark fiyat ne dediler neler den bahsettiler kuzumYani çok uzak değil tabi, ailem orda
Bursa’da çok içime sinen bir yer olmadı açıkçası.
Raporlu yapabileceğim bir yerde yok gibi.
Medikal park ile bugün görüştüm iletişimleri içime sindi.
Funda Hanım kuzu,Funda hoca mi yoksa bursada mi var medikalpark fiyat ne dediler neler den bahsettiler kuzum
Hadi hayirlisiii. İnsallah bu ay tutunmustur yavrucak. Pozitif olursa beni etiketlemeyi unutmaBilmem
Haftaya çarşamba regl günüm
Havucu da uzun sürerse yiyim dimiBen yumurtlama masajı hiç yapmadım canım. Sadece pik uzun sürünce leslie var ya onu yaptım en kısa olanını 1 günde silikleştibi de havuç yedim
Valla ne bilim kuzum. Klomen yazdı. Bugünde catlatma iğnesi verdi. Yarın sabah vurucam.Klomen benim korkulu rüyam... Ama inş sana şifa olur..
Niye femara vermediler deklomen verdiler.
Evet kuzum. 1 ay full tam yaptım olmadı. Nasip değil di. Sonraki ayda sadece d vit ve günlere uydum yine olmadi.Mfk deniyordun en son, tüm adımlarıyla uyguladın mı?
Benim 3 tane yumurta oluştu. Sonra çatlatma iğnesi vermedi. Yavaş yavaş çatlasın dedi.. muayneye de gelme dedi… Allah ın o 3 yumurtaya noldu.. Kist mi oldu diye stresten ayı bitiremedim…Valla ne bilim kuzum. Klomen yazdı. Bugünde catlatma iğnesi verdi. Yarın sabah vurucam.
Senin neden korkulu rüyan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?