- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.481
Hali yaa ahahhaYumurtaliklarima ayak uyduruyorum 40 yaşındakiler gibi dedi doktor onlar gibi ilaç kutum var hakli
Cem yılmaz hakli bu kadar folik asiti vitamini içen bebeler böyle zeki olur=)
Hadi ya yinede yakın bursa ☺☺☺İkisi de değil canım bursadayım da, İzmir’e çok seyahat ediyoruz ve yazın orda kalıyoruz
Eski toprakta sorun yok bizde niye var.. Gerçekten düşününce çözemiyorumNiye kiz
Gerçekten midemi allak bullak ettiler. Şuan folik asit bile içmiyorumBir ton vitaminleri içeyim üstüne mide koruyucu yazmış adam hakli=)
Yani çok uzak değil tabi, ailem ordaHadi ya yinede yakın bursa ☺☺☺
Ah kuzumBenide ekler misin ki acaba
ekledim bill gruba bir bakayım hatta kim var kim yoksa yazayım montumun cebine de koyayım totem olsunBenide ekler misin ki acaba
Esim diyor sen bunlar icince evrim gecirirsin bir de prp oh tam oldu diyorGerçekten midemi allak bullak ettiler. Şuan folik asit bile içmiyorumTransferden önceki gün saydım toplam 9 ilaç vucudumun muhtelif yerlerine giriyordu
Evet doktor benim eşime de proxeed yazdı aldım baslicak bir sorunu yok ama yazdı.ama ta agustosta bakildi o ayri.cok palalılar bezdim bana imprly deha falan yardirdi 3 tanesi zaten batırdı beniKızlar esime nihalin bahcesinden kuvvet macunu alıyorum bide proxed plus kullanıyoz bakalim insallah biter şu masraflar yaaa
Valla ben evrim değilde zamanın ruhuna adepte olduğumu hissediyorum…Esim diyor sen bunlar icince evrim gecirirsin bir de prp oh tam oldu diyor
Evet kuzum, yiyor yaa keçiboynuzu kaynatiyorum beş altı aydır yılmadan.pekmezini ayrı yiyor. Muz fındık ceviz bitter çikolata sürekli yiyor.İkincide artmış sayı, morfoloji %4 normal kabul edilen sınırlarda. Total birazcık düşük ama engel değil, keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabahları
Tüp.bebek raporu %30indiriyor.diye biliyorum.kuzum.ben İstanbul'da yım 17bin demislerdi ilaç vs hariç. Raporlu 12binKent hastanesi raporsuz en fazla 25 bin demişti. Raporun çok etkisi yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?