Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim hsg ve hiteroskopi tedavi başlamadan yapıldı daha doğrusu hsg aşılama öncesi yapıldı tüp bebeğe geçtiğimde de hiteroskopi yapıldı bi sorun gözükmüyo ama gel gelelim ki tutmuyor 2 gün yaşayabildim hamileliği romatolojiye neden gideceksin peki onu bilmiyorum ben

o zaman sıkıntınız yok. Siz sadece genetiğe gidip pıhtılaşma var mı diye baktırsanız yeterli.. İnş sonrasında sorununuz kalmayacaktır..
Benim ailede çok fazla romatolojik hastalık var. Onlardan kaynaklı mı diye şüpheleniyorum. Bende hiç gebelik oluşmadı..

Tavsiyem maddi gücünüz varsa asla ama asla devlet hastanelerinde yaptırmayın biz şuan pişmanız gerçekten hadi bi devlette deneyelim dedik psikolojik olarak insana asla iyi gelmiyor

Selam canim saracoğlu keçiboynuzu kürü çok etkili bide çakşır suyu ama karaciğer enzimlerrini bozabiliyor dikkat etmek lazim
Keçiboynuzu kürünü hamile kaldığım ay denemiştim kullanmaya başlamasının 5. Günü yumurtlama günümde o ay hamile kalmıştım com vitex diye doktor vitamin vermişti onuda kullanmıştık. Ama şimdi tekrar başlamak istiyoruz kürü deneyeceğim evet takviye içinde prooxeed plus iyi diyolar acaba denesek mi diyorum. Ya evet çakşır suyunuda duydum ama bulamamıştım teşekkür ederim canım

Benim yengem crp 400 lerde kortizon tedavisi alırdı sürekli iltihaplı eklem romatizması var ona ragmen hamile kaldı canım anlayacagın sanırım hersey nasip..

Biz şuan proxed plus kullanıyoz doktor onerisi ile bakalim umarım ise yarar

Bu aralar çok tembel olmuşum ya hiç ev işi yapmak istemiyorum. Her yer her yerde resmen annem yarın yatılı kalmaya gelecek. Evi görse şok olur, ışık hızıyla toparlama yapmam lazım

Canım yumurta belli olgunluğa geldiğinde çatlaması gerekiyor, iğne hormon vererek bu çatlamayı sağlıyor. İğneden sonra da genelde 48 saat içinde çatlamış olması gerektiği için 36. Ve 48. Saatlerde ilişkiye gir diyor ki döllenme şansı artsın sperm yumurtayı yakalasın. Olay bu.
Tabi ki dr kontrolünde olması gerekiyor klomen kullanımının da çünkü kiste dönebilir, bazen de dr muayenede kendinden çatlayacak gibi gördüğünde iğne vermiyor. Tamamen dr a güvenip yol alman lazım. Sen düzenli yumurtluyorsan çatlıyorsa takiple bu tespit edildiyse gerek görmemiş olabilir.
Son olarak nasıl kendin vuracaksına gelince basit bi insülin iğnesi gibi benimkini eşim yaptı kendş yapanlar da var. Bana 2 iğne vermişti doktor bazılarına tek veriyor sanırım bende iki yumurta vardı belki ondan, doktorun ikiz şansı dediği de bu zaten klomen yumurtaları hızlıca geliştiriyor bazen tek bazen iki üç çatlamaya hazır yumurta oluyor.
Umarım aydınlatabilmişimdir

Benim yengem crp 400 lerde kortizon tedavisi alırdı sürekli iltihaplı eklem romatizması var ona ragmen hamile kaldı canım anlayacagın sanırım hersey nasip..
Gebeliğe engel olmuyor zaten. Sadece tedavi protokolü değişiyor.. Bir de rahim doğal gebelik elde etmediği için reddetme durumu oluyormuş. İşte reddetme olacak mı diye sorguluyorum aslında...

Gebeliğe engel olmuyor zaten. Sadece tedavi protokolü değişiyor.. Bir de rahim doğal gebelik elde etmediği için reddetme durumu oluyormuş. İşte reddetme olacak mı diye sorguluyorum aslında...
Olmaz inşallah canım..

Hamınlar merhaba sperm hızı için uyguladınız kürler, takviye vs var mı?
Keçi boynuzu özü her gün bir tatlı kaşığı yesin eşin canım, kürle filan uğraşmayın işe yarıyor bildiğin pekmez normalde de yenir en önemli strese etmeyin çünkü erkekler de direk etki ediyor bu stres durumları vs. bir ay hızı düşük sayı az bir ay tam tersi normal aralıkta olabilir tıpkı bizim bazı aylar yumurtlama olmaması gibi

Bu arada proxeed plus uzun vadede etki eder 6 ay filan kullanması lazım hem de masraflı bir ilaçtır

Çok teşekkür ederim. Bana sadece klomen kullan ve 3 ay içinde hamilelik olmazsa gel dedi. Yumurta takibi hiç yapmadi, sadece bazi testleri verdim. Simir testi kan vs. Bir de ultrason ile baktı ve dogurgansin bir sorun yok dedi o kadar. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…