Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklı adam
Onun için ayaklara soğuk suyu dökülüyor… Sıcak su ile yıkanıp çıkmadan önce ayaklarına soğuk su döksün… Sünnet bu şekilde
evet bnde aynını soyledım hatta yapmazsa ben mutfaktan soguk suyu legene koyup cıkmadan baştan ayağa boca etcem bir titreme gelsin

Ben Ocak 26 da transfer oldum transfer edilen embriyo 3xBa yazıyodu adet oldum sandım meğerse hamileymişim zaten bi terslik olduğunu anlamıştım. Değerim 329 çıkmıştı doktorum panik yapma dedi progestan dex kullandım sabah akşam. 2 gün sonra gittim değer 550ydi yine anladım bi terslik olduğunu doktor değerin istediğim gibi yükselmemiş ama yinede aklına bişi getirme dedi akşama değişik bi parça düşürdüm sıvı dolu kaju şeklinde daha küçüktü hemen acile gittik düşüyo dedi kimyasal olduğunu anladım. Ablamın kromozomlarda sıkıntı vardı bunu doktora söyledim gerek yok dedi ikinci kez aynı şeyi yaşamayı istemiyorum ama doktor kafamı karıştırıyo devlet Hastanesi'nde yaptırıyoruz ilgili doktor ama negatife döndükten sonra bi değişti sizler ne durumdasınız

Selizay ya benim eşim de otururken kedimiz sürekli kucağında yatıyo o da sıcak oluyo ya indir şunu kucağında diyince bana sen delirdin bnce kabul et diyo nasıl vazgeçircm bilmyrm
Hahahaha yok ya kediden bişi olmaz heralde, donsuz gezdiricez yakında evde
bıızmkı cok sevmez sıcagı ama bu durumlarda ıste dellenıyor hemen, sperm artıtıyomus dıyorum daha ne kadar artacak dıyo hızlandıryomus vs dedım zorla bes dk tuttuk ama bı daha yaptırmaz :)
Haha yine helal olsun yaptırmış ama
He tamam yani işte hangi dönemdesin diye sordum daha yeni bitmiş adet zaten hadi bakalım hayırlısı yeni ay da
İnşallah bu ay görürüm yumurtlama

Öncelikle kaybın için üzüldüm canım, maalesef kayıplar da bu sürecin bir parçası. Grupta tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız var, en son MaviSasa234 yaptı, sürecinizi beraber paylaşabilirsiniz

Kuzum genetik gidin.. Çok geçmiş olsun.. Tüp bebekte olsa bende kabullenemiyorum ama sağlıksız embryo ya tutunamıypr ya da tutunsa da düşük ile sonuçlanıyor,..
bence genetik olarak baktırın.. Belki kromozom hasarı yoktur.. %99 eşlerde kromozom anomalisi çıkmıyor.. Ama belki pıhtılaşma vardır. Kan sulandırıcı ile tedavisi kolay ilerler…
Benim tutmadı bile Tuttu ise peşinden koşmalısın

Heyecandan cm falan yazmışım yaa ağzın bal yesin sasacımm olur inşallah 16-22 gibi isteriz dedi sanki normal şartlarda, iğneyi yapmadı bize verdi akşm yapın diye heralde 16 mm olandan ümitli dedim ben de
Ya şu çatlatma iğnesi nedir? Nasıl kendiniz vuracaksıniz acaba? Ben de haftasonu doktora gittim bebek istediğimiz için, bir de çoğul olmasını istediğimi söyledim klonen kullan dedi ama çatlatma iğnesini söylemedi.
Beni bir aydınlatır mısınız?

Doktor inat etti gerek yok diyor kendim tıbbi genetiğe gittim 1 Mart'ta gel dedi bakalım dondurulmuş embriyolar için devlet destekli olduğu için rapor çıkması gerekiyo Mayıs gibi anca transfer olacak o zamana kadar genetikte çıkar inşallah

Doktorların algısı 3.transfer kadar sorunlar sağlıksız Embryo kaynaklı..
Bende transferden önce genetik gidip pıhtılaşmayı öğrendim…
Şimdi romatoloji baktırmak istiyorum ama sevk olmadan bakmıyorlar. İstanbul’da randevu buldun mu senden iyisi yok zaten
Benimde 2-3 mart gibi 2.transfer olacak..
3.de sorgularız dedi doktor.. histeroskopi de ancak 3.de yaaprız dedi. Hsg temiz ultrasonda sorun görünmüyor dedi…

Ben covit gecirrdim bi 1 haftalık gecikme oldu ve regl 3 günde bitti canim bakalim obur ay nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…