- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.221
O kadar Oluru yok ki kafamda test yapmak aklımdan geçmediOo maaşallahburdakiler artık o konuların uzmanı oldu, ama sorarız tabi
Valla tüp bebekçilerin üstünde kara bulutlar her şeyde mi aksilik çıkar ya, neyse olsun diyoruz
Kuzucum yapsana bir test
Covittim kuzu=)değerlendiremedik pektest yaptın mı canım belki hamilesindir
Kız boşuna bekleme işte söktürücü kür yaparsın, varsa öğrenelim yap yap yapO kadar Oluru yok ki kafamda test yapmak aklımdan geçmedi
Şaka bi yana zaten değerlendiremedik selizim, iki gün falan ilişki oldu covit bitince
Gerçi takvim yumurtlama gösteriyordu o günleri
Ama zannetmiyorum
Bi iki gün daha beklimde olmassa bi yapim test
spermler ıcın soguk kompres onerıyolar hatta duş sonrası soguk su, bnce zarar verebılırKızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Gitmedikspermler ıcın soguk kompres onerıyolar hatta duş sonrası soguk su, bnce zarar verebılır
Aynen… Doğa yenilenirken benim vücudum kayıtsız kalmaz inşCemre önemli ama
Haklı adamGitmedikama eşim kaynar suda duş alıyor resmen ya, vazgeçiremedim ama üşüyormuş. Spermlere zarar verir deyince de kızıyor, yeter artık diyor, herkes soğuk suda mı yıkanıyor kafayı yedin iyice diye kızıyor bana, artık bir şey de denmiyor
Ne çektiler bizdenGitmedikama eşim kaynar suda duş alıyor resmen ya, vazgeçiremedim ama üşüyormuş. Spermlere zarar verir deyince de kızıyor, yeter artık diyor, herkes soğuk suda mı yıkanıyor kafayı yedin iyice diye kızıyor bana, artık bir şey de denmiyor
Ama aklımı karıştıttırıyosuunnn sen benimKız boşuna bekleme işte söktürücü kür yaparsın, varsa öğrenelim yap yap yap
ayy bu erkekler yaaa bıızmkıde aynı , ıyı yapmıssınız ama gıtmeemekle kuzum.Gitmedikama eşim kaynar suda duş alıyor resmen ya, vazgeçiremedim ama üşüyormuş. Spermlere zarar verir deyince de kızıyor, yeter artık diyor, herkes soğuk suda mı yıkanıyor kafayı yedin iyice diye kızıyor bana, artık bir şey de denmiyor
covit illa ki etkiliyor canım ama bebiş olma ihtimali var sonuçta gecikmişsin..Covittim kuzu=)değerlendiremedik pek
Muhtemelen covit etkiledi ama iki üç gün daha olmassa bi test yaparım
Ne anlamda kuzucum, bugün ovulasyon yapmaya başladım, adetim dün bitti. Silik şuanCanım nasılsın ne durumdasınSelizay
Benim adamım soğuğa takıntısı var. Soğuk elimle dokunamam bile, Soğuk kompres yapalım desem camdan atar beniayy bu erkekler yaaa bıızmkıde aynı , ıyı yapmıssınız ama gıtmeemekle kuzum.
bende dun dedımkı soguk kompres yapalımmı ? ılııskı oncesı manyakmısın dıyo bana, bnde bılımsel bu falan dedım buz kalıbı vardı onu havluya koydum havluyla kompres denedık ılk defa ama gülmekten karnım agrıdı ya çok komıktı ,
bıızmkı cok sevmez sıcagı ama bu durumlarda ıste dellenıyor hemen, sperm artıtıyomus dıyorum daha ne kadar artacak dıyoBenim adamım soğuğa takıntısı var. Soğuk elimle dokunamam bile, Soğuk kompres yapalım desem camdan atar beni
Pazar günü büyük ihtimalle kan veririm ben ptesi işe gidicem akşama kalır çatlarım meraktanbenim deinşallah pozitifleri görürüz birlikte
canımın ıcı ınsallaaahhh, senınde baharın gelsın gonlun çiçek açsınKızlar havaya cemre düştü.. Havaların ısınması ama hormonal değşimde demek.. Yeni müjdeler, tazelenmek, dirilmek, canlanmak demek.. İnş güzel haberler alırız. :)
En beklenmeyen anda geliyormuşO kadar Oluru yok ki kafamda test yapmak aklımdan geçmedi
Şaka bi yana zaten değerlendiremedik selizim, iki gün falan ilişki oldu covit bitince
Gerçi takvim yumurtlama gösteriyordu o günleri
Ama zannetmiyorum
Bi iki gün daha beklimde olmassa bi yapim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?