- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.201
Gecmis olsun canims❤Teşekkür ederim kuzumm şu şubat geçsede rahatlasak yaaaaa
Sağol canımGecmis olsun canims❤
Mabellaam kenarda üç çizgi varya takip edilen konulara tıkla ben ordan takip ediyorum bazen bildirim düşmüyorBildirim gelmeyince grubu unutup ana sayfaya dusunce hatirlamak
Kiz unutuyorumMabellaam kenarda üç çizgi varya takip edilen konulara tıkla ben ordan takip ediyorum bazen bildirim düşmüyor
Heytttttt unutmayın grubu, akıntınızın şekli değişse bile yazınKiz unutuyorum
Teşekkür ederim, benim iki çocuğum var düşündüğüm üçüncü içinBir şey olmaz canım, hafif geçiriyorsun bir şey olmaz inşallah
Merhaba, inşallah çok bekletmez
Hadi inşallah vesile olsun tüm bekleyenlere
GünaydınGünaydınlaraşılama yaptıran arkadaşlarım ne zaman test yapacaksınız
canım cuma kaçıncı gün oluyor senin bence test yapmalısınGünaydın
Kimler aşılama yaptı bu gruptan bilmiyorum ama ben cuma acaba test mi yapsam diyorum pek testlerle aram yok sma varsa çıkacağını düşünüyorum
test yaptın mı canım belki hamilesindirGünaydın kızlarrrr
Benim 19 şubat regl günümdü, henüz gelmedi
Uzun zamandırda yaşamadım herhangi bi gecikme erken olma vs
Covittim biliyorsunuz
Acaba covit geçirip reglinde böyle düzensiZlik yaşayanlar oldu mu aranızda
Etki ediyor ki acaba
12. Gün oluyor aslında belki yapmam bile ama bakalımcanım cuma kaçıncı gün oluyor senin bence test yapmalısınbana 12. gün -28 şubat oluyor- kan testi ver dedi doktor ama öncesinde kendim test yaparım çok var daha..
Oo maaşallahTeşekkür ederim, benim iki çocuğum var düşündüğüm üçüncü içinaklınıza soru gelirse ateş ölçme yöntemi, ovulasyon kür vs. yardımcı olurum. Hatta doğum konusun da bile
Valla tüp bebekçilerin üstünde kara bulutlar her şeyde mi aksilik çıkar ya, neyse olsun diyoruzEndokrin ve romatoloji için sevk istedim… senden önceki hastayı sevk ettim. Sende sistem hata veriyor … Bi daha randevu al gel.. Başka zaman yaparız dedisendromduz sendromlu Pazartesi
Genede cemre hava düştü… Moralleri bozmak yok
Kuzucum yapsana bir testGünaydın kızlarrrr
Benim 19 şubat regl günümdü, henüz gelmedi
Uzun zamandırda yaşamadım herhangi bi gecikme erken olma vs
Covittim biliyorsunuz
Acaba covit geçirip reglinde böyle düzensiZlik yaşayanlar oldu mu aranızda
Etki ediyor ki acaba
Cemre önemli amaEndokrin ve romatoloji için sevk istedim… senden önceki hastayı sevk ettim. Sende sistem hata veriyor … Bi daha randevu al gel.. Başka zaman yaparız dedisendromduz sendromlu Pazartesi
Genede cemre hava düştü… Moralleri bozmak yok
28 şubatGünaydınlaraşılama yaptıran arkadaşlarım ne zaman test yapacaksınız
Yaa hayırr gününü bekleeeee sonra daha çok strese gireceksinGünaydın
Kimler aşılama yaptı bu gruptan bilmiyorum ama ben cuma acaba test mi yapsam diyorum pek testlerle aram yok sma varsa çıkacağını düşünüyorum
Ben zaten pek test yapmamYaa hayırr gününü bekleeeee sonra daha çok strese gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?