Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey olmaz canım, hafif geçiriyorsun bir şey olmaz inşallah

Merhaba, inşallah çok bekletmez

Hadi inşallah vesile olsun tüm bekleyenlere
Teşekkür ederim, benim iki çocuğum var düşündüğüm üçüncü için aklınıza soru gelirse ateş ölçme yöntemi, ovulasyon kür vs. yardımcı olurum. Hatta doğum konusun da bile

Endokrin ve romatoloji için sevk istedim… senden önceki hastayı sevk ettim. Sende sistem hata veriyor … Bi daha randevu al gel.. Başka zaman yaparız dedi sendromduz sendromlu Pazartesi
Genede cemre hava düştü… Moralleri bozmak yok

Günaydın kızlarrrr
Benim 19 şubat regl günümdü, henüz gelmedi
Uzun zamandırda yaşamadım herhangi bi gecikme erken olma vs
Covittim biliyorsunuz
Acaba covit geçirip reglinde böyle düzensiZlik yaşayanlar oldu mu aranızda
Etki ediyor ki acaba

Günaydın
Kimler aşılama yaptı bu gruptan bilmiyorum ama ben cuma acaba test mi yapsam diyorum pek testlerle aram yok sma varsa çıkacağını düşünüyorum
canım cuma kaçıncı gün oluyor senin bence test yapmalısın bana 12. gün -28 şubat oluyor- kan testi ver dedi doktor ama öncesinde kendim test yaparım çok var daha..

test yaptın mı canım belki hamilesindir

Teşekkür ederim, benim iki çocuğum var düşündüğüm üçüncü için aklınıza soru gelirse ateş ölçme yöntemi, ovulasyon kür vs. yardımcı olurum. Hatta doğum konusun da bile
Oo maaşallah burdakiler artık o konuların uzmanı oldu, ama sorarız tabi
Valla tüp bebekçilerin üstünde kara bulutlar her şeyde mi aksilik çıkar ya, neyse olsun diyoruz
Kuzucum yapsana bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…