- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.378
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.121
Hayırlı olsun canım, ne kadar süre olmamıştı.?Morfoloji eşimin de 2 çıktı doktoru biraz düşük ama kötü değil gebeliğe engel değil dedi benim ozeldeki kadın doğum doktorum da düşük ama engel değil dedi ve şuan gebeyim
Teşekkür ederim canım 3 yıla yakındır korunmuyorduk hiç gebelik olmamıştı bu ay İlk kez olduHayırlı olsun canım, ne kadar süre olmamıştı.?
Sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsunTeşekkür ederim canım 3 yıla yakındır korunmuyorduk hiç gebelik olmamıştı bu ay İlk kez oldu
Amiiin çok teşekkür ederim hayırlısı ile herkese nasip olsun inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsun
Çok çok sevindimMorfoloji eşimin de 2 çıktı doktoru biraz düşük ama kötü değil gebeliğe engel değil dedi benim ozeldeki kadın doğum doktorum da düşük ama engel değil dedi ve şuan gebeyim
Normal 2Çok çok sevindim
Anomalileri biliyor musunuz eşinizin?.
Benim eşimin morf 3 çıktı baş anomalisi 95 çıktı
Fakat şöyle bir durum var total sperm oldukça iyi eşimde ve ileri hızlı da iyi epey sadece burdan umudum var biraz
Siz ne kadar sürede gebelik elde ettiniz?
3 yıla yakın korunmama aslında çok kısa değil, sizin adınıza çok sevindimNormal 2
Amorf 30
Büyük 18
Uzun 10
Kuyruk 6
Boyun 10
Sin.drop 4
Pin head 20
Bunlar yazıyor morfolojide, öteki de toplam 92 ileri 44 yerinde hareketli ve hareketsiz 28 test sonuçları böyle
Bizim durum biraz farklı da 3 yıla yakındır korunma yoktu ama letu ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme doktor ile
Kuzum ben baktım morfoloji 1-0 da normal yoldan gebelik ihtimali de 0Umut hep var canım
Sadece bazen doğru bir yönden bakmak da gerekli meselaMaviSasa234 sonuca rağmen umut etseydi bu çok gerçekçi olmazdı
Hemen aksiyon aldı..
Evet biraz uzun bir süre eşim varikoselden ameliyat oldu bende de pcos vardı doğru düzgün doktor bulamadım teşhis koyamadilar çok şükür bu doktoru buldum bir de benim bir rahatsızlığımdan dolayı hormon ilaçları falan da kullanamıyorum o yüzden kendiliğinden olsun diye bekledik ama olmayinca mecburen ilaç kullandım ve ilk denemede çok şükür oldu3 yıla yakın korunmama aslında çok kısa değil, sizin adınıza çok sevindim
Sağlıklı bir gebelik olsun
Sizin morfoloji düşük ama baş anomalisi de düşük…Normal 2
Amorf 30
Büyük 18
Uzun 10
Kuyruk 6
Boyun 10
Sin.drop 4
Pin head 20
Bunlar yazıyor morfolojide, öteki de toplam 92 ileri 44 yerinde hareketli ve hareketsiz 28 test sonuçları böyle
Bizim durum biraz farklı da 3 yıla yakındır korunma yoktu ama letu ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme doktor ile
Kötü bişey mi bilmiyorum ki doktor sadece morfoloji 2 düşük biraz diye yorum yaptı otekilere bişey dememisti ama otekilere göre bu test sonucunda düşüş oldu morfolojide önceden normal 8 falandı öteki anormaller de daha azdıSizin morfoloji düşük ama baş anomalisi de düşük…
Kötü birşey değil… Morfoloji ye göre şansınızı arttıran bi faktör olmuş..Kötü bişey mi bilmiyorum ki doktor sadece morfoloji 2 düşük biraz diye yorum yaptı otekilere bişey dememisti ama otekilere göre bu test sonucunda düşüş oldu morfolojide önceden normal 8 falandı öteki anormaller de daha azdı
He anladım teşekkür ederim bilgilendirme içinKötü birşey değil… Morfoloji ye göre şansınızı arttıran bi faktör olmuş..
Hayırlısı ile sağlıkla elinize almak nasip olsun inş
He o pahalıdan 4 tane aldık bir de başkaları var artı prp etti yarı tup bebek parasiKız deme öyle içimizi dağlama
Ya aslında bizde kullanıoduk pahalılardan 1er çeşit ama şimdi bir sürü verdiAa o zaman siz şimdi tedavi sürecine girdiniz… Sonra tüp bebek sürecine gireceksiniz.. İnş şifa olur..
Biz öncesinde başladığımız için vermemişti.. Zaten vereceklerini kullanıyorduk..
Şifa olsunnn haliciim inşAllahYa aslında bizde kullanıoduk pahalılardan 1er çeşit ama şimdi bir sürü verdi
Ay insallah canim hepimize her yediğimiz içtiğimiz şifa olsun❤Şifa olsunnn haliciim inşAllah
Olsun, sonu güzel olsun bebeyimmmm. Şimdi süreç nasıl devam edecek?He o pahalıdan 4 tane aldık bir de başkaları var artı prp etti yarı tup bebek parasi
Hadi yaYa aslında bizde kullanıoduk pahalılardan 1er çeşit ama şimdi bir sürü verdi
He azcık ilacı var benimkinin yarısı onuda unutuyorHadi ya
Benim eşimde impryl proxeed e vit multivitamin bişey daha kullanıyordu… Keçiboynuzu ve çakşır suyu..
Aman neyse şimdi kullanmıyor.. Benim çektiklerimi görüp utanmıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?