- 7 Kasım 2014
- 7.012
- 11.002
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.061
Rahim duvarının fazla kalınlaşmasından dolayı olabilir kuzu. Ben 2 ay önce hayatımda görmediğim bir adet gördüm ya aşırı pıhtılı, üstüm başım sürekli lekeleniyordu. Leke de değil aslında tam batıyordu üstüm. Hatta 2-3 sefer taştı bacağımdan süzüldü. Günde 4-5 pijama değiştiriyordum. Dışarı çıkmaya korkuyordum, aşırı kanama ve pıhtılaşma vardı. Doktora sordum, kanda görünmese de gebelik oluşuyor, rahim tam kıvama ulaşıyor sonra kanamayla atılıyor dedi.Aha şimdi de baya baya gelmiş leke falan değil. Çıldırıciiiiiiiimiçinde kistik yapılar var, pıhtı gibi. Rahim mi temizleniyor acaba
Ya bende instagramı açar açmaz takip ettiğim bir sayfada Adriana Lima'nın gebelik haberini gördüm ve dönüp eşime dedim ki vay be millet hiç hesap kitap yapmadan üçüncüye hamile, ben de her ay acaba bu ay denemediğim ne kaldı da onu yapsam diye düşünüyorum. Immmm dur spermlere bu iyi geliyormuş, aaa şu da yumurtlamaya iyiymiş diye diye döktüğüm paranın verdiğim çabanın harcadığım vaktin haddi hesabı yok.Adriana Lima 40 yaşında şuan yeni hamileymiş sıradakı gelsiiinnn
Ben ilk reglimden beri her ay boyleyim ya o yuzden kansizlik demir eksikligi anemisi yasiyorumRahim duvarının fazla kalınlaşmasından dolayı olabilir kuzu. Ben 2 ay önce hayatımda görmediğim bir adet gördüm ya aşırı pıhtılı, üstüm başım sürekli lekeleniyordu. Leke de değil aslında tam batıyordu üstüm. Hatta 2-3 sefer taştı bacağımdan süzüldü. Günde 4-5 pijama değiştiriyordum. Dışarı çıkmaya korkuyordum, aşırı kanama ve pıhtılaşma vardı. Doktora sordum, kanda görünmese de gebelik oluşuyor, rahim tam kıvama ulaşıyor sonra kanamayla atılıyor dedi.
Bende bebekleriiim diye haykırıyorumevett gecen esım guldurdu benı cıktı hep sınır oldum gıttı cocuklarım dıyorum
Ayy o kadar benzeriz kiii ne yapacağımızı şaşırdık resmenn birinden birşey duysak bak bunuda yapalım eksik olmasın modundayız.Ya bende instagramı açar açmaz takip ettiğim bir sayfada Adriana Lima'nın gebelik haberini gördüm ve dönüp eşime dedim ki vay be millet hiç hesap kitap yapmadan üçüncüye hamile, ben de her ay acaba bu ay denemediğim ne kaldı da onu yapsam diye düşünüyorum. Immmm dur spermlere bu iyi geliyormuş, aaa şu da yumurtlamaya iyiymiş diye diye döktüğüm paranın verdiğim çabanın harcadığım vaktin haddi hesabı yok.Şak diye hamile kalıyorlar ya vallahi pess
bu şekılde gebe kalanları okudum burda canım stres yapmamaya çalış inşAllah basit bir üst solunum yolu enfeksiyonudur geçmiş olsunKızlar aşılamanın 5. Günü ateşim 38.1 öksürüyorum bide sabaha kadar devam ederse test yaptırıcam. Eğer covid olduysam bebeğin tutunma zamanlarında zararı olur mu
Bol bol kuru siyah üzüm ve badem ye canım. Bende de var aynısıBen ilk reglimden beri her ay boyleyim ya o yuzden kansizlik demir eksikligi anemisi yasiyorum
Bende covid oldum kuzum yaa bu ara hepimiz gebelikten değil lanet covidten pozitif olduk kaderin böylesiKızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Geçmiş olsun canım yaBende covid oldum kuzum yaa bu ara hepimiz gebelikten değil lanet covidten pozitif olduk kaderin böylesiilk covid geçirdikten sonra bende depresyona girmiştim
Kuzum covit etkilemiş olabilir belki benimde 10gun geçti halen adet olmadım testte çıkmıyor sanırım kistlendim benKızlar adetimin 8. Günü bugün hala gelmeye devam ediyor. Hafif yoğun leke gibi değil ama rengi de kahveye yakın. Neden böyle oldu anlamadım hiç yaşamadığım bir şey
Hepimizin düzeni şaştıKuzum covit etkilemiş olabilir belki benimde 10gun geçti halen adet olmadım testte çıkmıyor sanırım kistlendim ben
Canim naptın sen ne durumdasın adet gördün sanırım takip edemiyorum bu aralar tekrar transfer olcak miKuzum %95 anomali yüksekmiş. Bize kromozom analizi yapıldı. İstersen sizde. Yaptırın. Tüp bebekte de yapılacaktır..
Aynen kuzum.. mart başı tekrar transfer… şimdi estrofem ile rahim kalınlaştırılıyor…Canim naptın sen ne durumdasın adet gördün sanırım takip edemiyorum bu aralar tekrar transfer olcak mi
Ben de oyle yapiyorum kuzum dpgum kontrol hapi falan verceklerdi kanamayi azaltmasi icin ama bebek istedigim icin kullanmak istemiyorum o yuzden takviye ilac kuru meyve falan devamBol bol kuru siyah üzüm ve badem ye canım. Bende de var aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?