- 6 Şubat 2021
- 6.057
- 5.881
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.901
O dervitale ben normal yorum atmıştım gerçekten ise yarıyormu gibisine beni engellemişlerdi o gün bugündür güven vermez o marka banaDervital diye bi karışım var Trendyol da Hem erkek Hem kadın olanı aldım bi de Eğriçayır bal polen arı sütü karışımı aldım kuzum belki işe yarar
Yumurta takibi benmi yapcam canim aylardır yapiyom ovulasyonlaKuzum ben senin yerinde olsam.. Bu ay yumurta takibi yaparım.. Böylece tedaviye başlamadan da doktor fikir edinmiş olur.. Hemde senin bu düzensizliği bi sebebi de irdelenmiş olur… Varsa sıkıntı baştan farkedilir…
Ne kadar da benzer durumumuz, öncelikle inşalllah tutar bebişiniz sizinledirSelam kizlar bende 11nde aşılama oldum ilk kez.
Zaman geçmiyor merak içindeyim ama kararlıyım zamanından önce test yapmiycam.
2yilldir deniyoruz bende küçük bir çikolata kist var ama sorun değil dedi doktor onun dışında eşimde ve bende sıkıntı yok.ama aşılamanın 3.gunu geriden gelen yumurta fazla buyumu ve bu damarı patlatmış tahmin kan dolmuş acayip bir ağrı ve nefes alamamayla kendimi kliniğe zor attım.
Dr aşılamaya olumsuz etkisi yok dedi ama endişeliyim.
Rabbim hayırlı haberler versin hepimize inşallah
Heyecanla bekliyorum
Vallahi ya martı göremeden nisana şutlandım direkt.. Ahhh ah covid 2 tedavimde de buldu bizi..Şubat ayında ne varsa çoğumuzun tedavisi yarım kaldı. Olsun ilişkiye girerek değerlendirin ama
Kedisinin yumurta takibi yapması onu bir yere taşımaz kuzu, zaten bu kız aylardır bekliyor ve belli başlı sorunlar var. Artık başlasa çok iyi olacak sonuç olarak amh çok yüksek değil. Esra canım benim fikrim bu gelecek aylarda bir durum olması halinde amh ile ilgili keşke deme hiç bir ay bir aydır..Kuzum ben senin yerinde olsam.. Bu ay yumurta takibi yaparım.. Böylece tedaviye başlamadan da doktor fikir edinmiş olur.. Hemde senin bu düzensizliği bi sebebi de irdelenmiş olur… Varsa sıkıntı baştan farkedilir…
Hay allah geçmiş olsunSonucum pozitif malesef
Ben seninle aynı fikirdeyim yukarıda yazdım seni etiket yapmadım ama fikrim BudurYumurta takibi benmi yapcam canim aylardır yapiyom ovulasyonladoktora gitsem onlar yapmaz yani devlet oldugu icin hep yokusa sürüyorlar hastanelerde randevu da yok
Saol canımm, vardır bunda da bir hayırHay allah geçmiş olsun
Dikkat et kendine canım.
Yok kuzum özelde bi doktor ile.. Çünkü covidden ziyade bu senin ilk aşaman.. Yani yumurta kaliten nasıl etkilenmiş mi onu bilmen önemli.. Yani yumurtlama görecek misin? Rahimin güzek kalınlaşıyor mu? Masraflı olan süreç bu aşama zaten.. Devlette de yapsas sonuçta para ödeyeceksin.. Yumurtaların durumuna göre hareket etmen en iyisi bence..Yumurta takibi benmi yapcam canim aylardır yapiyom ovulasyonladoktora gitsem onlar yapmaz yani devlet oldugu icin hep yokusa sürüyorlar hastanelerde randevu da yok
benim kuzen 1 sene denedi olmadı kuzum 1 ay kullandı hamiş kaldı o ay bende bi umut aldım karar verdin mi kuzum başlckmsnO dervitale ben normal yorum atmıştım gerçekten ise yarıyormu gibisine beni engellemişlerdi o gün bugündür güven vermez o marka banaeğri cayır çok guzel canim kalite bi marka bende kullandım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Banada 3 cm dedi 9 gün kaldı teste dua ediyorum hepNe kadar da benzer durumumuz, öncelikle inşalllah tutar bebişiniz sizinledir
Kistiniz kaç cm ve nerede acaba. Benim de 2.5 - 3 cm var doktorlar engel değil diyor ama 1 buçuk yıldır olmuyorda..
Doktorunuz olumsuz etkilemez demiş içinizi ferah tutun. Kaç gün kaldı test zamanına
Hayırlısı böyleymiş diyelim en başına dönersek ilk sevişmeyle hamile kalacağımızıda düşünmüştükVallahi ya martı göremeden nisana şutlandım direkt.. Ahhh ah covid 2 tedavimde de buldu bizi..
Geçmiş olsun canım herşeyfe bi hayır var üzülmeSonucum pozitif malesef
Benide ekleyebilirmisinizMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Ayyy hadi inşallahhh tutsunn dua edicem canım sanaBanada 3 cm dedi 9 gün kaldı teste dua ediyorum hep
Ahahahha sorma ya hele korunmak için verdiğimiz çabaHayırlısı böyleymiş diyelim en başına dönersek ilk sevişmeyle hamile kalacağımızıda düşünmüştük
Ovulasyon testini bize öğreten hayat utansınAhahahha sorma ya hele korunmak için verdiğimiz çabaneyden kaçmışız, keşke kaza olaydı da ay tüh biz planlamıyorduk bile diyen şanslılardan olsaydık
Merhaba ben gidiyorum. Pazartesi opu işlemi gerçekleşecek. Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.Arkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?