- 6 Şubat 2021
- 6.057
- 5.881
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.881
Özelde gitsem sıkıntı yok ama devlet maalesef kuralcı evet test verdim gözükür se sıkıntı yaşarımCanım sen test filan verdiyden e nabızdan görülür ama vermediysen bilemicem biliyorum beklemek zor geliyor ama sonuçta bir viral enfeksiyon yaşadın etkilenmişsindır beklesen mi Ben de aşılama yapılırken eşim Coviddi bazen bu sebepten dolayı mı olmadı diye düşünürüm
Şubatta gitmim mi ararsam cumartesi gel dicekler çünkü OfMart ayında git daha bekleme tatlım.illa bir şey demen lazımsa öyle dersin
Kuzum sen git bnce sorarlarsa başlanmayacağını bilmiyordum dersin sanki kovacaklar mı boşverŞubatta gitmim mi ararsam cumartesi gel dicekler çünkü Of
Kuzum bence riske atma, olur da sistemden görürlerse mahcup olursun. Ben okadar beklemek istemiyorum, 1 ay sonra yapsak olmaz mı diye teklif et. İlla olmaz derlerse bekle. Senin şu tüp bebek olayı yılan hikayesine döndü resmen. Bu arada mfk yıl denesene bi hem azosperm olanlar hem de düşük amh olanlar hep gebe kalmışlar. Neden olmasın?Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmıacele etmim mi MaviSasa234 A R Y A @Selizay ejce M mavili_yeshll @Hali
Adamsın hahahahKuzum sen git bnce sorarlarsa başlanmayacağını bilmiyordum dersin sanki kovacaklar mı boşver
M mavili_yeshll güzel akıl verdi bana kafam karıştı iyice du yarın olsun hele bakalim canimKuzum bence riske atma, olur da sistemden görürlerse mahcup olursun. Ben okadar beklemek istemiyorum, 1 ay sonra yapsak olmaz mı diye teklif et. İlla olmaz derlerse bekle. Senin şu tüp bebek olayı yılan hikayesine döndü resmen. Bu arada mfk yıl denesene bi hem azosperm olanlar hem de düşük amh olanlar hep gebe kalmışlar. Neden olmasın?
Vallaha bence git işini gör şu an kovid grip gibi oldu sürekli çevremizde..Şubatta gitmim mi ararsam cumartesi gel dicekler çünkü Of
Valla bnce de eşin haklı kuzum git aklında kalmasın çok beklediniz zaten benim ki de gitme diye yalvarıyor ufacık bi ışık görsem sabah 7 de dikilirim hastaneyeAdamsın hahahahesim de ısrar ediyo git dio hep onlar oyaladı beni bi kerede ben yalan diyim 19 şubat doğum günüm o gün çağırırlar ozaman
Ne durumdasın canım?.Valla bnce de eşin haklı kuzum git aklında kalmasın çok beklediniz zaten benim ki de gitme diye yalvarıyor ufacık bi ışık görsem sabah 7 de dikilirim hastaneye
Evet cnm bi kaç ay beklcz tabi bn yine aldım bi çare bi kaç karışım felan senin önerdiğin karışımı da aldım bklm oldu oldu olmadı mayısa doğru tüp bebek yoluna düşücez sen de ne var ne yok nasılsınNe durumdasın canım?.
Biraz ara verme kararı mı aldınız
Özele sordum gel dediler mesela kuzum devlet celme takıyor aylardır bakalim hayırlısı ☺☺☺Vallaha bence git işini gör şu an kovid grip gibi oldu sürekli çevremizde..
Ay valla biz daha başlamadık ya adam hevesli sonra isyan eder odaValla bnce de eşin haklı kuzum git aklında kalmasın çok beklediniz zaten benim ki de gitme diye yalvarıyor ufacık bi ışık görsem sabah 7 de dikilirim hastaneye
Ne Karışımı canimmmEvet cnm bi kaç ay beklcz tabi bn yine aldım bi çare bi kaç karışım felan senin önerdiğin karışımı da aldım bklm oldu oldu olmadı mayısa doğru tüp bebek yoluna düşücez sen de ne var ne yok nasılsın
Dervital diye bi karışım var Trendyol da Hem erkek Hem kadın olanı aldım bi de Eğriçayır bal polen arı sütü karışımı aldım kuzum belki işe yararNe Karışımı canimmm
İyiyimEvet cnm bi kaç ay beklcz tabi bn yine aldım bi çare bi kaç karışım felan senin önerdiğin karışımı da aldım bklm oldu oldu olmadı mayısa doğru tüp bebek yoluna düşücez sen de ne var ne yok nasılsın
Hiç doktora sormak gelmedi aklıma,gerçi yumurtaların durumunu bilmediğim için ovitrelle de yapamam canım. Kendini iyi hissedince devam ederiz kendimiz denemeyeAşılama için değil canım hazır yumurtalar iğneyle büyümüşken ovitrelle de yapsan diye düşündüm kendiniz değerlendirirsiniz eşin iyi olursa
İnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır kuzum pozitif gören çok aslında ama bana nasip olmadı bu adım bile insanı bi rahatlatıyor bn elimden geleni yaptım dedim gerisi Allah a kalmışİyiyimönümdeki aşılamaları tamamlayacağım ben kuzu henüz, nasip
Kısmet canım inşallahİnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır kuzum pozitif gören çok aslında ama bana nasip olmadı bu adım bile insanı bi rahatlatıyor bn elimden geleni yaptım dedim gerisi Allah a kalmış
Amin cnm hepimiz çok bekledik nasip ne zamandır bilinmez ama daha fazla bekletmesin rabbim inşallahKısmet canım inşallah
Elbette çok emek verdin, bebişin sana yakındır
Kuzum ben senin yerinde olsam.. Bu ay yumurta takibi yaparım.. Böylece tedaviye başlamadan da doktor fikir edinmiş olur.. Hemde senin bu düzensizliği bi sebebi de irdelenmiş olur… Varsa sıkıntı baştan farkedilir…Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmıacele etmim mi MaviSasa234 A R Y A @Selizay ejce M mavili_yeshll @Hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?