- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.861
Şubat ayında ne varsa çoğumuzun tedavisi yarım kaldı. Olsun ilişkiye girerek değerlendirin amaCookk gecmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah bi daha ki ay güzel olur hem iyiyse yine deneyebilirsiniz belki süpriz yapar size
Canım verdim ben de test gece çıkcak sonuç. Merkezde hastane özele gidiyorum. Ben kontrole gitsem bile aşılama süresinde eşim karantinada olduğundan yapamıcaz. Kendimiz deneriz biraz kendini iyi hissedinceSen kontrole git gene sen de mi pozitifsin?
Özelde mi başlamıştın?. Çok takip edemiyorum
Yiyebiliyor mu bilmiyorum ama esim iyileşmek icin direk limonu yedi ben ufak bi sok gecirdim tabi portakal limon muz badem ceviz yesin bol bolCanım verdim ben de test gece çıkcak sonuç. Merkezde hastane özele gidiyorum. Ben kontrole gitsem bile aşılama süresinde eşim karantinada olduğundan yapamıcaz. Kendimiz deneriz biraz kendini iyi hissedince
Subat ayı sıkıntılı bir ay demek ki tutulma da var tabi bugunlerde..Şubat ayında ne varsa çoğumuzun tedavisi yarım kaldı. Olsun ilişkiye girerek değerlendirin ama
Kuzum ben birkaç kişide sadece 1 ay ara verildiğini okudum. Bunun dışında sistemde covid olduğun tarih gözükmüyor mu?Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmıacele etmim mi @Sasa234 A R Y A Selizay ejce @yeshll @Hali
E nabız a var bakarlardı ya başlayalım diyor eaimdeKuzum ben birkaç kişide sadece 1 ay ara verildiğini okudum. Bunun dışında sistemde covid olduğun tarih gözükmüyor mu?
Hoşgeldin canım yarışmaya Azerbaycandan katılıyorsunHər kəsə iy akşamlar
Canım olmadı sen ovülasyon testi ile takip et durumunuza göre belki değerlendirirsinizİnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik var
Geçmiş olsun canım çatlatma iğnesi aşamasına gelmiş miydin? Sen negatif çıkarsan çatlatma yı yapsan ben olsam öyle yapardım yaniEvren benle dalga geçiyor ekim de klomen tedavisi başladığımızda ben kovid olmuştum şimdi eşim
Canım sen test filan verdiyden e nabızdan görülür ama vermediysen bilemicem biliyorum beklemek zor geliyor ama sonuçta bir viral enfeksiyon yaşadın etkilenmişsindır beklesen mi Ben de aşılama yapılırken eşim Coviddi bazen bu sebepten dolayı mı olmadı diye düşünürümKizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmıacele etmim mi @Sasa234 A R Y A Selizay ejce @yeshll @Hali
Mart ayında git daha bekleme tatlım.illa bir şey demen lazımsa öyle dersinKizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmıacele etmim mi @Sasa234 A R Y A Selizay ejce @yeshll @Hali
Adet bittikten iki gün sonra başlıyoruz aklımıza geldikçe yapıyoruz kuzum Ben sabah idrar yaptıktan sonra bir Part sonra gün içinde bir defa akşam yatarken yapıyordumKızlar yumurtlama masajına adet bitince mi başlıyoruz
Yok kuzum yumurta geliştirme aşamasındaydık, tahminimce en geç pzt olurdu aşılama ama karantinadan dolayı kaldıGeçmiş olsun canım çatlatma iğnesi aşamasına gelmiş miydin? Sen negatif çıkarsan çatlatma yı yapsan ben olsam öyle yapardım yani
Canım olmadı sen ovülasyon testi ile takip et durumunuza göre belki değerlendirirsiniz
Portakal muz badem ceviz bolca yediriyorum turşu suları, şalgam, içiriyorumYiyebiliyor mu bilmiyorum ama esim iyileşmek icin direk limonu yedi ben ufak bi sok gecirdim tabi portakal limon muz badem ceviz yesin bol bol
Ohh ohh masallaahh inşallah toplar cabucak o zaman sen pozitif değilsen devam edilebilir aslında haftaya bugun karantina bitmiş olucak nasıl olsaPortakal muz badem ceviz bolca yediriyorum turşu suları, şalgam, içiriyorumlimonu da diyeyim yiyebilirse yesin
Aynen kuzum bakalım sonucuma göre ve biraz iyi olsun değerlendircez boş geçmem o kadar daOhh ohh masallaahh inşallah toplar cabucak o zaman sen pozitif değilsen devam edilebilir aslında haftaya bugun karantina bitmiş olucak nasıl olsa
Aşılama için değil canım hazır yumurtalar iğneyle büyümüşken ovitrelle de yapsan diye düşündüm kendiniz değerlendirirsiniz eşin iyi olursaYok kuzum yumurta geliştirme aşamasındaydık, tahminimce en geç pzt olurdu aşılama ama karantinadan dolayı kaldı
Bir bardak suya 2 kaşık koyup içiyorum günde 1 yada 2 kezAlıç sirkesi bende de var, nasıl içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?