Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kontrole git gene sen de mi pozitifsin?
Özelde mi başlamıştın?. Çok takip edemiyorum
Canım verdim ben de test gece çıkcak sonuç. Merkezde hastane özele gidiyorum. Ben kontrole gitsem bile aşılama süresinde eşim karantinada olduğundan yapamıcaz. Kendimiz deneriz biraz kendini iyi hissedince

Canım verdim ben de test gece çıkcak sonuç. Merkezde hastane özele gidiyorum. Ben kontrole gitsem bile aşılama süresinde eşim karantinada olduğundan yapamıcaz. Kendimiz deneriz biraz kendini iyi hissedince
Yiyebiliyor mu bilmiyorum ama esim iyileşmek icin direk limonu yedi ben ufak bi sok gecirdim tabi portakal limon muz badem ceviz yesin bol bol

Kuzum ben birkaç kişide sadece 1 ay ara verildiğini okudum. Bunun dışında sistemde covid olduğun tarih gözükmüyor mu?

İnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik var
Canım olmadı sen ovülasyon testi ile takip et durumunuza göre belki değerlendirirsiniz

Canım sen test filan verdiyden e nabızdan görülür ama vermediysen bilemicem biliyorum beklemek zor geliyor ama sonuçta bir viral enfeksiyon yaşadın etkilenmişsindır beklesen mi Ben de aşılama yapılırken eşim Coviddi bazen bu sebepten dolayı mı olmadı diye düşünürüm

Mart ayında git daha bekleme tatlım.illa bir şey demen lazımsa öyle dersin

Kızlar yumurtlama masajına adet bitince mi başlıyoruz
Adet bittikten iki gün sonra başlıyoruz aklımıza geldikçe yapıyoruz kuzum Ben sabah idrar yaptıktan sonra bir Part sonra gün içinde bir defa akşam yatarken yapıyordum

Portakal muz badem ceviz bolca yediriyorum turşu suları, şalgam, içiriyorum limonu da diyeyim yiyebilirse yesin
Ohh ohh masallaahh inşallah toplar cabucak o zaman sen pozitif değilsen devam edilebilir aslında haftaya bugun karantina bitmiş olucak nasıl olsa

Yok kuzum yumurta geliştirme aşamasındaydık, tahminimce en geç pzt olurdu aşılama ama karantinadan dolayı kaldı
Aşılama için değil canım hazır yumurtalar iğneyle büyümüşken ovitrelle de yapsan diye düşündüm kendiniz değerlendirirsiniz eşin iyi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…