Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T de c kadar koyu olmali diye biliyorum Ben. Bi daha tekrarlayin sivi almadan

Aşılaman nasıl geçiyo benim 3. Günüm inanılmaz sancım ve şişkinliğim var hiç ilk aşılamama benzemiyo göğüslerimde patlıcak gibi . Kendimden çok rahatsızım
Negatif olursa doktorumu buldum ama bikaç ay dinlendikten sonra başlıcam

Hiç bir fark yok canım günlük hayatımdan.şu an sadece Progestan kullanıyorum fitil olarak akşamları o kadar.
Doktorda kime karar kıldın?.

Hiç bir fark yok canım günlük hayatımdan.şu an sadece Progestan kullanıyorum fitil olarak akşamları o kadar.
Doktorda kime karar kıldın?.
İlk aşılamada bende öyleydim sanki işlem yapılmamış gibi rahattım. Bu kez çok değişik şeyler oluyo umarım doktor yanlış bişeyler yapmamıştır
Funda Göde , İsmail Küçük ve İsrael Aruh bunlarda kararsızdım İsrael Aruh ağır bastı. İnşallah gerek kalmazda pozitifi görürüz

İsmail beyi bilmiyorum ama iki isim bence de iyi ben de tercih edebilirdim
Hakkında en güzel olsun inşallah

Selam kızlar döngümün 13.günündeyim, henüz yumurtlama yok.

Sabahları zeytinyağlı incir, gün içerisinde mfk nın folik asit, OMEGA 3, dvit gibi vitamin içeren takviyesini, arı sütü bal kapsülünü alıyorum. Eşim de bu 2 takviyeyi alıyor. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, bir de suya alıç sirkesi katıp içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…