- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.821
Bende bu duygudan kurtulamıyorumBebeğimi kaybetmeseydim şimdi nerdeyse 6 aylık olacaktıkbugün dertliyim, ilişmeyin bana. Her adetin ilk gününde matem yeri gibi oluyor içim
Bende bu hafta olucam.. ilk defa tek bir çalışma bile olmadan direk regli bekliyorum off offfBugün herkesin regl günü, sayfamız kan ağlıyor
T de c kadar koyu olmali diye biliyorum Ben. Bi daha tekrarlayin sivi almadanArkadaşlar elimde gebelik testi yoktu ovulosyon testi yaptım gebeliği onunla öğrenen de varmış okuduğumda göre benm de testime bakar mısınz ilk defa yapiyorm bunu sıvı alımı yapmıştım yaarim saat önce kahvede içmiştim bilmiyordum almaması gerektigini
Sıvı alalı 2 saat oldu tekrarlayabilir miyim suanT de c kadar koyu olmali diye biliyorum Ben. Bi daha tekrarlayin sivi almadan
Aşılaman nasıl geçiyo benim 3. Günüm inanılmaz sancım ve şişkinliğim var hiç ilk aşılamama benzemiyo göğüslerimde patlıcak gibi . Kendimden çok rahatsızımYakın zamanda sorarsan söyler misin
Fiyatlar iyi görünüyor. Benim ilk aşılamam bitti olumsuz olursa ikinci nisan da Mayıs gibi aksilik olmazsa raporumu alacağım.
Bahçeci SGK ile bile ilginç derecede pahalı bana makul gelmiyor.
Aklımda bir kaç yer daha var ama SGK geçmeyenler var. Geçenleri ve iyi olanları bulmaya çalışıyorum..
Hiç bir fark yok canım günlük hayatımdan.şu an sadece Progestan kullanıyorum fitil olarak akşamları o kadar.Aşılaman nasıl geçiyo benim 3. Günüm inanılmaz sancım ve şişkinliğim var hiç ilk aşılamama benzemiyo göğüslerimde patlıcak gibi . Kendimden çok rahatsızım
Negatif olursa doktorumu buldum ama bikaç ay dinlendikten sonra başlıcam
EvetSıvı alalı 2 saat oldu tekrarlayabilir miyim suan
İlk aşılamada bende öyleydim sanki işlem yapılmamış gibi rahattım. Bu kez çok değişik şeyler oluyo umarım doktor yanlış bişeyler yapmamıştırHiç bir fark yok canım günlük hayatımdan.şu an sadece Progestan kullanıyorum fitil olarak akşamları o kadar.
Doktorda kime karar kıldın?.
Alttaki şimdinin yok galiba
İsmail beyi bilmiyorum ama iki isim bence de iyi ben de tercih edebilirdimİlk aşılamada bende öyleydim sanki işlem yapılmamış gibi rahattım. Bu kez çok değişik şeyler oluyo umarım doktor yanlış bişeyler yapmamıştır
Funda Göde , İsmail Küçük ve İsrael Aruh bunlarda kararsızdım İsrael Aruh ağır bastı. İnşallah gerek kalmazda pozitifi görürüz
Funda Göde için ücretsiz muayene ayarlayan biri var istersen yönlendirebilirimİsmail beyi bilmiyorum ama iki isim bence de iyi ben de tercih edebilirdim
Hakkında en güzel olsun inşallah
Olur nasıl biri bu?. Dernek mi biri miFunda Göde için ücretsiz muayene ayarlayan biri var istersen yönlendirebilirim
Walla bende burda gördüm instagramda @tup_bebek_danismani kullanıcı adı. Mesaj yazdığında hemen dönüş yapıyo .( buradan yazıyorum belki birilerine vesile oluruz)Olur nasıl biri bu?. Dernek mi biri mi
Bu hesaba denk gelmiştim aklımda olsun, sen Funda hanıma hiç gittin mi peki?.Walla bende burda gördüm instagramda @tup_bebek_danismani kullanıcı adı. Mesaj yazdığında hemen dönüş yapıyo .( buradan yazıyorum belki birilerine vesile oluruz)
Bebekistiyorum gibi bir site galiba aracılık edip indirim yaptırıyor…Olur nasıl biri bu?. Dernek mi biri mi
O çider onu biliyorum canım. Bu başka biri sanırım.Bebekistiyorum gibi bir site galiba aracılık edip indirim yaptırıyor…
Zaten bütün doktorlar ile ilk muayne görüşmesi ücretsiz…
Hayır gitmedim negatif olursa görüşeceğim fikrini merak ediyorumBu hesaba denk gelmiştim aklımda olsun, sen Funda hanıma hiç gittin mi peki?.
TamamHayır gitmedim negatif olursa görüşeceğim fikrini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?