- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.781
Oooo hadi bakalım çalışşşş
Sen yine mi sökülemiyon kuzummKızlar adet sokulmesi icin maydonoz suyu nasıl yapılıyor veee ne zaman içilir etkisi ne zaman çıkar @A R Y AMaviSasa234
Kiz gece oldu ya ne akşamıİyi akşamlar canlarım nasılsınız? Ben döngümün 4. Gününü bitirdim yarın beş. Sabahları incir, arı sütü bal polen propolis karışımı yemeye devam ediyorum, eşime keçiboynuzu yediriyorum. Akşamları da hayıt hapı alıyorum. Bu şekilde devam ediyorumçocuğumuz adet döneminde olduğu için ortalık sessiz
Sus üstüme gelme, benim bebeğim olmuyor. İstediğimi derim, günaydın bile yazarım. Bize her şey serbestKiz gece oldu ya ne akşamı
Ama kafamiz nasil guzel gsgsgzgsgsgzSus üstüme gelme, benim bebeğim olmuyor. İstediğimi derim, günaydın bile yazarım. Bize her şey serbest
Hahahah sen nasılsın Van kendim durumlar neAma kafamiz nasil guzel gsgsgzgsgsgz
Bende yumurta catlattim gun bekliyorum yaHahahah sen nasılsın Van kendim durumlar ne
Hahaha cidden kedim benden önce doğurursa ben de çok bozulurum ahhaBende yumurta catlattim gun bekliyorum yabakalim bu ay basardikmi kucuk kedim koca istiyor ama benden once hamile kalmasin diye göndermiyorum hsgshsh yaşasın sizofrenlik
Kuzum ben denediğim dakika söktü… Ama rahim yeteri kadar kalın mı? Bence emin değilsen kullanma.Kızlar adet sokulmesi icin maydonoz suyu nasıl yapılıyor veee ne zaman içilir etkisi ne zaman çıkar @A R Y AMaviSasa234
Benim arkadaşım onda tüp bebek yaptırmış. İlk denemede tutmuş…Arkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
He bi günde 3 4 bardak olcak tamam canim günde 1 sandım benKuzu yazmıştım görmedin sanırım. Yarım demet maydanozu suda kaynat, kaynayınca altını kapatıp ılımasını bekle. Gün içinde suyunu tüket 3-4 bardak, ben bir kere denemiştim ertesi gün söktü hemen
Doktora gitmedim bekliyorum canim biraz daha durayım da kur vs yapmadım hic covitken işte grip ilaçları veya zerdacal zencefil içtim onlarda kötü etki etmez diye tahmin ediyorum bakalim beklim birazKuzum ben denediğim dakika söktü… Ama rahim yeteri kadar kalın mı? Bence emin değilsen kullanma.
Valla anlamadim 1 hafta olcak gelmedi yaaaa göğüsler hassas sivilceler çıktı ama regl yokOooo hadi bakalım çalışşşş
Sen yine mi sökülemiyon kuzumm
Doktora gideceksen ondan sonra kullan…Doktora gitmedim bekliyorum canim biraz daha durayım da kur vs yapmadım hic covitken işte grip ilaçları veya zerdacal zencefil içtim onlarda kötü etki etmez diye tahmin ediyorum bakalim beklim biraz
Günaydın kuzu,Doktora gideceksen ondan sonra kullan…
Ben 1 bardak içtim yarım saat sonra sökülme başladı. Garanti olsun diye 2.bardağı içtim
Ama ben doğum kontrol hapını kullanmıştım. Bitmesine rağmen 1 hafta olmayınca kullandım…
Canım sen İstanbul Anadolu tarafında mısın?.Arkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
Esra merhaba canım izmir medikal’in SGK raporlu ücretini sordun mu acaba?Valla anlamadim 1 hafta olcak gelmedi yaaaa göğüsler hassas sivilceler çıktı ama regl yok
insta da gördüm ben de bir arkadaşım takip ediyormuş önüme düştü ilgili birine benziyorBenim arkadaşım onda tüp bebek yaptırmış. İlk denemede tutmuş…
Canım ben Gebze'deyim tüp bebeğe başlarsak İstanbul a gideriz diye düşünüyoruz yakınız. Doktor samimi geldi bana sosyal medyadan tabi konuşup görüşmedim hiç ücreti ne kadarmış sen konuşmuşsunCanım sen İstanbul Anadolu tarafında mısın?.
Öyleyse bence dene şansını ben ücret vs sordum, kendisi doç. Deli dolu görünüyor ama gidenler memnum kalmış. İstanbulda olsaydı şansımı denerdim.
Sana mesaj attım canım detaylarınıCanım ben Gebze'deyim tüp bebeğe başlarsak İstanbul a gideriz diye düşünüyoruz yakınız. Doktor samimi geldi bana sosyal medyadan tabi konuşup görüşmedim hiç ücreti ne kadarmış sen konuşmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?