Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar canlarım nasılsınız? Ben döngümün 4. Gününü bitirdim yarın beş. Sabahları incir, arı sütü bal polen propolis karışımı yemeye devam ediyorum, eşime keçiboynuzu yediriyorum. Akşamları da hayıt hapı alıyorum. Bu şekilde devam ediyorum çocuğumuz adet döneminde olduğu için ortalık sessiz

Kiz gece oldu ya ne akşamı

He bi günde 3 4 bardak olcak tamam canim günde 1 sandım ben

Kuzum ben denediğim dakika söktü… Ama rahim yeteri kadar kalın mı? Bence emin değilsen kullanma.
Doktora gitmedim bekliyorum canim biraz daha durayım da kur vs yapmadım hic covitken işte grip ilaçları veya zerdacal zencefil içtim onlarda kötü etki etmez diye tahmin ediyorum bakalim beklim biraz

Doktora gitmedim bekliyorum canim biraz daha durayım da kur vs yapmadım hic covitken işte grip ilaçları veya zerdacal zencefil içtim onlarda kötü etki etmez diye tahmin ediyorum bakalim beklim biraz
Doktora gideceksen ondan sonra kullan…
Ben 1 bardak içtim yarım saat sonra sökülme başladı. Garanti olsun diye 2.bardağı içtim
Ama ben doğum kontrol hapını kullanmıştım. Bitmesine rağmen 1 hafta olmayınca kullandım…

Günaydın kuzu,
Çok detaylı takip edemedim transfer için hazırlığa başladın mı?

Arkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
Canım sen İstanbul Anadolu tarafında mısın?.
Öyleyse bence dene şansını ben ücret vs sordum, kendisi doç. Deli dolu görünüyor ama gidenler memnum kalmış. İstanbulda olsaydı şansımı denerdim.

Canım ben Gebze'deyim tüp bebeğe başlarsak İstanbul a gideriz diye düşünüyoruz yakınız. Doktor samimi geldi bana sosyal medyadan tabi konuşup görüşmedim hiç ücreti ne kadarmış sen konuşmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…