Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden o kadar öncekinde çok heyecanlıydım mm kadar paylaştım sizle ama yok içimden gelmiyor bu ay kimseye detay vermicrm anneme da söylemedim aşılama olcam diye bi ablam biliyo o kadar

Al benden o kadar öncekinde çok heyecanlıydım mm kadar paylaştım sizle ama yok içimden gelmiyor bu ay kimseye detay vermicrm anneme da söylemedim aşılama olcam diye bi ablam biliyo o kadar
En güzeli biliyor musun gerekenleri yapıp akışa bırakmak.. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar baskı oluyor üstünde insanın, çokça dua ediyorum her birimize.Allahım nasip etsin inşallahhh

Kızlar topiginiz Hayirli olsun bende Eylül Ekim Kasım Aralık ta sizinleydim çok şükür güzel haberi aldım hepiniz için dua ediyorum, bir çok şeyi sizden öğrendim pco olmama rağmen tedavisiz gebe kaldım
Hepinize stres yapmamanız tavsiyesinde bulunmak istiyorum, bol avokado yemeye çalışın d vitaminine mutlaka baktırın ve yumurtlama görünce havuç yemelisiniz çatlaması için hepinizi çok öpüyorum, Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun 2022 yılinin hepimize uğur getirmesini diliyorum

Ben de regl oldum, Yumurtlama görmedim ama gecikmedi de. Bu ay hormon testi, femera vs işlerim vardı ama hastayım. Büyülü ihtimalle gidemem doktora. Hayaller bir sonraki aya kaldı
Pazartesiye toparlanmış olursun kuzum hafta sonu dinlen güzelce

Hepsini yaptımm yaptımm canımm yok olmayınca olmuyor iştee hayırlı olsunnn sanaa miniğin

Geçen hafta cuma başladım 5 gün 75 ml sonrası 112,5 devam ediyorum hesaplayınca pazartesi bitiyor iğnedeki içerik
45 iu doz ile başlamış, 67,5 iu doza geçmiş..
Salı günü yumurta 18 mm olacak.. Doktor muhtemelen çatlatma iğnesini o gün verecek Perşembe aşılama yapacak.. 20 mm olmuş olacak..
Ama arkada ona yakın gelişen bir yumurta varsa 13-14 mm belki onun için 1-2 günlük vurmanı isteyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…