- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.441
Aminnn amin inşallah kuzummBizimki tamamen anlayışsız biri kuzum herkese aynı katılıkta bi adam değişik biri . Her şeyin başı sağlık denmesi gereken bir durumda rapor nerde denmez ki. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi her yerde geçerli duam her alanda
Umutlar bir dahaki aya gülüm ne yapalım
İnşallah son olurrrHadi bol şans canım sana da bu ay aşılanıyoruz
Gecmis olsun canimBen çok hastayım dünden beri ateşim var her yerim ağrıyor, noldu anlamadım
Bana karışamaz burda çalıştığımdan beri hiç rapor almadım rapor hakkım fazlasıyla varHay Allahım ne müdürler var.. İnsan hayret ediyor. Ona neymiş istediği kadar doğurur. Sen sessizce raporunu al ver o zaman hiç muhatap olmamak en iyisi
Geçen hafta cuma başladım 5 gün 75 ml sonrası 112,5 devam ediyorum hesaplayınca pazartesi bitiyor iğnedeki içerikDozu ne kadar kullanıyorsun?
Al benden o kadar öncekinde çok heyecanlıydım mm kadar paylaştım sizle ama yok içimden gelmiyor bu ay kimseye detay vermicrm anneme da söylemedim aşılama olcam diye bi ablam biliyo o kadarBen de bugün başladım aşılama sürecine.. 3 gün klomen 3 gün gonalf 300 iğne verdi.. Perşembe kontrol var. Normalde heyecanlı olmam gerekir ama sıfır heyecan var.iğneyi zor bulduk ona sinir oldum neyse ki sonunda bulduk..
Rapor alman en iyisi canım güzel beslenip güzelce dinlenelim hakkımızda hayırlısı
Canım nasılsın bu senin ikinci aşılaman mı? Geçen aylardaki topiklerden hatırlıyorum seni çok yumurta olup iptal mi olmuştu hattaBana karışamaz burda çalıştığımdan beri hiç rapor almadım rapor hakkım fazlasıyla var
En güzeli biliyor musun gerekenleri yapıp akışa bırakmak.. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar baskı oluyor üstünde insanın, çokça dua ediyorum her birimize.Allahım nasip etsin inşallahhhAl benden o kadar öncekinde çok heyecanlıydım mm kadar paylaştım sizle ama yok içimden gelmiyor bu ay kimseye detay vermicrm anneme da söylemedim aşılama olcam diye bi ablam biliyo o kadar
Kiz biz senle ayni gidiyoz hep yaBen de regl oldum, Yumurtlama görmedim ama gecikmedi de. Bu ay hormon testi, femera vs işlerim vardı ama hastayım. Büyülü ihtimalle gidemem doktora. Hayaller bir sonraki aya kaldı
Kızlar topiginiz Hayirli olsunMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Pazartesiye toparlanmış olursun kuzum hafta sonu dinlen güzelceBen de regl oldum, Yumurtlama görmedim ama gecikmedi de. Bu ay hormon testi, femera vs işlerim vardı ama hastayım. Büyülü ihtimalle gidemem doktora. Hayaller bir sonraki aya kaldı
Hepsini yaptımm yaptımm canımm yok olmayınca olmuyor işteeKızlar topiginiz Hayirli olsunbende Eylül Ekim Kasım Aralık ta sizinleydim çok şükür güzel haberi aldım hepiniz için dua ediyorum, bir çok şeyi sizden öğrendim pco olmama rağmen tedavisiz gebe kaldım
Hepinize stres yapmamanız tavsiyesinde bulunmak istiyorum, bol avokado yemeye çalışın d vitaminine mutlaka baktırın ve yumurtlama görünce havuç yemelisiniz çatlaması içinhepinizi çok öpüyorum, Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun 2022 yılinin hepimize uğur getirmesini diliyorum
45 iu doz ile başlamış, 67,5 iu doza geçmiş..Geçen hafta cuma başladım 5 gün 75 ml sonrası 112,5 devam ediyorum hesaplayınca pazartesi bitiyor iğnedeki içerik
Geçmiş olsun nasıl oldun canım, test verdin miBen çok hastayım dünden beri ateşim var her yerim ağrıyor, noldu anlamadım
Canim çok geçmiş olsun ya nasılsın simdi? Acaba şimdi mi etki ediyor virus yaBen de regl oldum, Yumurtlama görmedim ama gecikmedi de. Bu ay hormon testi, femera vs işlerim vardı ama hastayım. Büyülü ihtimalle gidemem doktora. Hayaller bir sonraki aya kaldı
Valla bilmiyorum ki, doktor olmaz öyle şey dedi amaCanim çok geçmiş olsun ya nasılsın simdi? Acaba şimdi mi etki ediyor virus ya
Aynı ay da hamiş kalırsak tamam işteKiz biz senle ayni gidiyoz hep ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?