- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.161
Tamam canım o dediğim arkadaşın da çikolata kisti mi değil mi belli değilmiş, yumurtlama mesajını yapmış patlamış maalesefDilos6342 yok cnm benim 2cm folikul kistim var erimiyor
Allah Allah.. hiç başka doktorlar gördü mü peki? 12 yaşımdan 18 19 yaşına kadar senede 2 3 kere tekrarladı benim o folikül kisti. 1 2 aya kadar da adetle atilirdi canım. Yani çok yaşadığım için o yüzden öyle dedimDilos6342 hadi ya öyle mi , burda kisti olanlar da yapsın demiş ama...
Doğum kontrol hapı da kullandım geçmedi yaklaşık üç senedir var kaybolmadi zamanla 1 cm küçüldü sadece
Benim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasinizTeşekkür ederim.. Aynen öyle.. Kader gayrete tabidir.. Biz gayret edeceğiz… Hepimiz güzel haberleri alacağız inş
Asla Ümitsizliğe düşme sonuçta sıfır bitmiş değil ben inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek birde dua ederken ümit ederek dua edin derler olmayacak belki ama gene dua edeyim demeyelim güzel günler gelecek şişirme o gözleriBenim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasiniz
Ah kuzum görmemişim etiketi şimdi gördüm bu mesajını.bugün adet oldum 2 gün erken geldi. Beklentim olmadığı için ilk defa bu ay hiç üzülmedim. Cuma yeni ve inşallah son olmasını umduğum doktora gidicem. Hep aynı doktorla takip etcem artık. Bakalım ne diyecekGünaydın
Sen ne durumdasın kuzu merak ettim seni? Umarım her şey yolundadır
Kuzucum ne oldu tekrar doktora mı gittin? Ne dedi?Benim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasiniz
Yok tekrar tahlil istemişti geç çıkıyor diye önden vermiştim amh i o da hemen çıktı. adet 3.gunu olanlar var hepsini yollucam telden sonra prp olcak bakalmKuzucum ne oldu tekrar doktora mı gittin? Ne dedi?
Ayyy inşallah öyle olur hiç olmayacak gibi düşündükçe delircek gibi oluyorum bu da isyan oluyor bu durumdan çıkmam lazım hemenAsla Ümitsizliğe düşme sonuçta sıfır bitmiş değil ben inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek birde dua ederken ümit ederek dua edin derler olmayacak belki ama gene dua edeyim demeyelim güzel günler gelecek şişirme o gözleri
Kaç çıktı son tahlil?Yok tekrar tahlil istemişti geç çıkıyor diye önden vermiştim amh i o da hemen çıktı. adet 3.gunu olanlar var hepsini yollucam telden sonra prp olcak bakalm
Başka bir Dr a daha gideceğim canım , sağol tavsiyelerin içinAllah Allah.. hiç başka doktorlar gördü mü peki? 12 yaşımdan 18 19 yaşına kadar senede 2 3 kere tekrarladı benim o folikül kisti. 1 2 aya kadar da adetle atilirdi canım. Yani çok yaşadığım için o yüzden öyle dedim
Evet canım özellikle çikolata kistinde ama seninde uzun zamandır varmış, o yüzden belli olmaz dikkatli ol bisey denerken
Yumurtlayamıyoz ne gebeliği
Hey üyeler, gebelik haberi alan oldu mu?
Bosver canım ya =/ duzelir insallahKaç çıktı son tahlil?
Allah seniYumurtlayamıyoz ne gebeliği
Canım 0 olmadığı sürece her zaman bir çözüm vardır lütfen moralini bozma hem düşünsene bu durumu yaşayan sen tek değilsin.Bosver canım ya =/ duzelir insallah
Hakkında en hayırlısı olsun canımBaşka bir Dr a daha gideceğim canım , sağol tavsiyelerin için
Kuzum amh değişken değil mi? Kaç çıkmış olabilir ki üzüldün bu kadar?Benim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasiniz
Sen tüp bebek merkezine güven canım onlar ne isterse ona göre hareket et rahminde sıkıntı yok demi senin yine bu şekilde ilerlemeye devam et onlar seni yonlerdirir zatenAllah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?
Dustu işte 0.52 0.79dan 1 ay olmadan düştü daha değer soylemicem ama söyledikçe sinirim bozuluyor çünkü sizle ilgisi yok=/Kuzum amh değişken değil mi? Kaç çıkmış olabilir ki üzüldün bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?