Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetik ve pıhtılaşma testi istedi mi?

Adet oldum

Hadi bakalım, inşallah o ay bu ay olur
Seninde kaybın var sanırım değilmi canım.
Burada bir konuda gördüm böyle olunca gebe kalındığında doktor bağışıklık baskılayıcı ilaç veriyormuş vücut bebeği kabul etsin diye. Birde onu danışıcam doktora

Evet canım benim kaybım var ama bende düşük kalana vs olmadı, kalp atışı durdu. Doktorum muhtemelen genetik bir sorundan kaynaklı dedi, kürtaj oldum.. 3 ay geçti. Olsun artık diyorum

Dölleme kapasitesi nasıl anlaşılır diye sormadın mı
Aşılama kötü çıkarsa ne demek olumsuz mu demek istedin?
Sperm testiyle bakılıyor ama ona bakılmamış hiç dedi anlamadım valla ben de ilk defa dölleme kapasitesinin anlaşabilceği ile ilgili bir ifade duydum.
Sonuç iyi çıkarsa aşılama yapılsın kötü çıkarsa sonuç tüp bebek dedi.

Vallahi ben de ilk defa duydum ve şaşırdım baya. Morfoloji bakılmıştı 4 tü o.
İnternetten de araştırdım bir bilgi bulamadım

İnş canım

Evet canım benim kaybım var ama bende düşük kalana vs olmadı, kalp atışı durdu. Doktorum muhtemelen genetik bir sorundan kaynaklı dedi, kürtaj oldum.. 3 ay geçti. Olsun artık diyorum
Benimde öyle kalp atışı durması canım. Hayırlısı herşeyin sağlıcakla gelsinler artık

Kız neymiş o öğren bize de söyle
Adana başkent kışla Erhan şimşek diye bir doçent bu gittiğim ya aslında aşırı memnun kaldım ama sürekli git gel yapamam mecbur urfada yaptırmam lazım benim.. Adana da olsam kesin bu doktorla tedavi başlatırdım..
O dediği döllenme kapasitesine gidince urfaya sordurcam doktora bakın dicem burda veremedi eşim örnek perhiz süresi 3 ila 5 olmalı ya bizim 10 günü geçti

Kız neymiş o öğren bize de söyle
Bide diyor ki sen aşırı stres yapmışsın.. Alnımda mı yazıyor her gittiğim doktor aynını diyor dedim. İfadenden o kadar belli ki bir rahat bıraksan kendini olur aslında ama diyo.. Aslında çok doğurgan birisin yumurtalarının durumu çok iyi ama gebe kalamıyorsn dedi. Yani süreç değil sonuç önemli dedim fazla matematiği yok nasip olcak aslında nasip değil demek ki sürekli bir şeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…