Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa öylemi diyorsun kandil ya kocamı kandırmam lazım
Evli çiftler her ilişki yaşadığında cennete ki köşkleri için tuğla dizilirmiş bunu kimden dinlemiştim hatırlamıyorum ama aklıma geldikce gülerim yumurtlama dönemlerinde de eşime, cennetteki köşkümüze tuğla dizmeye var mısın derim hemen anlar güler tıpış tıpış gelir sen de bunu deneyebilrsin

Yaaa ben bu akşam bunuda söyleyim o halde bende buna benzer şey hatırlıyorum bizde bugun tuğlalar dizelim bakalım

Yaaa ben bu akşam bunuda söyleyim o halde bende buna benzer şey hatırlıyorum bizde bugun tuğlalar dizelim bakalım
Wuuuu tuğlalar için hazırlıklar başlasın o halde şu mübarek günde Rabbim yüzlerimizi güldürsün tez zaman da tüm bu çabalarımızı bebiş haberiyle taçlandırırız inşaAllah

Wuuuu tuğlalar için hazırlıklar başlasın o halde şu mübarek günde Rabbim yüzlerimizi güldürsün tez zaman da tüm bu çabalarımızı bebiş haberiyle taçlandırırız inşaAllah
Gönülden kocaman aminn canımm benimm hepimizee birlikte

Kızlar günaydın bugün 12.gün dün akşamki teste göre bu sabah ki test bir tık soluk geldi bana acaba 15.gün falan mı geçeçek iğne etkisi anlamadım gitti

Eklentiler

• 1156766C-7445-4E71-98C6-2FD27F726BE3.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar günaydın bugün 12.gün dün akşamki teste göre bu sabah ki test bir tık soluk geldi bana acaba 15.gün falan mı geçeçek iğne etkisi anlamadım gitti
12.güne göre bu çizgi gayet normal bence. Tahminimce şu anda 20-30 arası bi değer var. İğne etkisinde bu kadar bile belirgin olmaz. Hadi inşallah

İnş cnm dun akşm daha koyu çıkınca ne biliyim etkisi geçiyor mu ne anlamadım kafamda deli sorular
Her gün ve sabah akşam yapınca kafanı bulandırıyorsun. Yerinde olsam direkt kanda bakardım. Ama iğne etkisi bu kadar koyu olmaz ondan eminim

Kızlar 5 ay kadar femera kullanmıştım. Şimdi reglimin 2. Günü yarın doktora gidicem yeniden tedaviye başlıcam. Sizce bu kadar süre kullandığımı söylemelimiyim. Yani en fazla ne kadar kullanılıyor femera benim limit doldu sanırım

Çok fazla olmuş yumurta rezervini etkiliyor diye biliyorum bnce artık kullanmayın aşılamayı düşüneblrsnz çok uzun zaman olduysa

Selamlar
Mutlaka söylemelisin. Doktor takibinde mi kullanmıştın ilaçları?. Bu tarz ilaçlar rahmin incelemesine etki edebilir.

Çok fazla olmuş yumurta rezervini etkiliyor diye biliyorum bnce artık kullanmayın aşılamayı düşüneblrsnz çok uzun zaman olduysa
Yani 5 ay kullanımda 2 gebelik elde ettim aslında ama sağlıksız oldu. O yüzden bir defa dafa yumurta takibi deneyip olmazsa başka çaresine bakıyım diyorumda. Femera yerine farklı ilaç verse doktor acaba oda sıkıntı yaparmı

Canım bu ilaçlar rezerve etki etmiyor dedi güvenilir bir doktor ama hormon dengesine doğrudan etki ettiğinden rahim yapısına da etki edermiş.
Aklında olsun. Yani çok yumurtlayınca yumurta azalmıyor onu üreten hormon ve hormon sen de olduğu için 3-5 ayda aşırı etki eden bir şey değil. Hatta tüp bebek ilaçları da rezervi azaltır düşüncesi doğru değilmiş.
Buna etki eden yaşımız ve seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…