- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.501
AMİİİİN ÇOK AMİNNNŞu listeyi hayırlısıyla doldururuz inşallah Allahim sen dualarımızı kabul et
Evli çiftler her ilişki yaşadığında cennete ki köşkleri için tuğla dizilirmiş bunu kimden dinlemiştim hatırlamıyorum ama aklıma geldikce gülerimYaa öylemi diyorsunkandil ya kocamı kandırmam lazım
Yaaa ben bu akşam bunuda söyleyim o halde bende buna benzer şey hatırlıyorum bizde bugun tuğlalar dizelim bakalımEvli çiftler her ilişki yaşadığında cennete ki köşkleri için tuğla dizilirmiş bunu kimden dinlemiştim hatırlamıyorum ama aklıma geldikce gülerimyumurtlama dönemlerinde de eşime, cennetteki köşkümüze tuğla dizmeye var mısın derim hemen anlar güler tıpış tıpış gelir sen de bunu deneyebilrsin
Wuuuu tuğlalar için hazırlıklar başlasın o haldeYaaa ben bu akşam bunuda söyleyim o halde bende buna benzer şey hatırlıyorum bizde bugun tuğlalar dizelim bakalım
Gönülden kocaman aminn canımm benimm hepimizee birlikteWuuuu tuğlalar için hazırlıklar başlasın o haldeşu mübarek günde Rabbim yüzlerimizi güldürsün tez zaman da tüm bu çabalarımızı bebiş haberiyle taçlandırırız inşaAllah
Benim 13.gun kanda 1.60 cikti sonra negatiftiKızlar günaydın bugün 12.gün dün akşamki teste göre bu sabah ki test bir tık soluk geldi bana acaba 15.gün falan mı geçeçek iğne etkisi anlamadım gitti
Akşm tekrar yapıcam silikleştiyse daha cumarteside kan vermicem bendeBenim 13.gun kanda 1.60 cikti sonra negatifti
12.güne göre bu çizgi gayet normal bence. Tahminimce şu anda 20-30 arası bi değer var. İğne etkisinde bu kadar bile belirgin olmaz. Hadi inşallahKızlar günaydın bugün 12.gün dün akşamki teste göre bu sabah ki test bir tık soluk geldi bana acaba 15.gün falan mı geçeçek iğne etkisi anlamadım gitti
İnş cnm dun akşm daha koyu çıkınca ne biliyim etkisi geçiyor mu ne anlamadım kafamda deli sorular12.güne göre bu çizgi gayet normal bence. Tahminimce şu anda 20-30 arası bi değer var. İğne etkisinde bu kadar bile belirgin olmaz. Hadi inşallah
Her gün ve sabah akşam yapınca kafanı bulandırıyorsun. Yerinde olsam direkt kanda bakardım. Ama iğne etkisi bu kadar koyu olmaz ondan eminimİnş cnm dun akşm daha koyu çıkınca ne biliyim etkisi geçiyor mu ne anlamadım kafamda deli sorular
Canım dün sabah kan verdim 8 di değerim ama 11.gündü iğnenin yarın tekrar vericem kanı bakalım artacak mıHer gün ve sabah akşam yapınca kafanı bulandırıyorsun. Yerinde olsam direkt kanda bakardım. Ama iğne etkisi bu kadar koyu olmaz ondan eminim
Bugun verin bi daha aynı yerde en azından artış vwr mi yok mu bakılırCanım dün sabah kan verdim 8 di değerim ama 11.gündü iğnenin yarın tekrar vericem kanı bakalım artacak mı
Bence 20lerde bişey çıkacakCanım dün sabah kan verdim 8 di değerim ama 11.gündü iğnenin yarın tekrar vericem kanı bakalım artacak mı
İnş canımBence 20lerde bişey çıkacak
Çok fazla olmuş yumurta rezervini etkiliyor diye biliyorum bnce artık kullanmayın aşılamayı düşüneblrsnz çok uzun zaman olduysaKızlar 5 ay kadar femera kullanmıştım. Şimdi reglimin 2. Günü yarın doktora gidicem yeniden tedaviye başlıcam. Sizce bu kadar süre kullandığımı söylemelimiyim. Yani en fazla ne kadar kullanılıyor femera benim limit doldu sanırım
SelamlarKızlar 5 ay kadar femera kullanmıştım. Şimdi reglimin 2. Günü yarın doktora gidicem yeniden tedaviye başlıcam. Sizce bu kadar süre kullandığımı söylemelimiyim. Yani en fazla ne kadar kullanılıyor femera benim limit doldu sanırım
Yani 5 ay kullanımda 2 gebelik elde ettim aslında ama sağlıksız oldu. O yüzden bir defa dafa yumurta takibi deneyip olmazsa başka çaresine bakıyım diyorumda. Femera yerine farklı ilaç verse doktor acaba oda sıkıntı yaparmıÇok fazla olmuş yumurta rezervini etkiliyor diye biliyorum bnce artık kullanmayın aşılamayı düşüneblrsnz çok uzun zaman olduysa
Canım bu ilaçlar rezerve etki etmiyor dedi güvenilir bir doktor ama hormon dengesine doğrudan etki ettiğinden rahim yapısına da etki edermiş.Çok fazla olmuş yumurta rezervini etkiliyor diye biliyorum bnce artık kullanmayın aşılamayı düşüneblrsnz çok uzun zaman olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?