• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasım ayında izmir tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırdık biz
Spermiyogram fiyatları ne kadar canim orada biliyor musun bize de doktorum önerdi özel bi hastanede daha önce yaptırmıştık sıkıntı yoktu ama yanlış çıkabiliyor hastanelerde dedi doktor anlaşması varmış orayla para tuzağı mi bilemedik bi turlu gidip de görüşemedik

Selammm kızlar ❤️
Nasılsınız hepiniz😘
Herkese hayırlı kandiller, hepimiz için çok dua edicem bugün insallahh🙏
Size bişey sorcaktım
Bugün karantina sürem doluyor 7. Günüm
Yarın odadan çıkabiliyordum normalde
Evde kayınvalidemler olunca ne olur ne olmaz diye bu sabah test yaptırayım dedim, testim yine pozitif 🤦‍♀️
Sağlık bakanlığına ulasamadım saat geç olduğu için
Ben şimdi ne yapayım, karantinayı uzatmam mı gerekiyor
Yoksa bulasıcılığı geçmiştir diye düşünüp, çıksam mı artık su odadan
Selizay Selizay Maviesra Maviesra siz nasıl yaptınız
Aynısı bende de oldu.. 11. gün hala pozitiftim.. ama hiç hasta hissetmiyordum o yüzden kontrollü bi şekilde karantinadan çıktım. Pozitifi bir ay süren insanlar varmış bu yeni varyantta :(

Aynısı bende de oldu.. 11. gün hala pozitiftim.. ama hiç hasta hissetmiyordum o yüzden kontrollü bi şekilde karantinadan çıktım. Pozitifi bir ay süren insanlar varmış bu yeni varyantta :KK43:
Bende şu haftasonunu atlatayım, çıkıcam kuzu maskeyle falan
İyice bunaldım çünkü
Evde misafir olunca bi odaya kapalı kaldım, ondan çok bunaldım
Haftasonu gidiyolar, evde dolasırım maskeyle bari
Sanada çok geçmiş olsun
Ne ile uğrasırken neler çıkıyor karsımıza 🤷‍♀️

35AE2C21-D6D4-4542-A97A-D8B57052A8D6.jpeg

1 test yetmez 3 tane yaptım :rolleyes:bu dünün testi değerlendirme yapıldı ✔️ Bugunu es geçip yarını değelendirmeyi düşünüyorum
Hepinize hayırlı kandiller hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim bu bekleyişlerimiz hayırla son bulsun inşallah🐣🐣🐣🤲🏻🤲🏻😍

Bende şu haftasonunu atlatayım, çıkıcam kuzu maskeyle falan
İyice bunaldım çünkü
Evde misafir olunca bi odaya kapalı kaldım, ondan çok bunaldım
Haftasonu gidiyolar, evde dolasırım maskeyle bari
Sanada çok geçmiş olsun
Ne ile uğrasırken neler çıkıyor karsımıza 🤷‍♀️
Ayy sorma valla cok zor gerçekten evde birileri varken daha da zor. Sana da çok geçmiş olsun canım 💛💛💛

Eki Görüntüle 3000488
1 test yetmez 3 tane yaptım :rolleyes:bu dünün testi değerlendirme yapıldı ✔️ Bugunu es geçip yarını değelendirmeyi düşünüyorum
Hepinize hayırlı kandiller hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim bu bekleyişlerimiz hayırla son bulsun inşallah🐣🐣🐣🤲🏻🤲🏻😍
Süppper. Bugün test yaptın mı?

Eki Görüntüle 3000488
Çok güzel 🧿Bunların aynısı gebelik testinde de çıksın inşallah kuzum 🤲😇

Seni sevmek ibadetim de dal kocaya, hayırlı bir iş. 😂 Önemli olan silikleştiği gün değerlendirmek. Çatlama o zaman oluyor
Valla derimm bunu 😂😂 ya Allah Selizim aslında içim içimi yer de bu gece her yönüyle önemli mecburen :cool:

Back