- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.860
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.441
Aaaaa ben yaptırmadım valla ama karantina olmuyo diye biliyorum hes kodunda gözükür canim offf geçmiş olsun ben ise başladım yorgunluk oluyo ama cabuk yoruluyom canimSelammm kızlar
Nasılsınız hepiniz
Herkese hayırlı kandiller, hepimiz için çok dua edicem bugün insallahh
Size bişey sorcaktım
Bugün karantina sürem doluyor 7. Günüm
Yarın odadan çıkabiliyordum normalde
Evde kayınvalidemler olunca ne olur ne olmaz diye bu sabah test yaptırayım dedim, testim yine pozitif
Sağlık bakanlığına ulasamadım saat geç olduğu için
Ben şimdi ne yapayım, karantinayı uzatmam mı gerekiyor
Yoksa bulasıcılığı geçmiştir diye düşünüp, çıksam mı artık su odadan
Selizay Maviesra siz nasıl yaptınız
Beni de ekler misiniz? 9 ay bitti bugün adet oldum, yarın randevum var aşılamayı deneceğizMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Hoşgeldin canım inşallah ilk denemede tutar.Beni de ekler misiniz? 9 ay bitti bugün adet oldum, yarın randevum var aşılamayı deneceğiz
ne zaman gebe kalırım belirsiz.. bu grup bana uygun sanırım
İnşallah rabbim dualarını kabul eder canım gönlüne göre verirAyyy cok guzel yaaaa masallah enn cok istedigim kiz cocugum olması insallah alah kabul eder bizim duamizi
Nerde bakılıyor DNA hasarına spermiyogram verdiğimiz labaratuarlara gidebilir miyiz ki? Bizde de sperm sorunu var bildiğimizDoktor dediki degerler cok cok iyi olsa bile dna hasarı cıkabılıyormus aklınızda olsun. Biz önce kaan aydosa muayene oldu esım 600 tl daha sonra test ıstedi bi dna hasar testi birde oksitatif stres testi onlarada 1250 tl verdi bence sizdede bi sorun olmayıp gebelık olmuyorsa bi gidip yaptırsın esınız. Cunku dna hasarı olup tup bebek asılamada tutmazmıs en azından tedavi olunur
Bizi kaan hoca gen art da yönlerdirdi birde düzen labaratuvarı ankaradaNerde bakılıyor DNA hasarına spermiyogram verdiğimiz labaratuarlara gidebilir miyiz ki? Bizde de sperm sorunu var bildiğimiz
Her yerde yapılan bir test değil sanırımBizi kaan hoca gen art da yönlerdirdi birde düzen labaratuvarı ankarada
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin canım inşallah ilk denemede tutar.
Araştırmak lazım o zaman sağol canımBizi kaan hoca gen art da yönlerdirdi birde düzen labaratuvarı ankarada
Sanırım sadece ankara ve istanbulda yapılıyo emin degılım. Baska sehırlerde örnek verilip ankaraya gonderıyorlar sanırım ıncelenmesi ıcınHer yerde yapılan bir test değil sanırım
Benim de nolduğum belli değil ki kürtajdan sonraki ilk adetim hiç bir fikrim yok aşağıyla alakalıAdetin 2 veya 3.günü gidilir standart. Prolaktin, lh, e2 tsh, fsh hepsine bakarlar.
Seninle aynı gidiyoruz aramızda bir fark, sen 6. Gün ben 17
Dna hasarın baktırmadık biz baktırsak mı acaba? Kromozom ve pıhtılaşma verdik genetiğe. Dna hasarına kim bakıyor?
Bizim de Değerlerimiz ve sayımız çok iyi morfoloji 3 ama genel sayı yüksek olduğu için sorun değil diyorlar. 2 seneye geliyoruz 1 defa gebe kaldım o da 9. Haftada kürtaj oldu maalesef
Ohoooo bişi olmaz ya
Biz düzen labda yaptirdik Eger Ilk degerler iyiyse extra bir ücret daha ödeyip ayni laba, onlar bakiyorlarNerde bakılıyor DNA hasarına spermiyogram verdiğimiz labaratuarlara gidebilir miyiz ki? Bizde de sperm sorunu var bildiğimiz
Biz de İstanbul’da mavi lab dı sanırım adı sipermiyogram yaptırmıştık arayıp sorayımBiz düzen labda yaptirdik Eger Ilk degerler iyiyse extra bir ücret daha ödeyip ayni laba, onlar bakiyorlar
İzmir de tavmergen yapıyormuş belki orda yaptıranlar önerir ya da önermez bilemiyorum..Sanırım sadece ankara ve istanbulda yapılıyo emin degılım. Baska sehırlerde örnek verilip ankaraya gonderıyorlar sanırım ıncelenmesi ıcın
Sorduğumuzda bilgi verirseniz sevinirimBiz de İstanbul’da mavi lab dı sanırım adı sipermiyogram yaptırmıştık arayıp sorayım
Amin canim aminnnİnşallah rabbim dualarını kabul eder canım gönlüne göre verir
Beni de ekler misiniz, şubat mart nisan.. tek tek gruplara girmiyim. Şubat ihtimalim yok zaten artıkMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Tabi kiSorduğumuzda bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?