- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.421
Değilim ama ne oluyor böyle anlamadım ofOlur bence cnm belkide geç yumurtluyorsun bu ay özellikle 21.gün takip et bakalım sen pko değildin diye hatırlıyorum ama
Sebebi bulunamayanlar klübüBizim de sebepsiz cnm ne çok sebepsiz bekleyen var çok üzücü
Ayyy valla ya bi bebeyi bekle bi yumurtlamayı bekle yetmezmiş gibi bi de kocayı bekle abowwwNe çektik bee
Valla hepsine baktırdık bi şu DNA hasarı zıkkımı kaldı onu düşünüyorum şimdide tüp bebek öncesi bi tüp bebek parası döktük öyle ilk geceden hamile kalanlar Allah’ın sevgili kulumu bilmem bu Aziz mübarek günde isyan etmek istemyrmSebebi bulunamayanlar klübü
Ama bence sebep var ve biz bilmiyoruz,
Amh düşüklüğü sebep,
Sperm DNA hasarı sebep,
Bilinmeyen polipler sebep,
Tanı konmamış çikolata kistleri sebep,
Biz bilmiyoruz işte sadece
Öksürüğüm var kuzu bi, ateşim falan yok ya hiç bişeyimAy kuzu valla bilmiyorum ki, devam ediyor mu belirtilerin? Bende hiç belirti olmadığı için gidip tekrar test vermedim hala pozitif mi diye.
Ah orasını ben de bilmiyorum İnan..Valla hepsine baktırdık bi şu DNA hasarı zıkkımı kaldı onu düşünüyorum şimdide tüp bebek öncesi bi tüp bebek parası döktük öyle ilk geceden hamile kalanlar Allah’ın sevgili kulumu bilmem bu Aziz mübarek günde isyan etmek istemyrm
Amin inşallah cnmAh orasını ben de bilmiyorum İnan..
Ne diyimbize de nasip olsun inşallah
En az 2 günün var benceSelizay kuzucum bu da 16:30
Kuzum tahriş öksürük yapar öksürük tahrişi artırır.. tahriş arttıkça öksürük de artar.. Öksürük ciğerden mi boğazdan mı anlamazsın..Öksürüğüm var kuzu bi, ateşim falan yok ya hiç bişeyim
Öksürük uzun sürünce nefesimi darlıyor, oda nabzımı yükseltiyor
Baska bişeyim yok suan
Tamamen nasıl negatife odaklandıysam ilkinde üzülmemiştim, bunda üzüldüm valla =)
Bende şaşırdım cnm inş devam ederKız koyulaşıyor buuuuuu
Dikkat et kendine kuzuSelammm kızlar
Nasılsınız hepiniz
Herkese hayırlı kandiller, hepimiz için çok dua edicem bugün insallahh
Size bişey sorcaktım
Bugün karantina sürem doluyor 7. Günüm
Yarın odadan çıkabiliyordum normalde
Evde kayınvalidemler olunca ne olur ne olmaz diye bu sabah test yaptırayım dedim, testim yine pozitif
Sağlık bakanlığına ulasamadım saat geç olduğu için
Ben şimdi ne yapayım, karantinayı uzatmam mı gerekiyor
Yoksa bulasıcılığı geçmiştir diye düşünüp, çıksam mı artık su odadan
Selizay @Esrakcshn siz nasıl yaptınız
Kuzucum sabaha kadar bekleyip sağlık bakanlığına sor istersen. Evdeki diğerleri aşılı mı?Öksürüğüm var kuzu bi, ateşim falan yok ya hiç bişeyim
Öksürük uzun sürünce nefesimi darlıyor, oda nabzımı yükseltiyor
Baska bişeyim yok suan
Tamamen nasıl negatife odaklandıysam ilkinde üzülmemiştim, bunda üzüldüm valla =)
Bu arada sizim baya iyiymiş değerler. Buna ragmen olusmadımı hıc gebelık ? Ne kadardır denıyorsunuz? Sende muayane olmussundur varmı bi problem sendeHayır yok yani en azından görünen
Biz de böyle
Saoll kuzucummKuzum tahriş öksürük yapar öksürük tahrişi artırır.. tahriş arttıkça öksürük de artar.. Öksürük ciğerden mi boğazdan mı anlamazsın..
Ağız speryi al muhakak.. Günde 3 defa sık.. Tahrişi azaltır.. Bir de pastil al muhakak.. Pstil yerine şeker ataan bile olur yeterki salgı ile yumuşatsın ortamı..
çok geçmiş olsun..
Saol kuzucumDikkat et kendine kuzu
Çok geçmiş olsunas kalkıştır negatife dönmeye
Görünen bir problem yok vallahi görünmeyenlere de bir şey diyemiyorum..Bu arada sizim baya iyiymiş değerler. Buna ragmen olusmadımı hıc gebelık ? Ne kadardır denıyorsunuz? Sende muayane olmussundur varmı bi problem sende
Aynen kuzu çıkmamaya karar verdim bendeKuzucum sabaha kadar bekleyip sağlık bakanlığına sor istersen. Evdeki diğerleri aşılı mı?
Adetin 2 veya 3.günü gidilir standart. Prolaktin, lh, e2 tsh, fsh hepsine bakarlar.Kizlar birsey soracagim bilenlere. Ben amh baktirdim yakin zamanda. Onun disinda fsh filan istedim, doktorum amh baktirdigin icin fsh a gerek yok amh daha garanti dedi.
Benim bunlarin disinda hangi hormonlara baktirmam gerekir? Bir de ne zaman baktirmam lazim?
Yani bazi hormon testleri adetin 2.-3. Gunu bakilmali, bazilari icin zaman fark etmiyor diye biliyorum ama hangisi ne zaman?
Seninle aynı gidiyoruz aramızda bir fark, sen 6. Gün ben 17Selizay kuzucum bu da 16:30
Dna hasarın baktırmadık biz baktırsak mı acaba? Kromozom ve pıhtılaşma verdik genetiğe. Dna hasarına kim bakıyor?Valla hepsine baktırdık bi şu DNA hasarı zıkkımı kaldı onu düşünüyorum şimdide tüp bebek öncesi bi tüp bebek parası döktük öyle ilk geceden hamile kalanlar Allah’ın sevgili kulumu bilmem bu Aziz mübarek günde isyan etmek istemyrm
Bizim de Değerlerimiz ve sayımız çok iyi morfoloji 3 ama genel sayı yüksek olduğu için sorun değil diyorlar. 2 seneye geliyoruz 1 defa gebe kaldım o da 9. Haftada kürtaj oldu maalesefBu arada sizim baya iyiymiş değerler. Buna ragmen olusmadımı hıc gebelık ? Ne kadardır denıyorsunuz? Sende muayane olmussundur varmı bi problem sende
Ohoooo bişi olmaz yaAynen kuzu çıkmamaya karar verdim bende
Dayanim biraz daha
Eşim 3 aşılı
Kayınvalidem 4 aşılı
Görümcem var oda 4 aşılı
Umarım geçmemiştir onlara
Hepsi tetikte =)
Bnde burada okudum kuzum ama araştırcm belki de ondan olmuyodurAdetin 2 veya 3.günü gidilir standart. Prolaktin, lh, e2 tsh, fsh hepsine bakarlar.
Seninle aynı gidiyoruz aramızda bir fark, sen 6. Gün ben 17
Dna hasarın baktırmadık biz baktırsak mı acaba? Kromozom ve pıhtılaşma verdik genetiğe. Dna hasarına kim bakıyor?
Bizim de Değerlerimiz ve sayımız çok iyi morfoloji 3 ama genel sayı yüksek olduğu için sorun değil diyorlar. 2 seneye geliyoruz 1 defa gebe kaldım o da 9. Haftada kürtaj oldu maalesef
Ohoooo bişi olmaz ya
Anladım canım hakkımızda hayırlısı. O zaman som care olarak baktırın bi dna hasarına bakalım nolcak şifa allahtanGörünen bir problem yok vallahi görünmeyenlere de bir şey diyemiyorum..
hayır oluşmadı.
9 ay bitti bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?