Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebebi bulunamayanlar klübü
Ama bence sebep var ve biz bilmiyoruz,
Amh düşüklüğü sebep,
Sperm DNA hasarı sebep,
Bilinmeyen polipler sebep,
Tanı konmamış çikolata kistleri sebep,
Biz bilmiyoruz işte sadece
Valla hepsine baktırdık bi şu DNA hasarı zıkkımı kaldı onu düşünüyorum şimdide tüp bebek öncesi bi tüp bebek parası döktük öyle ilk geceden hamile kalanlar Allah’ın sevgili kulumu bilmem bu Aziz mübarek günde isyan etmek istemyrm

Ay kuzu valla bilmiyorum ki, devam ediyor mu belirtilerin? Bende hiç belirti olmadığı için gidip tekrar test vermedim hala pozitif mi diye.
Öksürüğüm var kuzu bi, ateşim falan yok ya hiç bişeyim
Öksürük uzun sürünce nefesimi darlıyor, oda nabzımı yükseltiyor
Baska bişeyim yok suan
Tamamen nasıl negatife odaklandıysam ilkinde üzülmemiştim, bunda üzüldüm valla =)

Ah orasını ben de bilmiyorum İnan..
Ne diyim bize de nasip olsun inşallah

Kuzum tahriş öksürük yapar öksürük tahrişi artırır.. tahriş arttıkça öksürük de artar.. Öksürük ciğerden mi boğazdan mı anlamazsın..
Ağız speryi al muhakak.. Günde 3 defa sık.. Tahrişi azaltır.. Bir de pastil al muhakak.. Pstil yerine şeker ataan bile olur yeterki salgı ile yumuşatsın ortamı..
çok geçmiş olsun..

Dikkat et kendine kuzu
Çok geçmiş olsun as kalkıştır negatife dönmeye

Kuzucum sabaha kadar bekleyip sağlık bakanlığına sor istersen. Evdeki diğerleri aşılı mı?

Saoll kuzucumm
Pastil ilk günden beri kullanıyorum
Spreyde alayım olmassa
Valla anlamadım nerden geliyor, nefesim zorlanıyor ama o kesin
Bi an önce atlatalım insallahh
Senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla, takipteyim

Kuzucum sabaha kadar bekleyip sağlık bakanlığına sor istersen. Evdeki diğerleri aşılı mı?
Aynen kuzu çıkmamaya karar verdim bende
Dayanim biraz daha
Eşim 3 aşılı
Kayınvalidem 4 aşılı
Görümcem var oda 4 aşılı
Umarım geçmemiştir onlara
Hepsi tetikte =)

Adetin 2 veya 3.günü gidilir standart. Prolaktin, lh, e2 tsh, fsh hepsine bakarlar.
Seninle aynı gidiyoruz aramızda bir fark, sen 6. Gün ben 17
Dna hasarın baktırmadık biz baktırsak mı acaba? Kromozom ve pıhtılaşma verdik genetiğe. Dna hasarına kim bakıyor?
Bu arada sizim baya iyiymiş değerler. Buna ragmen olusmadımı hıc gebelık ? Ne kadardır denıyorsunuz? Sende muayane olmussundur varmı bi problem sende
Bizim de Değerlerimiz ve sayımız çok iyi morfoloji 3 ama genel sayı yüksek olduğu için sorun değil diyorlar. 2 seneye geliyoruz 1 defa gebe kaldım o da 9. Haftada kürtaj oldu maalesef
Aynen kuzu çıkmamaya karar verdim bende
Dayanim biraz daha
Eşim 3 aşılı
Kayınvalidem 4 aşılı
Görümcem var oda 4 aşılı
Umarım geçmemiştir onlara
Hepsi tetikte =)
Ohoooo bişi olmaz ya

Bnde burada okudum kuzum ama araştırcm belki de ondan olmuyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…