- 8 Nisan 2016
- 3.456
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.961
İnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi
Özel muayenehaneye gidiyordum bir süredir ilaç iğne takviye vs derken maddi olarak zorladı kuzum İstanbul’da uygun fiyata çeken yer de duymadım hiç hep 1200 -1600 arası dendiÖzelde rahim filmi cektir sene canm ozamana kadar nasıl beklicen
Kuzum bunları yaptırdım hepsini tek tek sonra mayısa randevu verildi ben de anlamadım şimdi salı günü randevum var sen de mi oraya gidiyorsunİnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.
Ben orda tedaviye başlayacakdim herşeyi yaptırdım tedaviye başlayacakken gebe kaldım.ama hsg falan cektirmisdim ben öncesinde özelde istersen onunda bilgilerini veririm söylediğin fiyatlardan çok uyguna ve c kollu cihazla cekiyolar.Kuzum bunları yaptırdım hepsini tek tek sonra mayısa randevu verildi ben de anlamadım şimdi salı günü randevum var sen de mi oraya gidiyorsun
Söyle canım aklımda olsun en azından .salı günü de görüşeyim ben doktorundan rica etcem artık bu adet dönemi yapabilirseler çok iyi olur benim için deBen orda tedaviye başlayacakdim herşeyi yaptırdım tedaviye başlayacakken gebe kaldım.ama hsg falan cektirmisdim ben öncesinde özelde istersen onunda bilgilerini veririm söylediğin fiyatlardan çok uyguna ve c kollu cihazla cekiyolar.
Gebe kalmana çok sevindimBen orda tedaviye başlayacakdim herşeyi yaptırdım tedaviye başlayacakken gebe kaldım.ama hsg falan cektirmisdim ben öncesinde özelde istersen onunda bilgilerini veririm söylediğin fiyatlardan çok uyguna ve c kollu cihazla cekiyolar.
Colormed görüntüleme merkezi fatih e bağlı sanırım netten haritalardan bakarsın yerine.600 TL civarı fiyat veriyorlarmış şu an ben geçen Haziran'da 400 e cektirmisdim.sen yine randevunda sor muzaffer hocaya randevuyumu beklemem gerekiyor film çektirmek için diye ne diyecek bakalım.Söyle canım aklımda olsun en azından .salı günü de görüşeyim ben doktorundan rica etcem artık bu adet dönemi yapabilirseler çok iyi olur benim için de
Sağol canımGebe kalmana çok sevindimben de öyle olsa diye umuyorum
Çok teşekkür ederim kuzumColormed görüntüleme merkezi fatih e bağlı sanırım netten haritalardan bakarsın yerine.600 TL civarı fiyat veriyorlarmış şu an ben geçen Haziran'da 400 e cektirmisdim.sen yine randevunda sor muzaffer hocaya randevuyumu beklemem gerekiyor film çektirmek için diye ne diyecek bakalım.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSağol canımdarısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah.cok teşekkür ederim inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimbizlere de dua ettiğine eminim kayıtsız kalmadığınız için çok teşekkür sana da MaviSasa234 e de çok teşekkür ederim İnşallah senin bebişinin de tutunma haberini alırız MaviSasa234 Bekleyen dileyen herkese duacıyım
Bu ay beklemedeyiz değerlendirmeler başlayacak azcık kaldıEveeeet kızlar yok mu gebelik haberleri, pozitif gören varsa etiketlesin listeye ekleyeyim
Negatif görenler morali bozmak yok, sizde durumlar ne
Ben adet oldum 3.günümdeyim. Dün tekrar femara kullanma umuduyla doktoruma gittim 2.5 cm’lik kistim oluşmuşEveeeet kızlar yok mu gebelik haberleri, pozitif gören varsa etiketlesin listeye ekleyeyim
Negatif görenler morali bozmak yok, sizde durumlar ne
Ay bedava keşke istanbuldayken gidip cektirseydim kimbilir nezaman giderim bidaha malum çalışıyorum izmirde çok pahalı ya istanbulun gözünü seveyim imkan çok orda hastane olsun tip merkezi olsun yada başka bise olsun çeşit çeşitColormed görüntüleme merkezi fatih e bağlı sanırım netten haritalardan bakarsın yerine.600 TL civarı fiyat veriyorlarmış şu an ben geçen Haziran'da 400 e cektirmisdim.sen yine randevunda sor muzaffer hocaya randevuyumu beklemem gerekiyor film çektirmek için diye ne diyecek bakalım.
Evet canım uygun fiyatı buranın gercekden çoğu yer böyle degil, banada şans eseri denk geldi. cokda memnun kaldım açıkçası esimide yanıma aldı video çektirdiler işlemde çabuk btti.firsatin olsa iyi olurdu senin içinde.Ay bedava keşke istanbuldayken gidip cektirseydim kimbilir nezaman giderim bidaha malum çalışıyorum izmirde çok pahalı ya istanbulun gözünü seveyim imkan çok orda hastane olsun tip merkezi olsun yada başka bise olsun çeşit çeşit
Hadi inşallahBu ay beklemedeyiz değerlendirmeler başlayacak azcık kaldıHissediyorum az kaldı az
Ben de kistim var diye tedavi yapmadıkları ay hamile kalmıştım ovulasyon testiyle.Ben adet oldum 3.günümdeyim. Dün tekrar femara kullanma umuduyla doktoruma gittim 2.5 cm’lik kistim oluşmuşBir sonraki adette tekrar kontrole gidip öyle başlıcam tedaviye Bu ay uygulamadaki günlere göre değerlendirmeyi düşünüyorum canım bende durumlar böyle
Ailem istanbulda ama maalesef şuan gitmek zor önceden gittiğimde aklıma gelmedi bakalim şuan değil ama özele gidersen isterler bana cekilen de buna benzio fakat elimde belge yokEvet canım uygun fiyatı buranın gercekden çoğu yer böyle degil, banada şans eseri denk geldi. cokda memnun kaldım açıkçası esimide yanıma aldı video çektirdiler işlemde çabuk btti.firsatin olsa iyi olurdu senin içinde.
Yok canım, yumurtlama üzerinden geçen 11.gün11 gün gecikmemi oldu canim evet sorma 2 oldu bu2020 yılında da olmuştuk ilk ciktigi zaman
Valla canım bu ay ovülasyon ile takip ettim olmadı o yüzden ovülasyon testide almadım kafama göre değerlendiricemHadi inşallah
Ben de kistim var diye tedavi yapmadıkları ay hamile kalmıştım ovulasyon testiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?