Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi
İnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-30-22-50-32-935_com.google.android.apps.photos.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 55
Özelde rahim filmi cektir sene canm ozamana kadar nasıl beklicen
Özel muayenehaneye gidiyordum bir süredir ilaç iğne takviye vs derken maddi olarak zorladı kuzum İstanbul’da uygun fiyata çeken yer de duymadım hiç hep 1200 -1600 arası dendi o yüzden hem ileride tüp bebek vs durumu oluşursa diye devlete geçtim

İnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.
Kuzum bunları yaptırdım hepsini tek tek sonra mayısa randevu verildi ben de anlamadım şimdi salı günü randevum var sen de mi oraya gidiyorsun

Kuzum bunları yaptırdım hepsini tek tek sonra mayısa randevu verildi ben de anlamadım şimdi salı günü randevum var sen de mi oraya gidiyorsun
Ben orda tedaviye başlayacakdim herşeyi yaptırdım tedaviye başlayacakken gebe kaldım.ama hsg falan cektirmisdim ben öncesinde özelde istersen onunda bilgilerini veririm söylediğin fiyatlardan çok uyguna ve c kollu cihazla cekiyolar.

Söyle canım aklımda olsun en azından .salı günü de görüşeyim ben doktorundan rica etcem artık bu adet dönemi yapabilirseler çok iyi olur benim için de

Gebe kalmana çok sevindim ben de öyle olsa diye umuyorum

Söyle canım aklımda olsun en azından .salı günü de görüşeyim ben doktorundan rica etcem artık bu adet dönemi yapabilirseler çok iyi olur benim için de
Colormed görüntüleme merkezi fatih e bağlı sanırım netten haritalardan bakarsın yerine.600 TL civarı fiyat veriyorlarmış şu an ben geçen Haziran'da 400 e cektirmisdim.sen yine randevunda sor muzaffer hocaya randevuyumu beklemem gerekiyor film çektirmek için diye ne diyecek bakalım.

Çok teşekkür ederim kuzum doktorla görüşüp özeldeki tedavileri vs detaylı anlatıp durumuma karar vermesini isticem artık .

Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere de dua ettiğine eminim kayıtsız kalmadığınız için çok teşekkür sana da MaviSasa234 e de çok teşekkür ederim İnşallah senin bebişinin de tutunma haberini alırız MaviSasa234 Bekleyen dileyen herkese duacıyım

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah.cok teşekkür ederim inşallah her zaman ediyorum dua, en hayırlı zamanda rabbim herkese nasip etsin inşallah

Ben adet oldum 3.günümdeyim. Dün tekrar femara kullanma umuduyla doktoruma gittim 2.5 cm’lik kistim oluşmuş Bir sonraki adette tekrar kontrole gidip öyle başlıcam tedaviye Bu ay uygulamadaki günlere göre değerlendirmeyi düşünüyorum canım bende durumlar böyle

Ay bedava keşke istanbuldayken gidip cektirseydim kimbilir nezaman giderim bidaha malum çalışıyorum izmirde çok pahalı ya istanbulun gözünü seveyim imkan çok orda hastane olsun tip merkezi olsun yada başka bise olsun çeşit çeşit

Evet canım uygun fiyatı buranın gercekden çoğu yer böyle degil, banada şans eseri denk geldi. cokda memnun kaldım açıkçası esimide yanıma aldı video çektirdiler işlemde çabuk btti.firsatin olsa iyi olurdu senin içinde.

Bu ay beklemedeyiz değerlendirmeler başlayacak azcık kaldıHissediyorum az kaldı az
Hadi inşallah
Ben de kistim var diye tedavi yapmadıkları ay hamile kalmıştım ovulasyon testiyle.

Ailem istanbulda ama maalesef şuan gitmek zor önceden gittiğimde aklıma gelmedi bakalim şuan değil ama özele gidersen isterler bana cekilen de buna benzio fakat elimde belge yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…