- 7 Kasım 2014
- 6.970
- 10.831
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.941
Ay evet çok yayılmış ya, dikkat etmeliyiz. Sen 2.kez mi pozitif olmuştun?O iyi ise bile başladı cigerlere inmemis kanlarda guzel cikti onun darisi bana insallah aman dikkat edin salgın her evde her yerde şuan fena coşmuş eee sen nasılsın varmı gelişme canim
Benide eklermisin vallahi iyi oldu ay ay gezicez mi hep böyle diye düşünmeye başlamıştım. Bu sefer insanlar değişiyor hersey başa alınıyorMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Çok geçmiş olsun inşallah birsey yoktur biz hiç olmadık ödümüz kopuyor olucaz diyeÇok şükür iyiyim canim bugün karantina bitti yarın doktora gidicem her ihtimale karşı ciğer filmi falan çektirip kan vericem
11 gün gecikmemi oldu canim evet sorma 2 oldu buAy evet çok yayılmış ya, dikkat etmeliyiz. Sen 2.kez mi pozitif olmuştun?
Benim bugün 11.günüm, hiçbir belirti yok akıntı dışında... Henüz test yapmadım canım
Vala hic olmayanlar bile oluyo canim şuan aynı hava yeterli acayip hızlı yayılıyor 2020 yılında evde hiç kimse pozitif olmamıştı ama bu yeni varyant anında pozitif yaptı bizimle temaslı olan herkesiÇok geçmiş olsun inşallah birsey yoktur biz hiç olmadık ödümüz kopuyor olucaz diye
Selam canım hoşgeldinSelammmm kızlar nasılsınizbu sene bizim olsun inşallah. Güzel bebislerimiz olsun
Ben de ilk defa olmuşum 3 gün önceÇok geçmiş olsun inşallah birsey yoktur biz hiç olmadık ödümüz kopuyor olucaz diye
Ay Allah korusun eşim astım amannn,Vala hic olmayanlar bile oluyo canim şuan aynı hava yeterli acayip hızlı yayılıyor 2020 yılında evde hiç kimse pozitif olmamıştı ama bu yeni varyant anında pozitif yaptı bizimle temaslı olan herkesiçok dikkat edin
Canım ben başkasının hikayesini dinlemeyi daha çok seviyorumSelam canım hoşgeldinsenin hikayen ne bakalım
Ayyy nasıl geçiyor okdar vefat olduki çevremde ayyyyBen de ilk defa olmuşum 3 gün önce
Hadi bakalım inşallah çok beklemezsin. Bitane de kızçe gelsinAy Allah korusun eşim astım amannn,ama çocuğuda evde tutamiyorsunki. Yawrum sporda bile maske takıyor kimse takmıyor
Canım ben başkasının hikayesini dinlemeyi daha çok seviyorum
Neyse buranın kuralı sanırım
30 yaşındayım 7.5 yaşında erkek yawrum var
İnsülin hastasıyım henüz sadece ilaçlık çok şükür.
Daha önce kist ameliyatı geçirdim 5 ay sonrada yawrum oldu.
İlk defa bu ay denedik karar verdik. Maddi sıkıntılardan bu kadar bekledik. Baktık ki Durumlar düzelmiyor yaş gidiyor. Karar verdik.
2 sene sonra ilk defa Salı günü doktora gidicem hem takip yaptırıcam hem muayene olmuş olucam. Sağlık ocağındaki doktorumda folik asit verdi. Salı da sabah kan tahlili ver herseyine bakalım dedi. Bu kadar. Bat 1 martşuan regliyim
Kız sus covit haastasına böyle şeyler denir miAyyy nasıl geçiyor okdar vefat olduki çevremde ayyyy
Hadi bakalım inşallah çok beklemezsin. Bitane de kızçe gelsin
Benim dediklerim direk entube oldu. Sen burda olduğuna göre iyisin. Massallah diyelimKız sus covit haastasına böyle şeyler denir mi
Allah korusun ya rabbimmmAmin canım var bi hayalimiz tabiiii
Benim dediklerim direk entube oldu. Sen burda olduğuna göre iyisin. Massallah diyelim
Görünce yazmak istedim aynı hastaneye daha yeni bir arkadaşım infertiliteden randevu aldı gitti.infertiliteye gidip muayene olunca eksik şeyler için sizi orası yönlendiriyor (sperm testi rahim filmi eksik hormon tahlilleri vs ) ve randevu falan beklemiyorsunuz hsg için aklınızda olsun.yonlendirme olduğu için adetiniz bitince kağıtta yazıyor 3 5 gün içinde sanırım randevusuz gidebiliyorsunuz filmi cektirmeyeİstanbul Başakşehir Çam Sakura en erken 5 ay sonraya veriliyor malesef
Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmiGörünce yazmak istedim aynı hastaneye daha yeni bir arkadaşım infertiliteden randevu aldı gitti.infertiliteye gidip muayene olunca eksik şeyler için sizi orası yönlendiriyor (sperm testi rahim filmi eksik hormon tahlilleri vs ) ve randevu falan beklemiyorsunuz hsg için aklınızda olsun.yonlendirme olduğu için adetiniz bitince kağıtta yazıyor 3 5 gün içinde sanırım randevusuz gidebiliyorsunuz filmi cektirmeye
Bol bol yiyeceksin herseyde tıpkı bir obur gibi davranacaksınAllah korusun ya rabbimmm
Ama salı günü randevum var erkene çekilmesini isticem doktordan adet günlerim değişti iğneler yüzünden aldığım hsg randevusunun tarihi de anlamsız oldu gibi duruyor.Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi
Özelde rahim filmi cektir sene canm ozamana kadar nasıl beklicenJinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?