Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O iyi ise bile başladı cigerlere inmemis kanlarda guzel cikti onun darisi bana insallah aman dikkat edin salgın her evde her yerde şuan fena coşmuş eee sen nasılsın varmı gelişme canim
Ay evet çok yayılmış ya, dikkat etmeliyiz. Sen 2.kez mi pozitif olmuştun?

Benim bugün 11.günüm, hiçbir belirti yok akıntı dışında... Henüz test yapmadım canım

Benide eklermisin vallahi iyi oldu ay ay gezicez mi hep böyle diye düşünmeye başlamıştım. Bu sefer insanlar değişiyor hersey başa alınıyor

Selammmm kızlar nasılsıniz bu sene bizim olsun inşallah. Güzel bebislerimiz olsun

Ay evet çok yayılmış ya, dikkat etmeliyiz. Sen 2.kez mi pozitif olmuştun?

Benim bugün 11.günüm, hiçbir belirti yok akıntı dışında... Henüz test yapmadım canım
11 gün gecikmemi oldu canim evet sorma 2 oldu bu 2020 yılında da olmuştuk ilk ciktigi zaman

Çok geçmiş olsun inşallah birsey yoktur biz hiç olmadık ödümüz kopuyor olucaz diye
Vala hic olmayanlar bile oluyo canim şuan aynı hava yeterli acayip hızlı yayılıyor 2020 yılında evde hiç kimse pozitif olmamıştı ama bu yeni varyant anında pozitif yaptı bizimle temaslı olan herkesi çok dikkat edin

Ay Allah korusun eşim astım amannn, ama çocuğuda evde tutamiyorsunki. Yawrum sporda bile maske takıyor kimse takmıyor
Selam canım hoşgeldin senin hikayen ne bakalım
Canım ben başkasının hikayesini dinlemeyi daha çok seviyorum
Neyse buranın kuralı sanırım

30 yaşındayım 7.5 yaşında erkek yawrum var
İnsülin hastasıyım henüz sadece ilaçlık çok şükür.
Daha önce kist ameliyatı geçirdim 5 ay sonrada yawrum oldu.
İlk defa bu ay denedik karar verdik. Maddi sıkıntılardan bu kadar bekledik. Baktık ki Durumlar düzelmiyor yaş gidiyor. Karar verdik.
2 sene sonra ilk defa Salı günü doktora gidicem hem takip yaptırıcam hem muayene olmuş olucam. Sağlık ocağındaki doktorumda folik asit verdi. Salı da sabah kan tahlili ver herseyine bakalım dedi. Bu kadar. Bat 1 mart şuan regliyim

Hadi bakalım inşallah çok beklemezsin. Bitane de kızçe gelsin

İstanbul Başakşehir Çam Sakura en erken 5 ay sonraya veriliyor malesef
Görünce yazmak istedim aynı hastaneye daha yeni bir arkadaşım infertiliteden randevu aldı gitti.infertiliteye gidip muayene olunca eksik şeyler için sizi orası yönlendiriyor (sperm testi rahim filmi eksik hormon tahlilleri vs ) ve randevu falan beklemiyorsunuz hsg için aklınızda olsun.yonlendirme olduğu için adetiniz bitince kağıtta yazıyor 3 5 gün içinde sanırım randevusuz gidebiliyorsunuz filmi cektirmeye

Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi

Allah korusun ya rabbimmm
Bol bol yiyeceksin herseyde tıpkı bir obur gibi davranacaksın

C vitamini + propolis + devit + kan sulandirici + ağrı kesici adını söylemeyim yasaktır biliyorsundur gerçi artık sıtma ilacı kalkmış
Sonrada Allahın izniyle birsey olmayacak

Jinekolojiden infertiliteye geçtim adette yapılan tahliller vs yapıldı rahim filmi için mayısa gün verdiler canım bilim daha erkene nasıl çekilir orda rahim filmi
Ama salı günü randevum var erkene çekilmesini isticem doktordan adet günlerim değişti iğneler yüzünden aldığım hsg randevusunun tarihi de anlamsız oldu gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…